Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 19

• 77 150
  • 806
  •   1
Отговори
# 720
  • гр. София
Трябва ли нещо в профила си да отбелязвам за връщането? Че онзи ден за първи път връщах и не съм запозната с това.

# 721
  • Бургас
Трябва ли нещо в профила си да отбелязвам за връщането? Че онзи ден за първи път връщах и не съм запозната с това.

Не е задължително. Понякога отбелязвам, друг път не. Не съм имала проблем с връщането на пари.

# 722
  • гр. София
А какво и къде се отбелязва?

# 723
Влизате на артикула от моите поръчки и там по-надолу има бутон върни артикула - черен.

И аз имам едно връщане от кум началото на месеца и ни вест ни кост от него. Предните до седмица макс идваха. Какво им стана сега пак ….

# 724
  • гр. София
Благодаря! 💐

# 725
Имам поръчка от 2 април, за която има товарителница и дори не е мръднала. Връщането от 4-ти, за което нищо не съм получила още дори няма да го коментирам. Вярно, че уикенда беше католически Великден, но това не е от сега.
Последните пъти възстановяването на парите все с обаждания и декларации се е случвало, ми писна ми.
Ориентирам се към други сайтове, и без това не са единствени, но пък за сметка на това са най - бавните.

# 726
Дали ще има по-голямо намаление за Великден? През изминалата година някой помни ли имало ли е такова и от кога е започнало?

# 727
Това намерих като информация от миналата година. Тогава Велики петък е бил на 22.04.2022 г.

# 728
Това намерих като информация от миналата година. Тогава Велики петък е бил на 22.04.2022 г.

Благодаря! Ще изчакам още няколко дни с надежда за 20% намаление.

# 729
За връщанията в момента не знам, но имам поръчка от 6 дни, която още не е дори изпратена. Т.е. доставката ще отиде към 2 седмици. Покрай предишните забавяния бях коментирала, че за мен е по скоро изключение да има регулярна доставка в срок. От няколко години използвам сайта и винаги поради някакъв празник или промоция има забавяне. Не ми пречи, дрехи/ обувки са, не са живото определящи, просто е най- бавния, но го ползвам, защото има брандове и модели, които намирам само тук и съм доволна. Коректни са, просто не са бързи и като си го знам, не се ядосвам.

# 730
  • Пловдив
При мен чак днес се отбелязаха върнатите артикули на 01/04. Обаче нямам нито номер на товарителница, нито очаквана дата за възстановяване на парите.
Преди 2 дни се обаждах, казаха, че все още се обработват връщанията и да не се притеснявам.

# 731
Цитат
За съжаление, възникнаха трудности при доставката на поръчката Ви, вследствие на което тя беше върната обратно при нас.

Тези ще ме уморят от смях. Каква е тая тотална неадекващина, която битува в този сайт последно време?!

# 732
Цитат
За съжаление, възникнаха трудности при доставката на поръчката Ви, вследствие на което тя беше върната обратно при нас.

Тези ще ме уморят от смях. Каква е тая тотална неадекващина, която битува в този сайт последно време?!
+1 с върната поръчка… причината е същата.

# 733
  • гр. София
За поръчка, направена на 30 март, получих известие в събота, че е дошла. Днес ще ида да я взема. Други пъти при такова забавяне са ми пращали извинителен код за отстъпка, а сега не. Нова практика ли е това?
Не че е кой знае какво, но май се разглезих. Smile

Самоцитирам се.
Преди малко получих извинителен код за 20% отстъпка заради забавянето на последната поръчка.
Ако някой чака също такъв код,  да знае, че може да му пратят със закъснение.

# 734
Благодаря за кодовете! Пуснах поръчка, работи кодът дори и на намалени артикули, не ми е спешна поръчката, надявам се преди 1 май да пристигне.

Общи условия

Активация на акаунт