Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 24

• 51 902
  • 776
  •   2
Отговори
# 645
  • София
Здравейте! В търсене съм на сушилня,която искам да сложа на терасата. Може би някакъв компактен модел.Търся читав бюджетен модел Simple Smile Може ли да ме насочите,какво да гледам като параметри.800 лв някъде ми е бюджета.Благодаря

Кажете първо каква ви е терасата.

В магазините вече почти всички сушилни са термопомпени, което ги прави чувствителни към околната температура. Подобно на хладилниците, те не бива да се поставят на открито, на студено или на пряка слънчева светлина.

# 646
Имаш бутон "Anti-crease (Anti-kreuk)/Taste Knitterschutz (немски)"- изключи го, ако не искаш тази функция.
Без упътване ли я използваш толкова години? Как направи настройките на степените на изсушаване?
Благодаря за отговора,
не съм я изучавала обстойно, не ми е приоритет да знам от-до функциите на всеки уред който ми се налага да ползвам.
Две програми ползвам, като бутона за звук и този против намачкване никога не съм ги включвала. Настройки за изсушаване изобщо не помня да съм правила. Наистина не ми е идвало на ума, че трябва нещо да променям. По принцип мисля, че идват стандартно с някакви настройки и че могат да се използват веднага.
Благодаря за мнението, ще потърся инструкциите за да видя какво още трябва да знам.

# 647
И аз съм по същия начин, на другите уреди не се пипат настройки и не очаквах на този да трябва.
Имаш бутон "Anti-crease (Anti-kreuk)/Taste Knitterschutz (немски)"- изключи го, ако не искаш тази функция.
Без упътване ли я използваш толкова години? Как направи настройките на степените на изсушаване?
Благодаря за отговора,
не съм я изучавала обстойно, не ми е приоритет да знам от-до функциите на всеки уред който ми се налага да ползвам.
Две програми ползвам, като бутона за звук и този против намачкване никога не съм ги включвала. Настройки за изсушаване изобщо не помня да съм правила. Наистина не ми е идвало на ума, че трябва нещо да променям. По принцип мисля, че идват стандартно с някакви настройки и че могат да се използват веднага.
Благодаря за мнението, ще потърся инструкциите за да видя какво още трябва да знам.

# 648
Здравейте,
В новата брошура на Зора предлагат
https://zora.bg/product/tdf-8pf2ssg
Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG , 8 kg, A++ с 5 години гаранция. Някой има ли опит с марката и по-специално с този модел?

# 649
  • Велики Преслав
Малко е дървена и с по слаба термопомпа. Ако ще е произволна на завода Вестел нека е тази
https://zora.bg/product/kd-hhh8s7gw3

# 650
За 7-800 лева аз предпочетох Беко!

# 651
Ти добре го предпочете , ама какъв боклук е ...

# 652

Чак боклук не бих казал, вярно е, че нямам база за сравнение, това ни е първата сушилня, но си работи съвсем нормално, суши бързо, не мачка, сви няколко дрехи, но то по скоро е от материята им, кондензатора има лесен достъп за почистване, друго какво да търся!?

Между другото, аз имам такава сушилня, и казвам от опит, вашето мнение на какво по точно се базира?

# 653

Чак боклук не бих казал, вярно е, че нямам база за сравнение, това ни е първата сушилня, но си работи съвсем нормално, суши бързо, не мачка, сви няколко дрехи, но то по скоро е от материята им, кондензатора има лесен достъп за почистване, друго какво да търся!?

Между другото, аз имам такава сушилня, и казвам от опит, вашето мнение на какво по точно се базира?
Е как така хем ти е първа Беко-то и нямаш база за сравнение, хем пък имаш като тази, за която се пита, и имаш опит?!

# 654
Къде съм казвал, че имам тази за която питат!?

Някой им предложи Шарп, аз им предложих Беко! Очевидно е, че хората си търсят бюджетна сушилня. Пристрастията на форума са ясни на всички, не е необходимо да предлагате АЕГ за 1300+ лева!

П. П. С колегата по горе говорим за Беко, а не за Финлукс, явно от бързане да пишете, не четете! 😀

# 655
Е бре! По- полека. Прочети си какво си написал. А тук не сме таксиджии, че да сме колеги и аз нищо не предлагам.

# 656
Е бре! По- полека. Прочети си какво си написал. А тук не сме таксиджии, че да сме колеги.

Чети ти,  последните две три мнения с "колегата" 😂 по форум, напълно ясно е какво съм написал!

И съответно аз в следващото мнение му отговарям, че имам Беко, и не е чак такъв боклук, би трябвало да се разбира ясно, няма други мнения между нашите, така, че, четете с разбиране!

# 657
Я да се набутам между шамарите с лек арбитраж и тълкуване 😁
Човекът иска да каже, че има препоръчаната от него в контекста на квалифицирането й като боклучава, а не Финлукс.
Професионална деформация, прощавайте! Heart

# 658
Здравейте!

Отново ще помоля за съдействие относно модел MIELE TWC220WP. Нещата се случиха внезапно - не спира да си удължава времето с половин час и може да суши вечно. Сякаш това се случи след като изчистих големия филтър. Пробвах да почистя и сензора 2 пъти, но без резулат. От програмируемите функции съм сложила степен на сушене 7, но само за програма памук. Това с удължаването се случва на програма за спално бельо.

Ще оценя силно вашите съвети какво да тествам.

Благодаря!

# 659
Малко е дървена и с по слаба термопомпа. Ако ще е произволна на завода Вестел нека е тази
https://zora.bg/product/kd-hhh8s7gw3
Благодаря за мнението Ви.
Ще следя за промоция на предложения модел на  Sharp.
 Ще се радвам да получа информация и от собственик на сушилня Finlux.

Общи условия

Активация на акаунт