Да изляза ли с него?Защо не искам да сме само двамата?

• 3 526
  • 40
  •   1
Отговори
Здравейте,
Не знам дали пиша в правилната категория,но ви моля за съвет и вашите мнения.Не намерих форум,който да има нещо общо с моето положение,затова пиша този.
Преди по-малко от седмица бях качила форум ,в който ставаше въпрос за гаджетата и т.н.
Бях споменала за едно момче,което е наистина много добро,привлекателно,леко ниско...и т.н.Бях споменала,че пише с грешки и това не ми допада.Сега имам други въпроси.
Положението ми е такова:Той много ме харесва и все иска да се виждаме и ми пише.Аз обаче не му пиша толкова често и нямам тази ,,тръпка"когато видя в известията ми,че ми е писал.Чатовете ни продължават дълго.Аз обаче се чувствам много странно,защото от много време не съм имала гадже и не съм сигурна дали искам.Преди да го срещна исках да съм във връзка и си представях колко ще е хубаво всичко.Сега обаче като се появи това момче съм объркана и постоянно си задавам въпроса ,,а какво ще правим като сме заедно?Искам ли го?По-спокойно ще ми е да съм сама..."и т.нМного съм объркана,защото и не искам като излизаме да сме само двамата.Все искам някой да е с нас.Дали сестра ми или приятели,но като излезем компанията ние пак се отделяме двамата и си говорим,просто аз се чувствам по-сигурно и не ми е неловко ,като сме с другите.Утре пак щяхме да излизаме групичката и аз бях съгласна ,обаче то всички се отказаха да идват и накрая само двамата останахме и евентуално още един.Но аз изобщо не искам да сме само двамата.Не искам цялото му внимание постоянно,но когато се разговори по-дълго с някое друго момиче аз ревнувам и отново копнея за вниманието му.И отново.И отново....Смятам да откажа и излизането ни утре,защото ми е неудобно само двамата.Много премислям нещата и това ми играе лоша шега.Не знам какво искам,не знам кой искам,но знам ,че ако приключа всичко с него ще съжалявам,защото такова внимание досега аз не съм получавала.Моля ви кажете ми какво да правя.Да излизам ли утре с него?Защо не искам да сме само двамата? Sad Аз ту копнея за него,ту не го искам.Понякога си мисля за нас двамата,друг път ме отвращава.Нямам страст и вълнения сега,но не е като да не го харесвам.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 16:32 от Kikchoo

# 1
Единствения ти проблем е да учиш, развиваш, растеш. На 15  не е този ,дето описваш. Доста нахално звучиш за 16 годишно хлапе.
 Това не е детски форум.

# 2
Излез с момчето и ще прецениш дали искаш да се виждаш с него.

Принципно няма проблем да питаш тук, но ние сме позабравили момичешките терзания. За възрастта ти е характерно да не знаеш какво искаш и да си мениш настроенията, но се опитай да се контролираш и да мислиш разумно.

# 3
"от много време не съм имала гадже" ... Yum
Мамина сладуранка, от кога? От пясъчника?

Когато нямаш тръпка към някого постъпваш честно и почетенно, както би искала да постъпят с теб. Меко отговаряш, че го приемаш за приятел и предлагаш само и единствено приятелство. Ако стане груб или досаден или да те упреква, да се вайка и да те притиска слагаш една хубава и сочна дистанция. Това прави всяка дама, независимо на колко години е Simple Smile

# 4
Щом не искаш да сте само двамата, явно не го харесваш достатъчно. Няма какво да се насилваш. Аз като бях на твоите години бях по същия начин, чувствах се неловко, когато бях с момче, не знаех какво ще правим заедно. Докато не си харесаш някой истински и не се влюбиш, това чувство няма да изчезне.

# 5
  • София
Не го харесваш, не го искаш, не го баламосвай с дълги чатове.

# 6
  • sofia
SmileSmileLaughing Живота е толкова сложен!:innocent:

# 7
Единствения ти проблем е да учиш, развиваш, растеш. На 15  не е този ,дето описваш. Доста нахално звучиш за 16 годишно хлапе.
 Това не е детски форум.

Аз да съм казала нещо за образованието ми?Това ,че имам отклонения от ученето и се интересувам от връзки не мисля ,че е нещо нередно или да не в в правилното време.Не смятам ,че като си на 15 още се водиш лапе.Смята се ,че от 13 годишна възраст вече почва пубертета ,а какво е един пубертет без привличания от отсрещния пол?

# 8
Банално, но така ми се иска пак да съм на твоите години и да имам твоите трепети. Simple Smile

# 9
Щом не искаш да сте само двамата, явно не го харесваш достатъчно. Няма какво да се насилваш. Аз като бях на твоите години бях по същия начин, чувствах се неловко, когато бях с момче, не знаех какво ще правим заедно. Докато не си харесаш някой истински и не се влюбиш, това чувство няма да изчезне.

Един нормален отговор.Благодаря!

# 10
Нито го искаш, нито го харесваш, нито те привлича. Недей да му губиш времето. Дори не знам защо изобщо го обмисляш като вариант. Светът е пълен с достатъчно женици, които си хващат някакъв си там мъж, колкото да не ги одумват съселяните, че са стари моми, хайде няма нужда и ученичките да го правят.

# 11
Нито го искаш, нито го харесваш, нито те привлича. Недей да му губиш времето. Дори не знам защо изобщо го обмисляш като вариант. Светът е пълен с достатъчно женици, които си хващат някакъв си там мъж, колкото да не ги одумват съселяните, че са стари моми, хайде няма нужда и ученичките да го правят.
Което още веднъж потвърждава, че не е до възраст, а до нагласа. Някои имат тази нагласа от ученическите си години.

# 12
Това щях да напиша, но ми се видя дълго и сложно. Пита да излезе ли , защото я искат, харесват, канят. Не защото тя иска. Някои така и на 30 излизат, защото са забелязани, нагласа си е .

# 13
Това щях да напиша, но ми се видя дълго и сложно. Пита да излезе ли , защото я искат, харесват, канят. Не защото тя иска. Някои така и на 30 излизат, защото са забелязани, нагласа си е .

Не знам защо не написахте това в началото.Не е дълго и сложно за обяснение и Ви разбрах.Можеше да подходите така,а не да нападате с подигравка.Сега благодаря за съвета!

# 14
Искаш да имаш гадже само заради фикс идеята да си във връзка... Ако го харесваше това момче, нямаше да се чудиш денонощно дали да излизаш с него, щеше да искаш да сте само двамата.

На теб ти харесва вниманието, което получаваш, и реално това е нещото, което не искаш да загубиш. Обаче докато си храниш егото, залъгваш момчето, губиш му времето, енергията. Доста подло от твоя страна. Не тръгвай по такъв път.

Общи условия

Активация на акаунт