Да изляза ли с него?Защо не искам да сме само двамата?

• 3 532
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
Обикновено когато харесваш някой, нямаш търпение да си с него, не се отвращаваш. Навила си се, че трябва да имаш гадже и тъй като няма друг в момента се мъчиш да си въобразиш чувства към този младеж. Не го лъжи, а си признай, че търсиш само приятелство. Едва ли ще ти е приятно някой ден да имаш чувства към момче, а той да те мотае да излизате само в компания и тайно да се гнуси от теб. Важно е човек да е искрен и коректен във връзките си с хората.

# 31
Притеснява ме като сме само двамата какво ще си говорим,как ще се държи и съм сигурна ,че в началото ще искам да си ходя,но после надали.Когато сме повече хора се чувствам много добре,защото ние пак си се отделяме,но като ми стане неловко просто се включвам в разговора на останалите.
Ми хубаво. Ей това горното му кажи, ако те притеснява да му го кажеш директно го напиши на някакво съобщение там в каквито месенджери ползваш, ако той се фръцне значи не те харесва и няма смисъл да излизаш с него засега. Пък по-нататък може пак да се срещнете в компания и да потръгнат по-гладко нещата, пък и с времето може да си на друг акъл. Или ако ти се вижда твърде искрено да му говориш така, просто му кажи че ще ти е скучно като сте толкова малко хора и предпочиташ да излизаш в голяма компания. И не се притеснявай, дали ще го отблъснеш, в една компания сте, в един град и сигурно в един квартал, не е като да е заминал за Клондайк, все ще се виждате и срещате.

# 32
  • SF
Аз не мога да разбера какво налага тази среща, та чак си пуснала тема и преди седмица форум (??!?).
Като не ти харесва някой - приятел, приятелка.., не излизай. Нали не е среща с директора на училището, която няма как да отмениш.
Още колко хора ще срещнеш, с които няма да ти се остава насаме...

# 33
  • Варна
Младежът, евентуално, би бил приятел, друго няма да се получи. Много силни изрази ползваш - отвращение, погнуса... дори и подсъзнателно да е, показват сериозна степен на нетърпимост от твоя страна. Но при такива усещания се чудя какво изобщо дириш с него, дори и на ниво общуване.
Личния ми съвет - деликатно, но категорично налагане на дистанция. Без усамотявания за разговори, гушкане и т.н.

# 34
Като жена, която особени неща биха ме отвратили(като бенка напр., смешно е даже), ти казвам да приключиш опитите.
За себе си съм приела, че това ми е знак, че няма да се получи. Пробвала съм веднъж, резултатът беше наранен мъж, който ме гледаше омразно години наред(приятел беше на приятелка). Прекрасен, мил и интелигентен, страхотен събеседник, но нещо ме отблъскваше(няма да кажа какво, че смях). Няколко срещи, не стана просто.
Следвай си интуицията и се срещай само с хора, за които искаш да се залепиш буквално.

# 35
Като жена, която особени неща биха ме отвратили(като бенка напр., смешно е даже), ти казвам да приключиш опитите.
За себе си съм приела, че това ми е знак, че няма да се получи. Пробвала съм веднъж, резултатът беше наранен мъж, който ме гледаше омразно години наред(приятел беше на приятелка). Прекрасен, мил и интелигентен, страхотен събеседник, но нещо ме отблъскваше(няма да кажа какво, че смях). Няколко срещи, не стана просто.
Следвай си интуицията и се срещай само с хора, за които искаш да се залепиш буквално.

Благодаря!
Аз се бях отвратила просто,защото си изпусна едни листчета и като се наведе ме погледна и на мен ми стана много отблъскващо,а дори нямаше за какво.

# 36
Мисля си, че неговото внимание ти гали егото. Чувстваш с харесвана и за това не искаш да го загубиш. Но не си влюбена. Страхуваш се, да го отрежеш, защото така няма да си имаш гадже. И това те плаши. Не се бой - ще имаш и други приятели, той не е единственият мъж на тази земя.
    Като останете насаме и той те гушне, започваш да се възбуждаш и за това не ти се иска да не спира. Но е ново чувство за теб, не го познаваш и хем ти харесва, хем се плашиш  от него(чувството). Не съм сигурна дали наистина се отвращаваш от момчето или просто те е страх, че той ще поиска нещо повече от гушкане.  
     И аз да кажа - бъди откровена с него. И говорете, пишете, казвайте си. Дори от това, че се притесняваш, че искаш да сте само приятели. Ако той наистина те харесва, ще те изчака да свикнеш, да пораснеш.
     Ако ти наистина се отвращаваш, ще го усетиш и тогава просто му кажи, че няма да се получи между вас. Не го дръж резерва само, за да не си сама. Не е честно спрямо него.

# 37
Вече е време да за почнеш да харесваш повече себе си и много по-малко останалите.
След като не го харесваш по този начин му го кажи. Няма какво да те е страх, че ще го загубиш.
Какво толкова ако го загубиш? Ще се чувстваш виновна? А не се ли чувстваш виновна пред себе си, че се насилваш да излизаш с него?
Научи се да не се оставяш на подобни мисли.
И внимавай с това излизане насаме, за да не се окаже, че не е отвращение,а че интуицията ти крещи.

# 38
В предната тема ти написах много подробно мнението си, затова няма да се спускам в детайли отново. Това, което трябва да знаеш е, че ще постъпиш много егоистично, ако не му кажеш на момчето, че нямаш чувства към него. Ти си влюбена във вниманието, а не в човека. Недей да излизаш с него и по възможност се дистанцирай. Момчето не заслужава да го правиш на маймуна...кажи си му в прав текст, че не те кефи и това е.

Повярвай ми когато срещнеш точния за теб човек няма и за секунда да имаш колебания, нито пък да чувстваш отвращение от мисълта да сте заедно.

# 39
За всичко в живота се отнася, включително и за намеренията на останалите към теб - ако не си сигурна, дали искаш нещо, значи не е твоето нещо. Щом се чувстваш неудобно, значи има причина. За едното внимание няма смисъл да се впускаш във връзки, те така доста жени станаха жертви на насилие. Трябва човек да се научи да следи не за показното внимание, а за тихото, нежно, загрижено, което си струва

# 40
Единствения ти проблем е да учиш, развиваш, растеш. На 15  не е този ,дето описваш. Доста нахално звучиш за 16 годишно хлапе.
 Това не е детски форум.

Аз да съм казала нещо за образованието ми?Това ,че имам отклонения от ученето и се интересувам от връзки не мисля ,че е нещо нередно или да не в в правилното време.Не смятам ,че като си на 15 още се водиш лапе.Смята се ,че от 13 годишна възраст вече почва пубертета ,а какво е един пубертет без привличания от отсрещния пол?
възрастна на 15
не го искаш,просто желаеш внимание

Общи условия

Активация на акаунт