Не знам дали пиша в правилната категория,но ви моля за съвет и вашите мнения.Не намерих форум,който да има нещо общо с моето положение,затова пиша този.
Преди по-малко от седмица бях качила форум ,в който ставаше въпрос за гаджетата и т.н.
Бях споменала за едно момче,което е наистина много добро,привлекателно,леко ниско...и т.н.Бях споменала,че пише с грешки и това не ми допада.Сега имам други въпроси.
Положението ми е такова:Той много ме харесва и все иска да се виждаме и ми пише.Аз обаче не му пиша толкова често и нямам тази ,,тръпка"когато видя в известията ми,че ми е писал.Чатовете ни продължават дълго.Аз обаче се чувствам много странно,защото от много време не съм имала гадже и не съм сигурна дали искам.Преди да го срещна исках да съм във връзка и си представях колко ще е хубаво всичко.Сега обаче като се появи това момче съм объркана и постоянно си задавам въпроса ,,а какво ще правим като сме заедно?Искам ли го?По-спокойно ще ми е да съм сама..."и т.нМного съм объркана,защото и не искам като излизаме да сме само двамата.Все искам някой да е с нас.Дали сестра ми или приятели,но като излезем компанията ние пак се отделяме двамата и си говорим,просто аз се чувствам по-сигурно и не ми е неловко ,като сме с другите.Утре пак щяхме да излизаме групичката и аз бях съгласна ,обаче то всички се отказаха да идват и накрая само двамата останахме и евентуално още един.Но аз изобщо не искам да сме само двамата.Не искам цялото му внимание постоянно,но когато се разговори по-дълго с някое друго момиче аз ревнувам и отново копнея за вниманието му.И отново.И отново....Смятам да откажа и излизането ни утре,защото ми е неудобно само двамата.Много премислям нещата и това ми играе лоша шега.Не знам какво искам,не знам кой искам,но знам ,че ако приключа всичко с него ще съжалявам,защото такова внимание досега аз не съм получавала.Моля ви кажете ми какво да правя.Да излизам ли утре с него?Защо не искам да сме само двамата?
Аз ту копнея за него,ту не го искам.Понякога си мисля за нас двамата,друг път ме отвращава.Нямам страст и вълнения сега,но не е като да не го харесвам.

Живота е толкова сложен!:innocent: