Да изляза ли с него?Защо не искам да сме само двамата?

• 3 529
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
  • Плевен
Когато бях на 20 един висок тъмнокос младеж започна да ме сваля.Поласкана от вниманието,приех да изляза на среща с него.Още повече,че брат ми,ми триеше сол на главата,че е охрана на дискотека и сме щели да влизаме безплатно(или поне аз) ако съм с него.Обаче се оказа,че ме отвращава.До сега не бях изпитвала такова гадно усещане,когато някой мъж се наведе да ме целуне.При представата,че целувките водят и до лягане с него направо ми се повдигаше от ужас.Не можех да понасям целувките му,та какво остава за другото.Бррррр.Натисках се,натисках се,ама то си ме отвращава.И прекъснах с него да се виждам,за ужас на брат ми Simple Smile)) Към днешна дата,може би 20 години по-късно го срещам в един хранителен магазан да работи и продължавам да потрепервам от отвращение.Той се опитва да ми говори и се навърта покрай мен,но аз не мога просто да го понасям.Мъжа ми пък го поздрави и ми каза,че е работил охрана към болницата в която работи в момента.Лекували го от епилепсия.Та със всичко това исках да кажа на авторката да не приема покани за срещи от хора,които я отвращават.Защото и сега на млада възраст и след години ,пак ще я отвращава.Не е от възрастта,просто нямаш сходство с този човек.Не се насилвай да го харесаш,защото няма да стане.Един мъж ако още от началото не се побъркваш от него,го пиши бЕгал.Живота е кратък,младостта още повече и не си заслужава да си губиш времето с хора,които не харесваш.

# 16
Добре са те посъветвали ,да излезеш с момчето и после да прецениш.Ако не го харесваш достатъчно,не си губете времето.Уточни ,че сте само приятели и ако е съгласен излизайте като приятели.Така и ти ще се по-спокойна.

# 17
Е, те вече излизат в компания, а ЛГ се изприщва от идеята за тет-а-тет. Според мене няма смисъл да излизат само двамата.

# 18
Авторке, ти до сега излизала ли си на срещи с момчета сама? Ако да, какво е било усещането преди самата среща? Имало ли е подобни колебания и чуедене как да постъиш?

Моят съвет е да излезеш с това момче дори да сте само двамата. Даже още по-добре - това не е официална среща, а просто случайно съвпадение и отсъствие на останалите от компанията. Виж как ще мине и това ще ти даде отговор на въпросите дали искаш нещо повече с него или не. Ако сега прибързано го отрежеш след време може да съжаляваш. А колебанията могат да се дължат както на недостатъчно харесване от твоя страна, така и на неосъзната несигурност как ще се получи.

# 19
Аз съм дъртичка, но дъщеря ми е на твоята възраст горе-долу, тя дълго време ми обясняваше, че не иска да се занимава с момчета, появяваха се някакви, е така като теб се колебаеше иска ли, не иска ли да се занимава с тях, посъветвах я да не се занимава, щом не е сигурна, че ще разпознае когато се появи момче, което наистина харесва. Така и стана, в един момент се запозна с едно момче, което много хареса, и колебанията ѝ рязко отпаднаха.
Та, моят съвет е да го оставиш това момче, ще дойде друго, ще ти се иска много да излезеш с него и няма да се чудиш какво да правиш Simple Smile

# 20
Авторке, ти до сега излизала ли си на срещи с момчета сама? Ако да, какво е било усещането преди самата среща? Имало ли е подобни колебания и чуедене как да постъиш?

Моят съвет е да излезеш с това момче дори да сте само двамата. Даже още по-добре - това не е официална среща, а просто случайно съвпадение и отсъствие на останалите от компанията. Виж как ще мине и това ще ти даде отговор на въпросите дали искаш нещо повече с него или не. Ако сега прибързано го отрежеш след време може да съжаляваш. А колебанията могат да се дължат както на недостатъчно харесване от твоя страна, така и на неосъзната несигурност как ще се получи.

Здравейте!Да ,излизала съм един единствен път,но беше съвсем случайно и съм много погнусена,защото беше тъпо от моя страна.Всичко стана на чат  съвсем случайно ,оказа се ,че е приятел на един мой приятел от квартала и няколко часа по-късно излязохме.Аз се отвратих от него и на 10 тата минута му казах,че искам да се прибирам.Той разбра и всичко мина без проблем.Това стана преди няколко месеца.Преди самата среща се чувствах странно,но и не ме интересуваше,защото знаех ,че не го искам.Просто от интерес и съжалявам.

Аз смятам ,че колебанията ми наистина се дължат на недостатъчно харесване ,но аз наистина не искам да го загубя,защото е прекрасен.

# 21
Хем е прекрасен, хем не го харесваш. Май не може да имаш и двете.

Честно би било да му кажеш, че го искаш за приятел, вместо да го мотаеш. И за теб самата ще е по-добре.

# 22
Хем е прекрасен, хем не го харесваш. Май не може да имаш и двете.

Аз го харесвам,но се колебая дали да тръгнем.

Честно би било да му кажеш, че го искаш за приятел, вместо да го мотаеш. И за теб самата ще е по-добре.

Аз го харесвам,но се колебая дали да тръгнем.Но май е така,че ако го харесвах наистина,нямаше да обмислям положението толкова,щях да мисля само за него. Sad

# 23
Ти не можеш да решиш за една среща, а какво остава за нещо повече. Струва ми се, че си малка още за тези неща.

Какво те кара да се колебаеш дали да излезеш с него? Това не означава автоматично, че сте гаджета. Какво поражда всичките ти колебания? Опитвам се да разбера как мислиш.

# 24
Харесваш го, но като приятел. Дори да решиш да станете гаджета (ако той иска), бързо ще ти мине желанието просто защото не си пасвате. Ако имаше тръпка към него, нямаше толкова да го мислиш и премисляш. Бъди откровена с момчето, за да не го нараниш. А при теб донякъде е нормално това хем да го искаш това момче, хем не, защото нямаш опит.

# 25
Ти не можеш да решиш за една среща, а какво остава за нещо повече. Струва ми се, че си малка още за тези неща.

Какво те кара да се колебаеш дали да излезеш с него? Това не означава автоматично, че сте гаджета. Какво поражда всичките ти колебания? Опитвам се да разбера как мислиш.

Не мога да опиша точно.Но като излязохме аз,той и още двама и отидохме на едни танци аз се бях отвратила от най-малкото нещо ...и то не е да кажем да се оригне пред мен ,да изпсува или да каже нещо тъпо...то е за напълно безмислено нещо.Даже ме е срам от себе си да го кажа.
Искам да кажа ,че просто съвсем малки неща,движение,дума,да ме погледне,и т.н. ми прави лошо впечатление до един момент.В случая исках дори да си ходя,но като започнаха танците и той ме хвана и се разтанцувахме.Беше ми много приятно и привличането се завърна.След това аз не исках изобщо да си ходя.Беше миличко всичко.Накрая за чао се гушнахме за малко по-дълго от просто гуш и бях много развълнувана.И аз не мога да разбера на какво подлежат моите колебания,като имам някакво привличане.Чувствата ми са на вълни.Ту го искам и купнея да ми пише,ту искам да го няма.Притеснява ме като сме само двамата какво ще си говорим,как ще се държи и съм сигурна ,че в началото ще искам да си ходя,но после надали.Когато сме повече хора се чувствам много добре,защото ние пак си се отделяме,но като ми стане неловко просто се включвам в разговора на останалите.

# 26
Моите тийнейджърски години минаха във времето, когато още нямаше смартфони и не си "пишехме". Затова мисля, че ми е ясно какво те мъчи. Ти не го харесваш това момче и се притесняваш да останете насаме, защото най-вероятно ще стане дума за чувства и когато не е по чат, а на живо, ще ти бъде ужасно неловко.
Остави го, намери начин да му обясниш, че няма да се получат нещата. И се постави на негово място, ти как ще се чувстваш, ако си пишеш с някой от месеци, а се окаже, че той дори не иска да е насаме с теб?

# 27
Според мен не само от пубертета, а и ти като човек не си много наясно с емоциите и чувствата си. Да речем, че е възможно често да се сменят и да не можеш да им дадеш трайно определение. Така ли е?

Мисля си, че момчето ти допада, но усещаш, че не изпитваш кой знае какво влечение. Може би се чудиш дали ако излизате известно време няма пък в теб да трепне нещо ... Все пак си на 16 и е нормално да ти се иска и да си харесвана, и гадже да имаш.

Възможно е да се питаш дали е нормално и редно всичко това, което изпитваш и не изпитваш Simple Smile Ами нормално е. Човек съзрява. Някой на 16 - други на 36 - трети на 56. Животът е да се учим и ще се изненадаш, че се учим до края.

Какво бих те посъветвала, като майка на дъщеря на почти същата възраст. Няма лошо да излезеш с момчето, но не бързай и не разешавай и той да бърза. Излезте два-три-пет пъти и виж дали имаш интерес и чувства, желание за близост и усещане за привличане. Ако тези неща не се появят трябва много нежно, много деликатно да намериш начин да останете приятели. Наситина една жена трябва да е много внимателна с чувствата на хората, които я харесват. Да каже хубави думи, да създаде самочувствие, да не оставя рани.

# 28
Аз по принцип смятам, че връзката се изгражда и нещата стават по-хубави с времето, обаче също така смятам, че трябва да има все пак някаква основа да почнеш да градиш отгоре. А тука описаните колебания ми звучат като да няма достатъчно тръпка. Гледате се, комуникирате си, почваш да се чудиш, ама някак е твърде много чуденето.

# 29
Според мен не само от пубертета, а и ти като човек не си много наясно с емоциите и чувствата си. Да речем, че е възможно често да се сменят и да не можеш да им дадеш трайно определение. Така ли е?

Мисля си, че момчето ти допада, но усещаш, че не изпитваш кой знае какво влечение. Може би се чудиш дали ако излизате известно време няма пък в теб да трепне нещо ... Все пак си на 16 и е нормално да ти се иска и да си харесвана, и гадже да имаш.

Възможно е да се питаш дали е нормално и редно всичко това, което изпитваш и не изпитваш Simple Smile Ами нормално е. Човек съзрява. Някой на 16 - други на 36 - трети на 56. Животът е да се учим и ще се изненадаш, че се учим до края.

Какво бих те посъветвала, като майка на дъщеря на почти същата възраст. Няма лошо да излезеш с момчето, но не бързай и не разешавай и той да бърза. Излезте два-три-пет пъти и виж дали имаш интерес и чувства, желание за близост и усещане за привличане. Ако тези неща не се появят трябва много нежно, много деликатно да намериш начин да останете приятели. Наситина една жена трябва да е много внимателна с чувствата на хората, които я харесват. Да каже хубави думи, да създаде самочувствие, да не оставя рани.

Здравейте,
Вашият отговор,всичко,което изредихте съответства с чувствата ми в момента!Момчето наистина ми допада,но усещам,че привличането не е достатъчно.И да,аз наистина се надявам излизайки аз да го харесам повече от действията му.Според мен така и става,но имам нужда от още време.За сега сме излизали около 3-4 пъти ,но сега ще си дам малко почивка поне 1 седмица,за да ми долипсва и да видя дали наистина копнея да го вида следващия или по-следващия уикенд.

Общи условия

Активация на акаунт