Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 634
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 185
крисия е и тя лисица:
 - ''поканата на евгени'' беше тя да му каже ''имаш ли 2 минути''
 - ''прегръдката на евгени'' беше тя да му се навре

# 1 186
  • София
И на мен Крисия много ми харесва като външност, и въпреки сълзливите истории все още я броя към нормалните.

# 1 187
Затормозяващо е да се излива толкова много душевен багаж.

# 1 188
Оффф, Елисаветке.......

Габриелке.... Ах..........

# 1 189
Шок и ужас! Елисавета освен това е и злобна и ревнива. Тя що не си ходи вече?

# 1 190
Тази Крисия е красавица

А за мен обратно. Има голяма ръбата глава. Напомня ми бегло Сигърни Уивър.

# 1 191
Крисия има правен нос и устни. И преди тях си беше красавица, но и сега изглежда добре.
Скрит текст:

# 1 192
Психарката Милица си тръгва, така го усещам аз.

# 1 193
  • София
Джия ми напомня понякога на Теа, особено като е с по-малко грим.

Елена пак са я гримирали зле, а има какво да си кажат и е напълно възможно да се харесат.

# 1 194
Милица дали ще му каже сега колко е разочарована от него

# 1 195
Май беше забравил, че Елисавета съществува 🤣

# 1 196
  • Вестерос
Крисия как изклюкари уж нямаше да казва 🤣🤣🤣 и била поканена, след като го помоли да се видят за две минути със знак  🤣
Елена как тактично си показа крака на Ергени при срещата

# 1 197
Скрит текст:
Елена е готина, но има тежък багаж - брат си. Няма как да има мъж, ако има брат с психично разстройство, който живее с нея. За съжаление в живота трябва да се направи този тежък избор.
Е, това от къде го измисли сега??!! Елена каза, че брат ѝ е преживял най-трудното нещо за един родител и ти стигна до заключението, че брат ѝ е психично болен.
Потрисам се от подобни идиотски изводи, които някои хора от пръстите си изсмукват!

Елена не я харесвам. Гримьорите и гардероба направо я мразят. Щеше да се омотае в метри плат, но направи всичко възможно да покаже крак. Grinning
Така ми прозвуча от визитката й, че брат и има психично разстройство. Може и да греша, но тя каза, че живее с него и си направих извода, че се е прибрала в България, за да се грижи за него.
Дошла си е в България, за да е до него в труден за него момент - най-трудния за един родител. Не знам какво би било по-трудно от загубата на дете в този контекст...

Това го разбрах в смисъл, че той не е с жена си ли в този труден момент? Не знам, реших, че брат и има прихичен проблем. Ако не е вярно, взимам си думите назад. Може би ще разберем още за нейния живот в следващите епизоди.

# 1 198
Каква злоба от Айлин и Валерия…  Дано Евгени да го забелязва. Всичките са ми като сестрите на Пепеляшка.

# 1 199
Скрит текст:
Елена е готина, но има тежък багаж - брат си. Няма как да има мъж, ако има брат с психично разстройство, който живее с нея. За съжаление в живота трябва да се направи този тежък избор.
Е, това от къде го измисли сега??!! Елена каза, че брат ѝ е преживял най-трудното нещо за един родител и ти стигна до заключението, че брат ѝ е психично болен.
Потрисам се от подобни идиотски изводи, които някои хора от пръстите си изсмукват!

Елена не я харесвам. Гримьорите и гардероба направо я мразят. Щеше да се омотае в метри плат, но направи всичко възможно да покаже крак. Grinning
Така ми прозвуча от визитката й, че брат и има психично разстройство. Може и да греша, но тя каза, че живее с него и си направих извода, че се е прибрала в България, за да се грижи за него.
Дошла си е в България, за да е до него в труден за него момент - най-трудния за един родител. Не знам какво би било по-трудно от загубата на дете в този контекст...

Това го разбрах в смисъл, че той не е с жена си ли в този труден момент? Не знам, реших, че брат и има прихичен проблем. Ако не е вярно, взимам си думите назад. Може би ще разберем още за нейния живот в следващите епизоди.
Не каза ли, че брат й преживява най-тежкото нещо за един родител?

Общи условия

Активация на акаунт