Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 311
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 815
Значи сега в свободните дни реших да си пусна изпълнения на Евгени и съм очарована, меко казано. Особено с един Лука като свирят, магията е завладяваща просто. Нашите мацки трябва верно да се бият за него, а не да чакат той да ги умилостивява и убеждава. Така като гледам по концерти и коментари, никак няма да остане без женско внимание и то от много по-качествени жени. Даже не знам как се е навил да участва.

# 1 816
Сега пък неземна хубост ще излезе тази Кристина 🤦🏻♀
Както казах куха опакова няма как да бъде красива за МЕН! Имам право на собствено мнение, нали?
Виждам и ще продължавам да виждам ЕЖЕДНЕВНО изключително красиви жени с излъчване и живец.
Това нацупено и мрънкащо момиченце не е красиво за МЕН.

# 1 817
Тези коментари са ми любими - не е нещо невиждано, не е нещо особено. Обикновено като отговоря добре, дай пример за нещо ,, особено” тогава , човекът или  млъква, или уж дава, ама следва ,, има и по- хубави от нея/него” .😀😀😀😀 Абсолютно си е хубава Кристина и си е нещо особено, както и Айлин, Михаела- може и да има и други спроед личния вкус, които забравям, например от червенокоските.

Кристина , Микаела и Айлин са топ 3.

# 1 818
Как не разбират хората, че не само красотата е важна за една жена?! Нямаш ли чар, магнетичност, харизма... както щете го наречете, едната ти студена красота не може да развълнува никого. Тия били топ, ония били топ. Ами на вкус и цвет, товарищей нет! Всяка си има поклонниците. Приемете че някой за едни е топ, за други не е. То пък и интелигентност е нужна, за да приемеш чуждото мнение за равностойно, а не борби да водиш, за да убедиш някого в своето, когато става дума за нещо толкова субективно като нечия красота.

# 1 819
  • somewhere over the rainbow
Момент, момент... Нали Кристина е тази кукувица от втората среща, да не става въпрос за друга? Красива?!? Лелеее, колко сме различни във вижданията си. Не само, че не ми е красива, но за мен е под средното ниво. Даже се учудих защо Евгени я избра.
В този ред на мисли, най-красива, според мен, е Микаела. Красотата е в правилните черти, а нейните са такива. Други може да имат чар, излъчване, присъствие, магнетизъм, но не и красота. За мен има разлика.
Елена е живият пример, как човек може да не блести с външен вид, но като си отвори устата, става сякаш и по-хубав. Харесвам я.
И при Валерия е така, само че с обратен знак - добро първо впечатление, но ужасни следващи.

# 1 820
# 1 821
  • София
И според мен Кристина е красива, но е вечно намръщена, няма живец у нея. Следях я и покрай Мис Вселена, освен ако не ги накарат, тя не се усмихваше, вижте ѝ инстаграма, няма снимка, на която да е усмихната, да излъчва щастие. А самата тя си го каза на Евгени, че е мрънкаща. По-добре да се погледне отстрани и да поработи над себе си, вместо да търси вината в другите. Ще ѝ помогне за следващи взаимоотношения.

# 1 822
  • Бургас
Ако говорим за външен вид само - и за мен топ 3 са Кристина, Микаела и Айлин, даже Айлин ме дразни със зъбатата си усмивка, както някой я беше оприличил на Сид от Ледена епоха. Много от момичетата, вкл. Елена и Валерия, без грим са направо грозновати и незабелижими. Срещата на Кристина беше тегава и неловка, нали пишат, че имала богато гадже, може затова да е била на тръни и да е отказала прегръдки, целувки….иначе наистина много мрънкане и много претенции

# 1 823
Много си радвам, че биха шута на Кристина.
Красива е, но без харизма. Вечно намръщена и недоволна. Това определено я загрозява.

# 1 824
Мисля, че говорим за външен вид, а не за излъчване и чар. Те идват, когато опознаеш човека и да- или го правят още по- красив, или го  правят безличен, дори да е с хубави черти. Да се омаловажава красотата на очевидно красиви външно хора винаги ми е било непонятно, включвам разбира се факта, че всеки си има лично мнение. Просто сякаш все трябва да му има нещо на някого, не може човек да е просто красив  и да  му се признае. Дайте , ако желаете, нещо особено за вас, дайте и подобна снимка от нета  на много по- красивите момичета в магазина . Не се заяждам, наистина ми е интересно да видя и друг тип гледна точка.

# 1 825

Това ще да е студената Милица сигурно, не милото Мили 😂

# 1 826
Симпатично момиче, след което никой няма да се обърне. Кристина е красавица, пък ако ще и да е студена и бездушна като статуя. Нали говорим за външен вид?
ПП: сега да не скочат фенките на Михаела Филева, и аз я харесвам!

# 1 827
Слагам една до друга Валерия и Айлин. Не харесвам и двете заради характер, не заради външност. Очите на Айлин горят, в тези на Валерия няма светлина. Като черти на Валерия лицето е по-хармонично и по-правилно от гледна точка на пропорции, обаче. Айлин няма брадичка, лицето ѝ е твърде кръгло, зъбите твърде изскочили, но Айлин е харесвана повече и това е само заради излъчването на очите ѝ.
За ябълката на раздора Кристина - като погледнеш елементите от лицето ѝ поотделно - красиви очи, малък съвършено направен нос, пухкави устни... Но всичките тези неща събрани на това лице, ме карат да си задавам въпроса "сега, тая жена хубава ли е или не е", което означава, че в моите очи тя не е красавица като цяло, а са красиви отделни елементи от нея, но събрани накуп... нещо не е наред. Няма хармония.
Ето я тук до отпадналата Мария, която нарекоха Гринч. Ами... хармонията в лицето на Мария за моите сетива е по-ярко изразена отколкото в лицето на Кристина. Не знам как по-разбираемо да го обясня. Нали знаете че има и пейзажи... Гледаш цветя, красота, но някои не са хармонични някак като възприятие. Та и тук така.

# 1 828
Същите снимки са налични и в Инстаграм профила на Милица. Явно е залагала на еротика повече.

Мине време и пак се налага да се напомни, че темата е предаването Ергенът, а не нечии възприятия за красиво и некрасиво.

Кристина е подписала договор с продукцията, в който най-вероятно е упоменато какво включва участието. Ако пише "танцуваш белиденс", а ти не танцуваш, гориш.

Тушев и Тупарев са вампири, но вече се изтърка плочата с лошата продукция.

# 1 829
  • Варна
Симпатично момиче, след което никой няма да се обърне. Кристина е красавица, пък ако ще и да е студена и бездушна като статуя. Нали говорим за външен вид?
ПП: сега да не скочат фенките на Михаела Филева, и аз я харесвам!
Ще се обърнат пък дори и само заради безкрайните й крака..

Общи условия

Активация на акаунт