Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с една от участничките във форума?
Какви са мненията за лекарите и ехографистите във форума?
Какви са симптомите на бременността, според участниците в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с една от участничките във форума?
-
Какви са мненията за лекарите и ехографистите във форума?
-
Какви са симптомите на бременността, според участниците в дискусията?
-
Какви са мненията за дрехите за бременни?
-
Какви изследвания се правят по време на бременност?
!!!! Smily добре дошла
!!! Наистна вие мамите които ще имате вече второ бебче, ще сте ни много полезни
, лично на мен не ми говори нищо абсолютно нито едно от изследванията
...Може би трябва да направим и списък за задължителните изследвания по седмици...ако някое доки забрави (което е често срещано
) да му напомним ние...Лека вечер на всички
Вече официално и аз мога да се присъединя към вас.Ходихме на лекар и вече имаме пулс.Радвам се че ще бременеем заедно.С някой от вас се познаваме от Искам бебе а с други тепърва ще се запознаваме.Живот и здраве всичко да е наред и аз ще ставам мама към 20.08..Това ми е първа бременност и много ще се радвам на мамите със втора бременност които ще ни помагат със съвети.Лека нощ!
...

Днес за първи път ми премаля сериозно в банята...успях да седна и изчаках да ми отмине.... Ще си имаме бебетааааааааа 

!!! Пожелавам ви също много здраве, щастие и всичко онова за което си мечтаете...А аз знам поне една от вашите мечти 
. и в 12:30 вече бях заспала
иначе беше приятно... Не знам за вас ама аз си позволих 2-3 глъдки Шампанско
. Сега да ви се оплача малко
и сега сме тук аз, майка ми и снаха ми сам самички и само се дразня на снаха ми изобщо не се съобразява със състоянието ми ама ще я подредя след малко ама дано да си замини и да не се налага
... айде аз бягам да лягам, че много ми се спи