Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 154
  • 804
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, според вас има ли значение къде се прави спермограма? След няколко разговора с близки и познати, вече ми идват някакви мисли дали в репродуктивните клиники не са абсолютно реални резултатите. Чудя се дали да не пратя ММ в някоя частна, независима лаборатория, като Бодимед например да пусне една спермограма, просто за справка.... Как мислите и правили ли сте такава проверка?

# 121
ММ първо пусна в обикновена лаборатория, но там дори нямаше реф. стойности и морфология липсваше. Когато отидохме при андролог, той отказа да коментира изследването, изобщо не го погледна и каза да направи ново в репр.клиника. Според мен пробвайте в друга клиника, ако имате съмнения в резултата.

Момичета, според вас има ли значение къде се прави спермограма? След няколко разговора с близки и познати, вече ми идват някакви мисли дали в репродуктивните клиники не са абсолютно реални резултатите. Чудя се дали да не пратя ММ в някоя частна, независима лаборатория, като Бодимед например да пусне една спермограма, просто за справка.... Как мислите и правили ли сте такава проверка?

# 122
Viki, аз не знам дали имам съмнения, реално нямам повод... Просто се зачудих, вече си търсим под вола теле...

ММ първо пусна в обикновена лаборатория, но там дори нямаше реф. стойности и морфология липсваше. Когато отидохме при андролог, той отказа да коментира изследването, изобщо не го погледна и каза да направи ново в репр.клиника. Според мен пробвайте в друга клиника, ако имате съмнения в резултата.

# 123
  • Замък сред облаците
Обикновените лаборатории не са адекватни места за спермограми, генетични и специфични инфекциозни изследвания….

# 124
  • София
Ели добре дошла, желая ти скорошен успех!

salsera благодаря ти, успокоих се, че не съм единствената зла жена около М. Joy  (дано се дължи на + тест) Hug

Тези дни съм толкова нервна покрай цикъла, имам ужасно много задачи на работа и съм като цъкаща бомба. Вчера ММ забравил да ми вземе мартеничка и няма да изпадам в подробности каква драма беше.. Хич не е лесно да си жена Sweat Smile

# 125
Оправяйте настроенията, момичета, вас чака 😜 Ели, добре дошла. Историята помни доста бремености с трудно пропусклива една тръба. Може да не е сега точно, но се случва. Моя приятелка (всъщност и кръстница) с диагноза запушени тръби и след това синче инвитро е засичала и биохимична. Според нея не е била изпарителна/невалидна чертата, така че аз си имам едно на ум при тях.

# 126
  • София
Благодаря ви!
светослава,съжалявам за отрицателния тест.Другия месец ще е вашия.
Monita576   , спермограма знам че само в репродуктивна клиника се прави.Бодимед,Цибалаб и.т.н. не е добра идея.
. salsera ,стискам палци да имаш една предпроцедурна изненада!Често става така май.
Случва се плановете да рухнат,за яд си е,ама ... какво да се прави,няма да го промениш,приемаш го и друг път ще си отидете.
kuklicka ,не е лесно със сигурност в никой аспект.
Ели,скорошен успех желая!

# 127
Благодаря на всички, прави сте! Ще видим какво може да се направи за да подобрим евентуално резултата.

# 128
Мандария, благодаря ти за написаното. Сега ми стана любопитно и мисля да го направя. Боли ме ниско долу леко , едно воднисто течение имам. Другото което мен лично ми е странно,е че не ми се пуши ,а мъжа ми като пуши наоколо просто не мога да седя в стаята. Но възможно е всичко да е от задържан фоликул и да трябяа да отида на лекар скоро .
Edit : Благодаря ви за приема,за съветети,но цялото ми пребиваване от вчера се обезмисля. Не мога да повярвам какво виждам на теста и съм в голям  шок. седя,плача и порсто не знам на кой свят съм в момента . На 12 март моя става на 33 и не знам как ще се сдържа да го запазя в тайна. И все пак виинаги може да си споделяме в темата. Не ми е удобно да кача снимки на теста,защото съм от вчера в темата и става малко тъпо сякаш нарочноо,а ние просто се бяхме отказали и чакахме да започне цикъла и стимулацията. Гузно ми е,но ако искате ще кача снимка  и да споделя и  с вас радостта си.Вашата темичка е вълшебна и носи късмет.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 10:28 от Just Elly

# 129
Bubble, може и да се размине. ММ беше с грип А една седмица, пълен ужас -висока температура, кашлица...от нищо не падаше. Аз  мислех,че ще се разболея, щото нали все пак грип...ама нищо. Разминах се. Личната каза,че преди години на бум-а от грип А ако съм го карала, може да имам имунитет и затова. Тъй че има надежна да не го хванеш. Успех!

# 130
  • София
Бъбъл, ММ изкара грипа с висока Т и стабилна кашлица, ние с детето се разминахме. Сами дето пй антибиотик и ще не е пускал спермограма та малко се ядосвам, че може и да пропуснем заседанието през март.

# 131
Много се надявам да  донеса късмет в темата и от сета нататък всички да повлекат крак. Орисвам ви с много положителни резултати през Март.

Скрит текст:

# 132
Уау, браво! Честито!

# 133
Честито Ели! Това е страхотен подарък! И аз имах преди време хубаво предчувствие за месеца на ММ - бяхме активни около овулация преди това и много исках да го изненадам за РД - ако можеш опитай се да запазиш изненадата!

Дано повлечеш крак!

Честит празник на всички и направете нещо хубаво за себе си днес! Аз цял ден ще почивам защото в момента е някакъв ад при нас и още дълго време няма да се оправи напълно, та ще използвам всеки шанс и всяка минутка да се грижа за себе си.

Ще си призная - просто нямам желание - не си пия добавките, не се поддържам, не чета, не ми се излиза. Скоро добавям една годинка към кюпа и нямам желание да празнувам, нямам енергия да организирам рожден ден.

# 134
elly, честито! Лека бременност до пухкав финал!

lygia, добре си решила да си почиваш като имаш възможност. Надявам се и почивката да ти се отрази добре на настроението.

Аз от вчера официално съм в подготовка за ЗЕТ, разрахме се и да мина още една консултация за прословутото ми истмоцеле, но пък днес съм още по-болна. Добре че поне е някакъв вирус без температура. Ще гледам да се лекувам с щадящи неща, ще си направя комбиниран тест за ковид и грип, но ако понеделник още съм зле ще търся лекарката си да питам ще стигнем ли до трансфер въобще при това положение.

Общи условия

Активация на акаунт