Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 158
  • 804
  •   1
Отговори
# 135
Ели, честито! Лека бременност до финал!
Lygia,  и аз съм в някаква дупка, след поредния неуспех. Не знам колко ще съм ти полезна , но плана ти изглежда добре. Почини си , ще намериш сили , сигурна съм ❤️
Повтарям си, че е най-тъмно преди зазоряване! Дано при всички да изгрее слънце🌞
Честит празник на всички 🍀

# 136
  • София
Lygia, напълно те разбирам... не само ММ не е готов с изследването, аз също не съм пуснала АМХ, страдах покрай един зъб и пиех разни лекарства пък прочетох, че 12 часа не трябва да е пито нищо при взимане на кръв за това изследване.....
Отделно цикъла ми стана по-дълъг, днес му е 28ми ден и освен едно ужасно главоболие откакто съм станала други наченки, че ще дойде няма, 3 отрицателни теста имам така, че изключвам чудото, на което се надявах... отдавам го евентуално на приема на утрогестан, който ми предписа докторката, но и неговият последен прием беше миналата събота... Даже снощи отново бях на вълна дали пък трябва да продължаваме да опитваме, може просто да не ни е писано да имаме още едно дете...

# 137
Шантал, дне съм чула такива неща да говориш и аз бях срината и си казах, ами едно дете ще е какво да правя тъжно ми е, не искам да расте сама, като мен. Докато един ден баща ми дойде и се за говорихме и той ми каза, защо трябва да започваш с тези изследвания, живей си живота, едно, едно, важното е че го имаш,аз като имам само едно, пък нищо ми няма. Трудно е да тръгваш по този път, не се занимавайте. И тогава ми просветна и му казах, че колкото и да ми е трудно няма да се откажа, каквото и да ми коства, до инвитро да се стигне, няма да оставя детето си само. Няма да се предам и да съжалявам цял живот, че не съм направила всичко. Прегръщам ви всички, ние сме силни и нашето чудо ще се случи, когато най-малко го очакваме!!! Вярвам го!

# 138
Караджова,  и аз като теб искам да направя  каквото мога, за да не оставя детето си само.
И моите доводи са същите. Всички около мен ми казват за какво се тормозя и пръскам пари за ин витро. Да си живея живота и да ходя по почивки. Явно истината е някъде по средата.  Всеки прави това, което чувства за правилно.
Шанталче, и мен ме тормози мисълта до кога ще имам сили и дали да  се съхраня психически и да се откажа.  Още не знам на къде да поема. ММ почна добавки отново,  след 2 седмици ни е часа за коментар, записах и при Калчев за второ мнение. Обаче и той ако ми каже, че всичко ми е наред, след 3 неуспешни трансфера,  направо ще се гръмна 🤣

# 139
  • София
аз тръгнах да си записвам час за преглед в седмицата 13-17, както се бяхме разбрали с докторката, но чаове няма... явно се е наложило да излезе по майчинство по-рано... та все пак записах за следващата седмица при друга докторка, много се дразня... тамън си свикнах с Гогова...сега наново всичко... почнах да се чудя дали да не опитаме още 2-3 месеца със стимулации преди да преминем към евентуално инвитро....
на мен също не ми се иска да оставяме детето само... една приятелка ми дава кураж, че все пак до 40 имам време и да не се отказвам... е доста доста, правя 38 този месец....

# 140
Запис.
Данита честито, пожелавам ти лека бременност много труден път сте изминали но пък всичко това си заслужава. 💜💓

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 21:01 от Минзухар.12

# 141
Здравейте момичета 😊 аз си ви чета постоянно, но не пиша.. няма какво да споделя, само се радвам и тъжа с историите ви. Иначе и ние се опитваме за второ, но все още нищо. Този месец например по време на овулация бях с ужасен цистит 😣 един нещастен опит сме направили и то след предполагаемия ден на овулация, и абсолютно никакво чудо не очаквам. Тъжно ми е, не ставаме по-млади, но.. не знам дали ще се навия на инвитро, ако не се получи по “нормалния” начин. Може би не съм готова за това решение.

# 142
Здравейте, момичета, не съм много активна, но нямам никакво време от работа и прегледи. От седмица не се чувствам добре, като скоро разбрах, че съм с Хашимото(хипофункция с повишен ТАТ). Още, когато взех да спя много ми стана ясно, че нещо не ми е наред. От два дни имам леки обриви, които много сърбят. Снощи след работа направих жестока алергия..на цялото тяло. Започна от вътрешността на бедрата, раменете, врата, ушите, единия клепач...после и по торса. Все едно ме е нахапало ято комари. Сърбежът е просто нечовешки...после подутините се сливат. След няколко часа и един Ериус заспах и днес бивам. Иначе вчера на работа много ме сърбеше едното коляно, като се прибрах и видях, че е синьо, явно от чесането. Единствено днес сутринта ми е леко подпухнало лицето и леко имам като двойна брадичка(надявма се скоро да се махне). Някоя от вас имала ли е такъв проблем, имам спомен, че някой беше писал по темата. Не мога да разбера от самото Хашимото и повишения ТАТ ли се получава това или от приема на Еутирокс 50 сутрин. От време на време имам лека хиперсаливация и гадене, което доста изтощава. Продължават по няколко часа на ден, но това е от преди седмица, а обривите от два дни, двойната брадичка от днес, но то и лицето като цяло е потекло. Вярно, че бях на цял коктейл след последния трансфер, но мина почти месец, откакто спрях лекарствата. Не знам какво стана изведнъж, защото никога не съм имала големи отклонения в ЩЖ, нито чак толкова висок инсулин. Извинявам, че стана толкова дълго. Трябва да тръгвам за работа 😁 Пожелавам прекрасен ден на всички! ❤️❤️❤️ Съжалявам, че не ви споменавам поименно, но стискам палци на всички! Честито на виделите две чертички! 🍀😊☀️

# 143
Кактусче освен алергична реакция към стимулациите имали възможност да си развила и уртикария от всичкия стрес и лекарства? Защото имам приятелка, която отключи след бременността и горе долу симптоматиката на това ми заприлича.Дано скоро всичко отшуми и се подобриш 🙏❤️

Скрит текст:
Аз минавам да ви почерпя виртуално, че днес пораствам с още една година 😁🎂🥳
[spoiler\]

# 144
  • Замък сред облаците
Кактусче, не се чувстваш добре от стрес. Не са толкова големи отклоненията в хормоните, че изведнъж да се появи симптоматика, повече е втълпяване. Най-малкото че тези хормони се променят постепенно и месеци наред ще се чувстваш не ок.
А антителата са ти леко завишени, но смешно ниски, че да те притесняват. Виж ако бяха 1000 или 10 000, а ТСХ 40 като на Лютичето другояче щяха да седят нещата.

# 145
Записвам се и аз в новата тема момичета!
Мислех че този месец ще правим планове за бебе,но явно пак трябва да ходя на гинеколог.... Вчера след интимен душ розалгин на накрайника остана някакъв лепкав сопол и малко кръв. Много се притесних...а други планове имахме. Направо се отчаях. Говорих с гинеколожката а тя ми се скара че съм правила интимно душове защото съм измивала лактобацилите и явно си имам някаква бактерия..,

# 146
  • София
Кактусче нали почна метформин скоро? Ако си гаденето и останалите неща са по скоро от тях. Но друго се сещам, много често правиш уртикария, съветвам да идеш на алерголог, аз нали бях в подобно положение, бях два месеца на антихистамини.

Тина защо правиш интимни душове? Абсолютно права е АГто .

# 147
  • Замък сред облаците
Абе и АГто на Тина без да пусне МБ как установи бактерия….
А кървенето е от главата на интимния душ, щото е ръгнала я шийка, я стена…нали преди О шийката се смъква леко надолу, отделя се цервикална слуз (“сопол”).

# 148
Моя приятелка каза че се е отървала от сърбеж и течение с розалгин и реших и аз да опитам. Иначе сопола  беше като лепило гъст и жълт... Надявам се да не е нещо сериозно или съм се наранила с накрайника

# 149
Благодаря ❤️ Ами разбрах, че в хипофункция си е нормално да ми се спи. Гаденето е почти седмица преди Метформина. Иначе гушата ми е подута, а и лицето се още. Със сигурност не е от стрес. Ходила съм на лекар преди време. От лекарства се получава, започна след Еутирокса.

Общи условия

Активация на акаунт