Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 654
  • 804
  •   1
Отговори
# 360
sevinc, доста наситена си ми изглежда, за да е от Хориомона, ама кръвен най-добре. Стискам палци!

shantall, стискам палци и за теб - да се класирате за заседанието и да ви одобрят!

И за всички останали не пускам палците!

Аз се позагубих, но след моето 5-дневно боледуване на легло, детето се разболя, после майка ми, която го гледа през деня, та трябваше да си взема и отпуск, въобще пълна лудница е около мен. Отделно от това се занимавам и с една странична от бебеправенето дейност, за която може би ще ви споделя скоро, смятам, че може да е от помощ за някого.
Днес все пак си стигнах до прегледа. Уж се бяхме разбрали за допълнителна консултация за истмоцелето, днес ме отряза репродуктивната, че нямало нужда. Назначи ми дата за трансфер, ама беше толкова разсеяна, и аз също, че не обсъдихме хиляда важни според мен неща. В понеделник ще й звъня отново.
Честно казано, като имам дата сега ми е доста притеснено. Ако не стане от този трансфер, май ще си дадем няколко месеца с мъжа ми да помислим как действаме напред. Осъзнавам, че звуча сякаш не искам дете, а не е така, просто явно страховете ми след загубата са по-силни, отколкото смятах.

# 361
  • София
Тихичко честито от мен 😉 И на мен ми се струва,че си си бременна

# 362
Благодаря ви,дано наистина съм. Има къде ще пуснем .

# 363
Х

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 11:25 от alethea

# 364
Аз лично виждам положителен тест за овулацията на 16 ден. До два дни настъпва . значи на 17 ден е била. От там брой 12 дена.

# 365
В приложението излезе пик на 1.03.
Скрит текст:
Вероятно е бил през нощта към 2.3 , но тъй като ги правих само един път дневно в 16.30 не съм я хванала навреме.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 20:09 от alethea

# 366
  • Замък сред облаците
Рано е за тестове, тя яйцеклетката е още накрая на тръбите. Имплантацията отнема между 6 и 12 дни, средно 8-10:

Севинч, тихичко честито!
Шантал, дано са ок документите, бъди спокойна.
На останалите пращам положителна енергия, извинявам се че нямам време поименно!

# 367
Севинч, тихичко стискам палци да ни зарадваш
Аз днес съм много сдухана като парцал буквално
След неврохирурга и установена дископатия куп лекарства, може би за в бъдеще Павел баня ,но резултатите от ренгеновата снимка на тазобедрени стави не му хареса
В документа пише,че има изсветлено петно на дясна бедрица на таза
Доктора ми се опита да не ме шашка и каза,че може да е всичко, киста ,друго друго, и ще следва да отидем при ортопед
Попита ме дали съм посетила скоро гинвколог да се изключат гинекологични патологии в таза
Боже,ама какви са тези патологии ?!
Демекври бях за стандртен с цито и микробиология, групата ми излезе пап2, гинеколожката ми каза,че няма нищо тревожно . Дали не е спестила нещо,или пък да има нещо дет да не се вижда на стандартен преглед
Днес цял ден го мисля,ще го мисля докато дойде часа за ортопед
Толкова ми е криво, пропуснхме месеца,явно ще пропуснем и другия с тези болежки
Неврохирурга ми каза да не се шашкам и ако имам нужда от психолог да отида, видяче се сринах, знае че правим опити...
Идва пролет, толкова се надявах да я посрещна с точица в мен, а отново плановете на всевишният са други...

# 368
Много неприятни новини, Reginasr. Надявам се да е нещо абсолютно безобидно и незначително! Знам, че докато не го чуеш от лекар няма да ти стане по-леко, затова кураж и търпение. Изпращам ти виртуални сили!

Очаквано, и моят цикъл днес започна точно на датата си, както винаги. Не че имах някакви надежди, но все пак нали 0.00001% ню ню шанс и тайни копнежи… разочарована съм и ми е криво. Ревливо. Тъпо. Оф…

# 369
Здравейте. От две години с мъжа ми правим опити. Имам ПКЯ и съответно проблем с овулацията. Този месец съм за първи път на стимулация с Фемара. Въпроса ми е има ли някоя от вас случайно да е пила това лекарство и ако да имало ли е някакъв ефект? Благодаря предварително.

# 370
Здравейте, момичета.
В последно време не пиша, тъй като нямам никакво време, но гледам да не ви изпускам.
Съжалявам много за тревогите и болежките, през които минавате. Стискам палци за бързо разрешение на проблемите при всяка от вас.
Reginasr, специално към теб се обръщам, тъй като те усещам много разтревожена.
От София ли си? Имаш ли пълно доверие на невролога, при който си била? Извинявам се, че така разпитвам, но в някои градове, например в Шумен, където аз живея, за съжаление нямаме добри специалисти. Да, има доктори с "известни имена" в града, но за съжаление личното ми мнение е, че не са ОК. Имам ред примери около мен на хора, които търсят такъв вид специалисти във Варна. Свекърва ми я мотаеха тук с разни диагнози и лечение, което се оказа в крайна сметка не само абсолютно противопоказно в нейния случай, а и опасно заради годините ѝ и придружаващите ѝ заболявания. Бяха ѝ препоръчали и на Павел баня да ходи, а се оказа, че след санаториума и процедурите, болките при нея се усилиха. И това всичко, заради грешна диагноза.
Не пиша, за да те плаша, но не си ли мислела да потърсиш и второ мнение.
Много силно ти желая бързо, бързо да се оправят нещата при теб и наистина да посрещнеш пролетта ако не, но най-късно лятото с "точица".
Кактусче, Heart
На всички ви пращам много прегръдки и имате силно стиснати палци от мен.

# 371
Добро утро. Ще ходя на кръвен след малко,но чертичката днес ми изглежда по-бледа и не знам има ли смисъл. То е ясно,че от инжекцията е имало намеса,но вече не знам дали 11 ден от нея,защото ми я сложила миналия вторник и не знам дали се брой от деня на поставянето или от следващият, а днес е  9 ден след овулация.

# 372
  • София
Reginasr    ,не знам от кой град си,но потърси мнение и в София,а ако си от София,от друг лекар?
Несериозно е така да се хвърлят предположения ,и то за толкова сериозни неща.Дано всичко да е наред,силно стискам палци!
  sevinc_redjeb94 за девет дни след овулация си е бледа чертичката,няма как.
Хориомон са ми били като бременна ,те не те ли предупредиха колко време се чисти?
С ЧХГ можеш да си сигурна какво се случва,на 48 часа трябва да се удвоява.
  alethea абсолютно възможно е и да е станало,все пак имате опити в благоприятните дни.Изчакай цикъл и си пази вените,че при бременност ще ти трябват.
Не съм почитател на ранното тестване.
  2402 ,явно е малко истмоцелето ,аз също имам,то почти всяка раждала със секцио жена има,така че щом не му обръщат нужното внимание,не се притеснявай ...

# 373
При мен заради Овитрела имах  бледа черта и на 11 ден. Чак на 12 вече нямаше никой. Успех на кръвният.

# 374
Reginasr, аз през 2019г имах 3 месеца страшни болки във врата от радикулит. Не можех да спя изобщо, не можех да ди държа главата изправена и  ходех с нашийник, нервна, психясала..беше кошмар. Хиляда лекари и невролози, мазила,инжекции, блокади с кортикостероиди, психиатри и антидепресанти...каквото се сетиш. Препоръчаха ми д-р Зекин(невролог) в Транспортна болница в София, човекът ме прие 1 седмица в отделението и имах значително подобрение. После пак имах остатъчни болки и всеки ден ги имам и до днес, но нищо общо с това,което беше. А се оказа,че имам 3 дископатии(на шийни прешлени, по средата на гръбнака и лека на кръста) и някакво стеснение. Много препоръчват плуване при дископатии и наистина облекчава. Другото важно е стойката. Аз преди не обръщах внимание, но от тогава вече много мнимавам как стоя, не се изгърбвам, не кръстосвам крака и гледам да имам опора на кръста като седя на работа и по принцип. Лека гимнастика (без усукване и натоварване и то когато отмине кризата) също помага. Аз ходих 3 години поред в С.Баня, Карловско. Там водата ми се отрази много добре и специално за такива проблеми. Като дойте март-април обикновено започват болки при много хора. При мен помага един колаген с комбинация от Б12 на naturals factors. Не се отчайвай. Дископатията е ужасна гадост, но може да се подобри състоянието. Просто си има моментите на кризи през годината, в които се засилва. На мен това ми си случи точно,когато бяхме решили да започваме опити и 3 месеца в ужасни болки и лекарства ме бяха сринали психически,че някога ще стигнем до бебеправене. Но нещата отминават. Просто трябва силна психика с тези болки.
Надявам се при ортопеда всичко да е наред 🌷

Общи условия

Активация на акаунт