Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 757
  • 804
  •   1
Отговори
# 645
  • Замък сред облаците
Честито, Соуче! Да е здрав Самуил!

# 646
Честит да е Самуил Клоусче.
На 04.03 само хубави хора сме се родили 🫣☺️
Да ви е жив и здрав ❤️

# 647
Честит да е Самуил, да расте здрав и безгрижен! ❤️❤️❤️
Ейнджълче, стискам ти палци 🍀

# 648
so close, честит да ви е Самуил! Да расте здрав, щастлив и игрив! Heart

m-angel, стискам палци за добри новини в понеделник или по-рано!

# 649
So close Честит да ти е. Да ти е здравичък и много много да ви радва.

m-angel Стискам палци да ни зарадваш с положителен тест.

# 650
  • София
megi,за три дни преди закъснение си е хубава чертичка!
горска катеричка,при тези стойности трябва да се вижда сакче вече.
За съжаление е нарастнало малко.
В началните седмици всичко може да очаква човек,и аз гледам да се настроя и за негативна развръзка.ЧХГ не съм пускала изобщо.
Sunday1  ,наистина не се вманиачавай,не помага особено,основно вреди.
Michone   и аз имах сега точно два дни преди датата за цикъл и даже реших,че ми идва ... и превръзка сложих даже.То се оказа,че е било имплантационно.
so close честит Самуил ❤️

# 651
Aз също гледам въобще да не се въодушевявам преди да ида на преглед и да се потвърди, че всичко е наред и е там, където трябва. Пия неофолик и утрогестана, които ми изписа АГ-то по телефона като се чухме, но нито слагам клексан, нито пия аспирин/натаспин, не съм взела витамини за бременни, нищо друго не приемам. Ям си както обикновено, намалих много цигарите, но все още не съм ги спряла напълно и търпя лошите погледи на мъжа ми. На никого нищо не съм казвала, и не смятам да го правя поне до 12-13г.с. живот и здраве. И в отчетната тема не влизам, докато не знам със сигурност какво става. Сигурно съм суеверна. Но много ще се радвам да се преместя с толкова много от вас към термин ноември и всички да завършим успешно със скорпиончета Relaxed На останалите момичета стискам безкрайно много палци за силни, здрави и палави стрелчета!

# 652
Ще изчакам с теста, предполагам до понеделник. Не искам да се навивам, че март месец може да е отново късметлийски за нас. Преди три години забремянх след ЗЕТ на 9 март.

Марианка, ЗЕТ на 5 дневно ли ?
Ако да и деня на ову ни съвпада, трансфера ми беше на 07.03 на 3 дневни. Значи ову на 4 март.
Аз се бях обнадеждила този месец, ма ми дойде вече.

So close, честит Самуил Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 653
Одри, ЗЕТ беше на 9 март 2020 г на едно 5 дневно ембрионче, от което се роди едно прекрасно скорпионче на 17.11.2020 година.

# 654
Момичета с положителните тестове - честито на всички!! Толкова много станахте, че трудно ще ви изредя поименно без да пропусна някоя, но ви чета и се радвам за вас!

Дано всяка следваща седмица да носи толкова много добри новини!

So close, честит Самуил! “Измолен от Бога”. Да расте благословен!

# 655
So close Честита радост
Жив и здрав да е
На бременните честито,пухкав финал ви желая
На всички останали вяра и много положителни тестчета да се въдят още, хубаво се раздвижи групата ❤️🍀

# 656
So close Честита радост! Да ви е много здрав! 😊

m-angel Направо не знам как ще имаш търпение до понеделник 😁 Но важното е резултатът да е || 😊

Попадна ми една статия за някакво ново генетично изследване, което правят при инвитро. На тези от вас, които им предстои, може да ви е интерсно:
https://www.standartnews.com/balgariya-zdraveopazvane/uspeshnata … md38b1xSNgXxjshtE

# 657
So close, честито за прекрасния Самуил! Да ви е здраво детето, да има безгрижно детство, и да ви дарява с много любов и поводи за гордост. Прекрасно име. Heart

Viki_gs, това е ПИД (предимплантационна диагностика на ембриони) и не е ново като цяло, а по-скоро ново за Афродита, явно вече са започнали да го правят.

# 658
Здравейте, момичета. Чудя се нещо от няколко дни, естрадиола в каква мерна единица се гледа при инвитро? Да кажем за да има качествени яйцеклетки той може ли да е ориентир? Моя няколко дни преди пункцията беше 1521, но в pg/ml.

# 659
Привет, не пиша много редовно, но определено всеки ден Ви чета.
Честито на всички с две чертички!!! Успех до финал!
Сега да се оплача... Попринцип цикъла ми е като швейцарски часовник, а сега закъснява с три дни. Тъй като на 1 Март правих ЦС този месец пропуснахме бебеправене няма шанс да е бременност. Края на януари имам прегледи и Февруари изследвания за всички видове гадинки, микробиология, надявам се  не е нещо сериозно, но ще се побъркам.  Да записвам ли час за преглед и колко да изчакам?

Общи условия

Активация на акаунт