Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 760
  • 804
  •   1
Отговори
# 630
Ако утре няма нищо - един тест? Може да е на късмет темата, стискам палци!

# 631
Момичета , здравейте! Притеснявам се. Тъй като сме много тук, а аз съм отскоро и не сте длъжни да ме помните - трети месец съм след спиране на ОК и съответно опити за бебе. Утре ми е датата за менструация - днес имах засега еднократно кафяво зацапване. После спря. Беше нещо като бяло течение като констистенция , но кафяво. За първи път ми се случва такова нещо. Обикновено цикълът ми започва или директно с ярка кръв или с някаква много тъмна кръв. Какво да си мисля? Тест правих последно във вторник и отрицателен. Очаквах си менструацията ама тръгва странно.. имам и доста изразени болки ниско вляво може би към яйчника, така го усещам.

# 632
Sunday, миналият месец изследвах Прогестерона на 21 ден, тъй като предходните 2, 3 "месеца" имах подобно зацапване. След като бях на ехограф и се изключи да имам полип, то ме насочиха да видя хормоните. Като цяло всичко се оказа нормално.
Ще изчакам с теста, предполагам до понеделник. Не искам да се навивам, че март месец може да е отново късметлийски за нас. Преди три години забремянх след ЗЕТ на 9 март.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 22:58 от m-angel

# 633
  • София
Sunday1, същото кафеникаво зацапване 6 месеца след спирането на ОК сега е на 8 и половина и знае всичко Grinning

m-angel, историята познава много случай на забременяване когато най-малко го очакваш, Бъбъл е най-скорошният ни пример!

И на двете ви стискам палци!

# 634
Такова зацапване около датата на цикъла имах, когато се оказах бременна. Наричат го имплантационно зацапване.

# 635
Адашче и аз не очаквах, ама ей го на 😁 Така, че вземи си направи един пък а дано се изненадаш като мен ❤️🤗

# 636
Дойде си ми тази сутрин нормална менструация като по часовник... Хем се радвам , че въпреки спирането на ОК продължава вече трети месец Да ми е супер редовен цикъла, хем ми се плаче. Наистина преди да ги спра, толкова се бях навила , че като ги спра най-късно до 3тия месец ще видим втора чертичка и ето на 3та менструация си ми дойде. Confused Сама си вредя с прекалено мислене, но аз по принцип съм такава. И когато имам някаква цел или нещо , което силно желая , имам склонност да се вманиачаване. Ужасно е. В понеделник отивам да ме боцкат да си пусна хормоните, които трябва на 3ти ден и още няколко неща и така. И мисля дали да взема тестове за овулация или да ида при гинеколожката да проследим този цикъл. Аз още през 2рия цикъл ходих на ехограф , за да видя какво се случва и вече дали ми е възстановена овулацията , дали има фоликул и на 12ти ден имаше ДФ 18.5 ММ. Имах намерение да отида пак да видим спукал ли се е , а тя ми вика - не се вманиачаване засега, живейте си живота , обичайте се , млади сте и така. Ех, едно време се радвах като ми дойде , а сега плача.. Живот.

# 637
  • София
Ейнджъл как до понеделник, чакаме те още днес с тест 🥰🤗

Sunday ей спокойно, едва трети месец, няма сдухване. Нормално е ден преди цикъл да ти зацапва, при мен е редовно така, понякога идва с пълна сила понякога ден зацапване на следващия идва. Ще стане!

# 638
Здравейте момичета. Може да ви се стори малко глупаво от моя страна че реших да избързам със теста за бременност. Попринцип винаги съм изчаквала закъснение,за да не се разочаровам и да не си харча парите излишно. Но този месец нещо ме накара да се тествам 3 дни преди предстоящия ми цикъл,тъй като във вкъщи имам тест лентички,които вървят в кутията на тестовете за овулация. Та според вас това може ли да е достоверен резултат?

# 639
Здравейте! След дълго чакане нашата мечта се сбъдна, но в 5 гс и 6 дни нищо не се видя на узи. Апаратурата не е мн добра и лекарката ми каза да пусна чхг. Първото в сряда беше 2900, а от днес 3100. Да губя ли надежда вече?

# 640
  • София
Здравейте! След дълго чакане нашата мечта се сбъдна, но в 5 гс и 6 дни нищо не се видя на узи. Апаратурата не е мн добра и лекарката ми каза да пусна чхг. Първото в сряда беше 2900, а от днес 3100. Да губя ли надежда вече?

нарастването е много малко, потърсете второ мнение

# 641
Благодаря, че сте оптимисти, но гледам да съм реалист. Не вярвам да успея да стигна до аптеката. Днес преди обед водих малкия на детски рожден ден. Събота следобед и неделя, около нас няма отворена аптека.
Според излизанията ни, ако минавам покрай работеща аптека ще си купя тест, но специално няма да тръгна за такъв.
Ако пък съм бременна и понеделник ще съм, така че ще се разбере Grinning
Ако пък ми дойде, ще пиша веднага да спират да се надявате.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 16:40 от m-angel

# 642
Вчера ходих на вливка Интралипид, в крайна сметка отидох в на Сигридов центъра, че в Вита бяха доста неадекватни като ги разпитвах. В стаята за вливки имаше няколко бременни и направо ми се изпълни сърцето като им гледах коремчетата. Heart Едната мама дори беше на тонове, излязох супер емоционално-заредена!

Случвало ли ви се е около 9-10 ден от цикъла, да изпитвате силни менструално-подобни болки? Мен почти всеки месец ми се случва, със сигурност не е овулация..но вече ми идва в повече.  В момента толкова зверски ме боли, вече пих две нош-па и няма файда..

П.С Разрешихме Термометър-гейт, още на следващия ден ми го изпратиха..били го намерили Animal Hear No Evil

# 643
Момичета, не съм влизала почти от месец в темата, но имам хубави новини. На 4.03. по-рано от очакваното се роди нашето  чаровно чудо Самуил. Беше около 36-37 г.с., 3310, 51 см.

Толкова влюбена не съм била, гледам миниатюрни крачета и ръце и не мога да му се нарадвам. Бях около 2 години тук, в темичката, пробвайки инсеминации и инвитро и смело казвам пак, всичко си струваше. 😍

Пожелавам ви същата радост и се връщам да ви чета.

# 644
So close ЧЕСТИТО ! Нека бъде здрав, игрив и щастлив! Да донесе много радост на цялото семейство!
Ейнджълче , чакам добри новини 🤞

Общи условия

Активация на акаунт