Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 739
  • 804
  •   1
Отговори
# 690
  • София
m-angel, сигурна бях! Толков амного се радвам за теб! пожелавам ти прекрасна бременност и до финал!

Минзухарче - гуш! Най-тъмно е преди изгрев!

So close, и от мен честит ви юнак!

# 691
Честито, ейнджълче Heart

Толкова ми е хубаво да видя позитивни новини!

Sunday, пускала ли си андрогени? Доколкото знам когато LH е в по-голямо отношение към  FSH може да се касае СПКЯ.
При мен е обратното, FSH е над два пъти по-висок от LH, още не съм получила обяснение защо.

Аз съм в топ настроение, усещам предстояща овулация, теста за О почва постепенно да потъмнява и планирам с какво бельо ще прелъстявам тази седмица  Joy

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 14:45 от Valerita

# 692
При мен е обратното, FSH е над два пъти по-висок от LH, още не съм получила обяснение защо.
АМХ пускала ли си?

Момичета, давайте предложения за заглавия за анкетата.

# 693
Одри, да 1.32 е АМХ, а съм само на 29.. Гинеколожката вика да не съм се плашела от АМХ-то за момента. Иначе LH - 3.02,  FSH - 6.87. Според нея не се касае все още за намален яйчников резерв.

Пия витамин Д, защото бях с голям дефицит през Декември, разчитам, че заради това е било ниско АМХ-то преди месец

# 694
Минзухар, след тези лоши новини напоследък ти пожелавам двойно повече хубави такива и радости!

sunday, покрепям казаното от Valerita да провериш за СПКЯ.

Включвам се пак, за да помрънкам.
Скрит текст:
Изведнъж се сринах и разревах, добре че работя от вкъщи. Трите месеца отлагане докато стигнем до трансфер ми се сториха цяла вечност, ама исках всичко е да подготвено за максимални шансове за успех. Ама аз колкото и да се подготвям и лекаря трябва да вземе участие в тази подготовка. Нещо съм много разочарована от репродуктивната си напоследък. Всеки път ме посрещаше с думите "ти си на естествен цикъл нали", помисли ЗФ за ДФ, след като седмица по-рано бяхме уточнили че е задържан, ама големия проблем ми е друг. На последния ми преглед преди трансфера не ми взе материал за микробиология защото имах остатъчно зацапване и мислеше, че ще следим "доминантен" фоликул и ще имаме още прегледи. Уточнихме, че съм направо за трансфер и така си тръгнах без микробиология. След напомняне от моя страна, взе материал за изследване непосредствено преди трансфера, съответно резултатите излязоха в събота ииии микробиологията не е чиста. Звънях днес, моята лекарка била в отпуск, говорих с друг репродуктивен, който ми каза да не се притеснявам и да си чакам теста, защото на този етап нямало и как да ми назначат лечение. Наясно съм, че инфекциите и имплантацията не се разбират особено много и супер много ме е яд. От сега обмислям смяна на клиниката като ни свършат замразените ембриони, ама това са пари, надежди, ЕМБРИОНИ... Дано се изненадам приятно след седмица и цялото сдухване да е напразно, но все повече се съмнявам.

# 695
Ейнджълче , честито ! Явно Март е вашия месец … пожелавам ти лека бременност и до термин този път . Успех ❤

# 696
Привет момичета, днес бях на лекар да проверим фоликулите на 12ти ден имам фоликули по 8.5см, малки са да, без лекарство толкова расте. Исках просто да проверя, нищо че моя цикъл закъснява с 35 дни. Този месец дойде рано, защото правихме стимулация минялия месец. 2ри ден от Ц. LH и FSH бяха 1:1 , Естрадиола беше нисък тогава малко ме осъмни, какво се прави за естрадиола? Нищо не показва за поликистоза.

# 697
Привет момичета, днес бях на лекар да проверим фоликулите на 12ти ден имам фоликули по 8.5см, малки са да, без лекарство толкова расте. Исках просто да проверя, нищо че моя цикъл закъснява с 35 дни. Този месец дойде рано, защото правихме стимулация минялия месец. 2ри ден от Ц. LH и FSH бяха 1:1 , Естрадиола беше нисък тогава малко ме осъмни, какво се прави за естрадиола? Нищо не показва за поликистоза.

Светослава, ниският естрадиол говори за проблеми с овулацията. Или ще бъде късна или няма да има такава, ако е много нисък този месец. Тези размери за 12-ти ден са ниски. На мен на 6-ти ден ми бяха по 8.5-9 мм фоликулите. На естествен цикъл ли си този месец? Щом цикъла ти идва на 35 дни, това означава, че овулацията се пада около 21-ви ден, т.е. късна.

П.С. Честито на всички момичета с положителни тестове!

# 698
m-angel Тихичко честито! Лека бременност и до финал! ❤

Минзухар Съжалявам за лошите събития около теб! Както са писали и по-нагоре, след всяка буря изгрява слънце. Вярвам, че твоето съвсем скоро ще изгрее!

2402 За съжаление има и такива невнимателни и безхаберни лекари. И аз на твое място бих пробвала в друга клиника.
Иначе стискам палци чудото да се е случило, въпреки микробиологията. Аз съм малко на мнение, че не може всичко да е перфектно, а и момичетата които забременяват от няколко опита, едва ли са правили микробиологии и т.н. предварително и износват и раждат здрави деца. Знам, че за инвитрото е много по-важно, но все пак може пък и да стане когато най-малко очакваш!

# 699
  • София
2402 какво излезна в МБ?

# 700
2402 Направи го така както го усещат щом усещаш ще това не е твоето място смени го. Прегръдки. 🥰😘🤗

# 701
  • София
2402 В коя клиника се случва подобно нещо??

# 702
Това са ми резултатите от микробиологията.
Скрит текст:

Не знам колко зле са реално, но съм сигурна, че на тези коки мястото им не е там.
В Щерев съм и имах доверие на доктора си, защото все пак първата ми бременност се случи от първия път благодарение на нея, ама явно за 2 години нещата са се променили. Може и да са ѝ много пациентите, не знам, но може поне да ми чете досието в началото на прегледа. Пък знам ли, може и аз да съм прекалено притеснителна и взискателна.

# 703
  • София
Ще ти пиша на лично, но не се коси, никаква драма няма, 1:1 с моята МБ Simple Smile

# 704
Това са ми резултатите от микробиологията.
Скрит текст:

Не знам колко зле са реално, но съм сигурна, че на тези коки мястото им не е там.
В Щерев съм и имах доверие на доктора си, защото все пак първата ми бременност се случи от първия път благодарение на нея, ама явно за 2 години нещата са се променили. Може и да са ѝ много пациентите, не знам, но може поне да ми чете досието в началото на прегледа. Пък знам ли, може и аз да съм прекалено притеснителна и взискателна.

Според мен винаги настоявайте за микробиология и цитонамазка. Не мисля, че е нещо страшно и би попречило на имплантиране, но все пак. Аз на моята винаги в началото на прегледа й казвам да ми вземе микробиология и цитонамазка иначе те няма да се сетят явно

Общи условия

Активация на акаунт