Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 735
  • 804
  •   1
Отговори
# 705
Влизам в края на темата с пожелания за успешна бременност и до финал на всички, видели двете чертички.
От мен нищо ново. Прави опити да ми дойде първия ц след аборта. Но забелязвам вече втори ден супер слабо течение от няколко капки и не знам какво е това. Иначе е по график, но не знам дали е нормално. Пазихме се, така че отхвърлям Б. Ще видим дали ще текне от само себе си, че хич не ми се ходи пак. Все още се колебая дали и кои изследвания да пусна, но си давам още две седмици време за размисъл. Стискам ви палци 🤞

# 706
  • Замък сред облаците
2402, не е опасен резултата от МБ, дишай с пълни гърди. Чакаме с нетърпение резултата заедно с теб.

# 707
M-angel честито! Успешна бременност до финал!
2402 , стискам палци за високо ЧХГ 🤞

# 708
  • София
да споделя колко съм изстрещяла... от няколко дена от време на време ми се появява една кратковременно болка в левият крак... някъде към яйчника, ябълката и там някъде... разбира се се филмирам да не се повтаря ИБ, макар да знам, че преди да ли дойде правих тест и беше отрицателен... е все пак пак направих и втора черта няма... ако е ИБ няма как да не се появи втора черта, нали? Знам, че съм паника, понякога се чудя от къде ги раждам  такива идиотски теории...

# 709
  • Замък сред облаците
Разтегнала си се нещо Simple Smile

# 710
  • София
Разтегнала си се нещо Simple Smile

дано!

# 711

Шантал, на теб не ти ли дойде?

# 712
Благодаря ви за подкрепата, момичетата! Определено сега съм една идея по-спокойна.

шанталче, страхът е чудесно гориво за всякакви невъзможни сценарии и знам колко е трудно да си избиеш такива мисли от главата. Но да - при ИБ пак си има ЧХГ както знаеш, така че теста щеше да го отчете, особено след толкова време.

# 713
За съжаление този месец отново отрицателен тест при мен и всеки момент очаквам да дойде. Трябва да запиша час при АГ около следващата овулация, за да проследим. Горе долу това трябва да е около 5-6.04 (като има вариант за 1-2 дни отклонение).
Според вас за кой ден е най-удачно да запиша час? Ако все още няма О, то пак може да се види, че се очаква, нали? А ако е отминала?

# 714
За съжаление този месец отново отрицателен тест при мен и всеки момент очаквам да дойде. Трябва да запиша час при АГ около следващата овулация, за да проследим. Горе долу това трябва да е около 5-6.04 (като има вариант за 1-2 дни отклонение).
Според вас за кой ден е най-удачно да запиша час? Ако все още няма О, то пак може да се види, че се очаква, нали? А ако е отминала?
При цикъл с дължина 28-29 дни, първия преглед трябва да е на 11-12ти ден. Може да се види и ако предстои по това дали има доминантен фоликул и неговите размери. Когато е минала се вижда жълто тяло.

# 715
  • София
Salsera, мен и при ИБ си ми дойде с няколко дена закъснение и единствено това,че бебеправим и правех тест по-рано ми подсказа, че нещо не е е наред

Едитвам: минах преглед при Сенкова, удивена е колко са ни добри резултатите и на двамата, според нея ако не ни одобрят от ЦАр можем да продължаваме с летрозола още няколко месеца. Питах я и нея какво мисли за приема за еутирокс и вит. д - каза, че час-два са напълно достатъчни

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 11:33 от shan^tall

# 716
Минах при др Чучумишев на преглед. Имам 2 задържани фоликула единия е 5см, тънка лигавица. Ще пия Дуфастон по схема 2х1 за 10 дни. Ако не дойде значи е станало или ако ми дойде ще отида на преглед да видим дали се е пукнал. Ако не ще пия противозачатъчни за 1 месец и чак тогава ще пробваме с терапията.

# 717
  • София
Минзухар.12, стискам палци да е станало!

# 718
Здравейте момичета. Притеснявам се днес излезе цитонамазката ми. Миналата година бях 2 сега 2 Б. Моля ви кажете има ли място за притеснение

# 719
Ами ние ще си пробваме и каквото сабя покаже. 🙂

Жаки нищо притеснително след 6м пусни нова МБ.

Общи условия

Активация на акаунт