Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 262
  • 804
  •   1
Отговори
# 210
Jakito, каквото и да решите ти стискам палци и ще те чакаме да се похвалиш с високо ЧХГ! Nature Star2

# 211
  • София/Севлиево
Трансфер и на 3 ден има толкова шанс за успех, колкото и на 5.А не е ли вариант да върнат 1 ембрион и другите да ги изчакат да стигнат до 5 и да замразят.
Аз имах само 4 при последния опит,един даде фира,върнаха ми 1 на ден 4 избързващ на свеж трансфер, който бе неуспешен,другите два стигнаха до ден 5 замразихме ги и след два месеца ми върнаха едно ембрионче,от което се роди Росен...Ние се водехме с неизяснен вторичен стерилитет.
Момичета има ли смисъл да изследвам хормони на ден 2-3 от Ц при условие,че бременност при мен ще настъпи само след трансфер?

# 212
  • Замък сред облаците
Ели, изследвай ги, за да си наясно дали има дисбаланс някакъв според мен. Ако се налага да подготвят нещо организма допълнително.

# 213
Прекрасни, имали ли сте импланационно кървене?
Вчера се бях отчаяла и бях приела че нищо не е станало, защото направих раннен тест и естествено беше отрицателен, но тази сутрин виждам бледо-розово зацапване. Днес ми е 23 ден (10 дена след потвърдена ову) и уж ми е рано за цикъл (попринцип варира между 26-28 дена в последните месеци), но май ще пробвам още един тест към края на седмицата, че това зацапване малко ме обнадеждава Hug

# 214
Ели, няма нужда от излишни пари за изследвания. Ако ще си на стимулиран ЗЕТ, няма значение как ще са ти хормоните. Следи се само лигавицата. Ако ще си на естествен цикъл, те ще ти кажат кое кога да изследваш. Все пак цикълът е различен всеки месец и ако този месец няма да правиш трансфер, не давай излишни пари.

# 215
Ели, няма нужда от излишни пари за изследвания. Ако ще си на стимулиран ЗЕТ, няма значение как ще са ти хормоните. Следи се само лигавицата. Ако ще си на естествен цикъл, те ще ти кажат кое кога да изследваш. Все пак цикълът е различен всеки месец и ако този месец няма да правиш трансфер, не давай излишни пари.

Кактусче,
стимулиран цикъл значи ли ако пия противозачатъчни преди стимулацията?🙏🏻

# 216
  • София
Valerita, аз съм имала с първата бременност - но беше в ценя на Ц и не беше розово, а по-скоро кафеникаво

# 217
  • София/Севлиево
Значи ще си чакам първо да се видя с Вецев след месец-два,после със Станулов и тогава ако трябва.По междудругото ТСХ знам че пък трябва на чист ден ама има ли значение дали в първата или втората половина след О?И изследването за ИР също?

# 218
  • Замък сред облаците
По време на МЦ хормоните на ЩЖ са леко занижени.

# 219
bananovolisto, няма значение как е проведена стимулацията. Замразеният трансфер може да е на естествен цикъл, стимулиран с Естрофем или полуестествен с Летрозол.

# 220
Аз малко да сменя темата, ма се чувствам длъжна да кажа, че тук има и хора от малцинствата - при малцинствата, както и при мнозинството, някои забременяват лесно, други не така лесно.
Успех на всички!!

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 14:59 от Одри ♡

# 221
  • Замък сред облаците
Много точно казано…. Предразсъдъците са излишни, човек е редно да си гледа собствената съдба и какво може да направи с нея.

# 222
  • София
За мен лично между малцинство и малцинствво има разлика от небето до земята - визирам онези, дето се женят на по 12, спят по 8 в една стая без санитарен възел, не полагат особенна хигиенна грижа, нито медицинска такава.

Аз малко да сменя темата, ма се чувствам длъжна да кажа, че тук има и хора от малцинствата - при малцинствата, както и при мнозинството, някои забременяват лесно, други не така лесно.
Успех на всички!!

# 223
  • Пловдив
Здравейте, нова съм в тази тема и реших, че е време да се включа. Чакаме одобрение от фонда и се надяваме да успеем за второ бебче. Искам да ви попитам дали някоя от вас пие Q10? Чудя се на коя марка и какви да си взема.

# 224
С разлика , без разлика , в клиниките вече е пълно с хора от малцинствата . Това , че те не боледуват , или че нещата им се получават лесно е мит .
Всичко е късмет …, когато мине време ,човек намира отговор на въпросите си . Всяко изпитание ни носи урок .

Валерита , моето имплантационно зацапване беше около 5-6-7 ден след О , като се появяваше при забърсване и беше бледо розово . Първоначално го помислих за подранил М , усетих , че може да е имплантация чак , когато спря .

Общи условия

Активация на акаунт