Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 262
  • 804
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ви Мери и Шантал Gift Heart И при мен е само при забърсване и от обяд насам вече е бледо-кафеникаво, след 3 дена ще докладвам развитие по темата..все още е рано за цикъл и в това ми е надеждата.

# 226
Здравейте,не съм писала от една седмица,но много работа имаме в градината. Успех на Валерия да е било имплантиране! За нас какво стана, миналия Вторник имаше 3 доминантни фоликула,два в дясно,един в ляво тогава на 28 ми  поставиха инжекция Хориомон 5000 ед. Правихме стабилни опити от Понеделник 27 до Петък. Днес седмица след инжекцията,каза че вижда в ляво жълто тяло,а в дясно също едно жълто тяло и киста ии една киста на жълтото тяло. Лигавицата 1 см лутеинизирала,каквото и да значи това. Лекаря каза от Четвъртък да броя 12 дни и мога да си направя тест на 14 Март.  Та тоова е общо взето,ститсакйте ми палци,поне една яйцеклетка да са е оплодила!

# 227
Здравейте, нова съм в тази тема и реших, че е време да се включа. Чакаме одобрение от фонда и се надяваме да успеем за второ бебче. Искам да ви попитам дали някоя от вас пие Q10? Чудя се на коя марка и какви да си взема.

Здравейте! Аз пия q10, но ми е предписано от лекар! Тези от който съм взимала са на webber naturals и  naturals factors.

# 228
забраавих нещо да вии питам. Според доктоора овулацията е била в четвъртък 2 дни след инжекцията,от снощи са ме хванали позиви за цистит,това хубав знак ли е според вас. Имах сутринта светло кафяво по бельото,сега нищо .

# 229
Здравейте, аз да попитам случвало ли се е на някоя от вас след ЦС овулацията да е много болезнена? При положение, че обикновено има лека болка, сега е направо нетърпима.

# 230
забраавих нещо да вии питам. Според доктоора овулацията е била в четвъртък 2 дни след инжекцията,от снощи са ме хванали позиви за цистит,това хубав знак ли е според вас. Имах сутринта светло кафяво по бельото,сега нищо .
Според мен цистит и зацапване не са хубав знак, зацапването да не е от кръв в урината? Аз понеже съм имала точно такъв случай, освен, че ужасно ме болеше и щипеше при пишкане, та не се разминах с монурала (антибиотик).

# 231
  • Пловдив
Здравейте, нова съм в тази тема и реших, че е време да се включа. Чакаме одобрение от фонда и се надяваме да успеем за второ бебче. Искам да ви попитам дали някоя от вас пие Q10? Чудя се на коя марка и какви да си взема.

Здравейте! Аз пия q10, но ми е предписано от лекар! Тези от който съм взимала са на webber naturals и  naturals factors.

Благодаря за инфото!

# 232
Аз взимам от този -

https://www.iherb.com/pr/now-foods-ubiquinol-200-mg-extra-streng … m_medium=appshare

Убиквинола е по-усвоимата форма на  Q10.
Ако решиш да поръчаш от този сайт, доставката е безплатна над 70лв. Чака се около 7-10 дни. Поне при мен за толкова време са идвали.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 21:08 от Пълнолуние

# 233
  • Пловдив
Аз взимам от този - https://www.iherb.com/pr/now-foods-ubiquinol-200-mg-extra-strength-60-softgels/

Ако решиш да поръчаш от този сайт, доставката е безплатна над 70лв. Чака се около 7-10 дни. Поне при мен за толкова време са идвали.

Благодаря!

# 234
Момичета имам назначен тест за туберкулоза от доц Михайлова, останах очудена защо го иска ще трябва първо него да пусна и тогава да започна терапията. 🙄

# 235
Скъпи момичета, и аз нещо да попитам, днес трябваше да ми дойде, но все още няма нищо, гърдите ме болят, нямам болки в яйчниците, купих си лентички, отрицателни са. Ако имаше нещо би трябвало да излезе нали?

# 236
  • Замък сред облаците
Момичета имам назначен тест за туберкулоза от доц Михайлова, останах очудена защо го иска ще трябва първо него да пусна и тогава да започна терапията. 🙄

Защото ако имаш латентна туберкулоза интерлевкинът ще я направи остра.

# 237
Привет момичета
Днес Минах ямр,ренген на тазобедрени стави,коремен хирург остава крайнага диагноза
Не разбирам много,но терзанията си ги има снощине мигнах от мисли и премисляне
Хубавото е че за момента хернията и да я има е малка хирурга не успя да я хванв въпреки напъните ми, иначе по симптоми уж имам. Каза,че ако е малка не пречи за забременяване и износване на плода.можем да сме сигурни единствено отново с ямр дали я има на 100 процента, но хем пара хем много се облъчих
И в тоя ред на мисли,днес имам цервикална слуз,не съм правила тест за О,плюс че усещам повишение на либидото, обаче доктора катвгоручно каза да внимавам с движенията и по добре да пропуснем. А то с толкова облъчване май и е по добре нали
Стискам палци ,чета ви всвки ден ❤️

# 238
Честит празник!!! Пожелавам на всички (и на себе си) да имаме кой да ни рисува детски картинки за 8 март!!! Бъдете здрави!
За облъчването и аз съм в чуденка. Другата седмици ми предстои контролно ЯМР на аденома на хипофизата и е с контрастно вещество. Сега би трябвало да  съм в О.и се чудехме дали да пробваме или заради предстоящото облъчване и контраста да не рискуваме. Въпреки че нали уж магнитното излъчване от резонанса не е като при рентгена. Пък и все пак контраста и от ЦС. Два контраста за 2 сидмици...Не знам и аз дали не е по-добре да пропуснем опитите. От друга страна уж след ЦС по-голям шанс има......хахха абее 🤯🤯

# 239
Честит празник, мили дами! Нека мъжете ви се грижат за вас и да ви глезят, а тайничко си остане силни и борбени! И нека на следващия 8ми март, да сме не просто жени, а майки, а за тези, които вече са, да са двойно или тройно майки! ❤

Аз днес “цъфнах” по случай празника, направо чудесно начало на деня, ама надеждата ми остава в ЦС, по-късно ще звъня да запазя час.

Reginasr Аз бих пропуснала един месец за всеки случай.

Светослава Ако си сигурна, кога е била О, трябваше да излезе +, особено, ако лентичките са били с чувствителност 10.

И понеже не съм писала скоро, прегръдки за момичетата, които претърпяха неуспех последните дни. Пожелавам ви това да е последния такъв!

Общи условия

Активация на акаунт