Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 270
  • 804
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Чести празник момичета!

Пожелавам на всички по това време догодина да рисувате картички с памперси!

Хоуп, аз бих пропуснала,

Reginasr, по-добре и вие се въздържайте щом и препоръката на доктора е такава.

Светослава, стискам ти палци да е било рано за тест!

Минзухарче, милото ти се разби от изследвания! Хайде да е последното преди терапията и скоро да има добри новини при теб!

Monita576, при мен след ЦС цикълът ми беше по-обилен, не съм усетила нищо при О.

# 241
Шанталче Благодаря ти 🤗🥰.

Честит празник борбени момичета! Нека догодина да празнуваме с бебе в ръце.😊

# 242
Честит празник на майката и жената! Нека винаги се чувствате ценени и обичани, както в професионалния, така и в личния живот! Да намирате повече време за себе си и да сбъдвате мечтите си! Flowers Bouquet

Севи, стискаме ти палци за положителен тест на 14-ти! Nature Star2

Реджина, стискам ти палци скоро да откриете проблема и да го решите! Flowers Four Leaf Clover

# 243
  • София
И аз да измрънкам... излезе ми АМХ ... при референтни 0,4-6,80 моето е 0,7.... миналият февруари беше над 1 Sad

# 244
Честит празник момичета! Бъдете здрави, щастливи и благословени! И нека се сбъдне нашата мечта!
 Ходих на доктор ,спрях интимните душове,и пак започнах с лактажин. Но ме учуди докторката как ми обясняваше че при някои жени е нормално да кървят я дните на овулация. А аз чета в нета и чета....
Исках този месец да правим опит за бебе,но този сопол ме спира. Рядко,ама го има гъст и гнусен.... От време на време сърбеж. Изписан ми е канестен крем. А на микробиологията отново че бактерията е оскъдна и намалено количество лактобацили.  И докторката казва действайте....а мен все нещо не спира....
Не знам вече,накъде отиват нещата

# 245
Шантал, изследвала ли си витамин Д и инхибин Б?
Добре е принципно АМХ да се изследва в комбинация с тях, за да не се случи дефицит при някой от тях да ти даде изкуствено занижен АМХ

# 246
  • София
Fayona, витамин Д сравнително скоро - беше в граници, не на долна, Инхибин не съм, сега пуснах АМХ, че събираме документи за кандидатстване по фонд, но просто се изненадах от ниският резултат... да си призная тъпо ми стана малко....

# 247
  • София
Честит празник ,мили дами!Здрави,щастливи,обичани и обичащи бъдете ❤️

shan^tall  ,скоро да си си изследвала вит Д?
Знам че ако Д е нисък и АМХ е лъжливо нисък.
Севи,стиснати палчета!
Reginasr , облъчването на съвременните рентгени е малко,аз по-скоро бих си действала и не бих изпуснала месеца.
tinna_st ,миналата пролет имах прецапвания и последните два месеца пак.
На двама гинеколога ходих последните два месеца (не за зацапването,за други неща) и двамата ми казаха категорично ,че не е опасно и че някои жени си имат такова зацапване,да не се тревожа.
Аз имам една схема за бактериална вагиноза и при мен действа безотказно за флората,но я прави след овулация,да не се подкиселиш много за бебеправенето.
Почваш с Natural Factors -Women Probiotic през устата ,заедно с Инулин на прах на Now поне за месец.
Вагинално правиш 6 дни с Феминела ваги Ц,после почваш гелчетата с млечна киселина Лактобор/Гинофит ,заедно с Гинофилус ми бяха изписали на мен ,но нещо ги няма в последно време по аптеките (би трябвало да могат да се заменят с Лактажин,Гинофлор или нещо от тоя род).Ударна доза лактобацили и подкиселяване на средата долу.Ограничаване на сладкото и въглехидратите и повече предни плодове и зеленчуци

# 248
  • Замък сред облаците
Реджина за много кратко време е минала скенер и ЯМР, не рентген. Глупаво би било сега да прави опити.

Шантал, по коя скала и какво е точното ниво на вит Д? Антралните фоликули колко са?

# 249
  • София
Витамин Д януари е бил 29ng/ml при граници 20-55ng/ml

АА, досега винаги сме виждали между 3 и 4 антрални фоликула в яйчник в началото на цикъл

# 250
  • Замък сред облаците
Ниско е. Тази граница 20 я ползва само една лаборатория доколкото знам и тълкуването по този начин не е адекватно. В момента приетите норми за достатъчен вит Д са съвсем други. Заповядай:

# 251
Момичета, Честит празник! Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени, най-вече борбени! Съхранете женствеността и лъчезарието си! Най-трудното нещо е да си майка – от зачеването, през раждането до отглеждането и възпитанието на дете, но аз вярвам, че с много упоритост и смелост ще постигнем така мечтаното чудо! Обичайте и бъдете обичани!

# 252
  • София
Реялно докторката тогава ми вдигна дозата на витам Д, но не съм го пускала пак.... Т.е. да не се стряскам от ниското АМХ? Нали не е прекалено ниско за фонда? Имам спомен, че трябва да е над 0,5

# 253
  • Замък сред облаците
За фонда не знам, но трябва да гониш стойности на вит Д над 30ng, близо 50ng поне, за адекватно АМХ. А и то се тълкува, нали, с фоликули, инхибин, не самостоятелно. Не се шашкай.

И повтарям и потретвам за всички: това че нещо е в някакви референтни граници, не го прави достатъчно. Търсят се оптимуми. Една приятелка така с ТСХ 3.9 и фТ4 12.5 ми обяснява, че нищо й няма щото нали е в референтни граници, ама що получавала паник атаки и стягания, трябвал й валидол…. 🙄

# 254
  • София
Ей,не мога да си редактирам поста ...
tinna_st  ,изкоментирай тази ударна доза и с твоя АГ,на мен ми беше изписана от лекар ,когато на Фертилити теста ми лъсна Гарднерела (пих и Флажил де ...) ,но схемата я прилагам като ми се покажат "единични" и "редуцирани" лактобацили в микробиологията.

В този ред на мисли,мисля че съм ви казвала,че си боднах Гинатрен (ваксина с лактобацили),по съвет на АГ-то ми.
С три дози съм ... ефект 0
Последната микробиология пак ми беше с редуцирани лактобацили.

shan^tall  ,аз моето го оправих доста бързо със зеленото спрейче на Better you.

Светослава ,попринцип да.
Мен гърдите при бременност почват да ме болят едно много особено,по различно от преди цикъл.Отстрани и като бодежи,докато при цикъл е по-концентрирано в гърдата към зърното.

Общи условия

Активация на акаунт