Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 274
  • 804
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Благодаря Бъбъл и АА, и без това ми е време пак да почна добавки ще сменя и вит Д...

# 256
Ей,не мога да си редактирам поста ...
tinna_st  ,изкоментирай тази ударна доза и с твоя АГ,на мен ми беше изписана от лекар ,когато на Фертилити теста ми лъсна Гарднерела (пих и Флажил де ...) ,но схемата я прилагам като ми се покажат "единични" и "редуцирани" лактобацили в микробиологията.

В този ред на мисли,мисля че съм ви казвала,че си боднах Гинатрен (ваксина с лактобацили),по съвет на АГ-то ми.
С три дози съм ... ефект 0
Последната микробиология пак ми беше с редуцирани лактобацили.

Точно този пробиотик пия от два месеца. ПОсточнно вагинални пробиотици....а тези лактобацили нямат увеличаване...Вече две години все излиза на изследването ограничени лактобацили. А лактажин вагиналните капсули въпреки че ги слагах дълбоко,миналия ден капсулата излизаше цяла неразтворена.

# 257
Честит празник мили дами
Желая ви от сърце тази година да е последния 8ми март в който да не галите бебешко дупе
Таз година заринати в рози,догодина в мръсни памперси
Шанталче, при първото пускане на амх и вит Д моя също беше нисък,с дефицит на вит д,след прием на вит Д не само Амх,подобрих и други хормони включително тсх
АА, минах скенер първо после ямр и ренген също,  за 5 дни общо ужас
Така или иначе болката в кръста ме спира въпреки желанието ми,ще го прежаля тоя месец

# 258
Пожелавам ви прекрасен празник и от мен! От сърце пожелавам догодина на същия ден вече да празнуваме празника истински и с по едно или две бебета до нас или в нас! Нека да изпитаме и ние истинското щастие, защото го заслужаваме! Heart

# 259
  • София
ние така или иначе май сме се навили на самофинансиране дори и да не ни одобрят, ще почна пак FH PRO и ще си взема спрея на Better you. Реших този месец да сме на тесове за О, така или иначе сме на произвола на съдбата, може пък съдбата да ни изненада Grinning

# 260
Честит празник и от мен момичета! 🌷🌷🌷Бъдете здрави и догодина с бебче в ръцете. Аз се натъжих малко днес след няколко коментара на колежки, че този празник бил само на майките. По принцип и аз до скоро смятах така, защото съм виждала как 15-годишни момиченца "празнуват" днешния празник. Но днес ми стана болно. Само аз в екипа нямам деца.
А относно симптомите - две седмици точно след бх и аборта усещам сякаш овулация. Чак ми е странно. Не очаквах... 😳 Никакво търпение нямам, но този месец и следващия ще изчакаме.

# 261
Тути, не позволявай такива коментари да развалят празника ти! Днес е ден на жената, независимо дали е настояща, бъщеща майка или не иска деца изобщо. Остави се ТМ да те поглези и ти пожелавам оставащата част на деня да ти е пълна с красота и вълшебства! Gift Heart

# 262
Честит празник, дами!
Силната жена е тази, която може да се осмели да издигне глас за каузата, в която вярва, а тази сила живее в ъгъла в сърцето на всяка жена и само трябва да се потърси. Желая ви чудесен Ден на жената!

А аз да се оплача не знам на какво се дължи последно време реших да не съм толкова вглабена в "бебе правенето" че последния път като видях че отново имам цикъл а не закъснява изпаднах буквално в депресия, ноооо трагичното е че съвсем изключих за тестове О и др неща.... И като се усетих днес то 16 ден от 26 дневен Ц..... Явно и толкова разсеяна не трябва да съм нито токова вглабена въпреки че тайно се надявам да сме оцелели О и без тестове и секс по график

# 263
При нас на работа също имаше такива коментари, че празникът бил само на майки и баби. На мен днес ми е 4 ден от цикъл, но е много слаб в сравнение с предишни месеци, не мога да си обясня. Бях в понеделник на преглед докторката ми каза да си пусна чхг за всеки случай, но няма смисъл, имам си Ц просто е много много слаб. Днес пусках всички хормони включително и прогестерон от лабораторията са ми добавили и аз не бях видяла, той излезе 0.77 няма смисъл да пускам чхг Grinning
Пожелавам хубав и весел празник на всички! Heart Eyes Аз като за един типичен женски ден преминах през всички настроения - бях щастлива, бях ядосана, плаках, пак бях усмихната, ще видим до вечерта още колко ще сменя.

# 264
Честит празник, дами! Пожелавам на всички да се сбъдне така желаната мечта!

Относно тестовете за О, първия път ми помогнаха и имам син на  2г
Този месец решихме, че искаме второ. Отново с тест за О. На някоя от вас случвало ли се е да има страшни болки в кръста 10 дни преди цикъл?

# 265
Да бе на майки и баби дрънки.
Затапете ги с информацията, че са невежи и че то е празник свързан с равните права на жените, което включва и правото да нямат деца примерно.
Честити празник мили дами!!!

п.п. Мечето добре дошла, помня те от други теми, успех!!!

# 266
    [/url]
Честит празник, дами! Пожелавам на всички да се сбъдне така желаната мечта!

Относно тестовете за О, първия път ми помогнаха и имам син на  2г
Този месец решихме, че искаме второ. Отново с тест за О. На някоя от вас случвало ли се е да има страшни болки в кръста 10 дни преди цикъл?
Аз съм с кратък цикъл 25 27 дни О 12 13 ден а след нея се чувствам ужасно болки с кръста в корема и главата. Правила съм какво ли не да установя някъв проблем е не отшумяват след 1 2 дни и 3 4 дни преди цикъл се почва отново

# 267
Точно това щях да напиша, Одри. Има си ден на майката и той не е 8.03.

# 268
  • София
Мале истински се обривам като чуя че 8ми март бил деня на майката... абе хора, казва се International Women's day, не International Mother's day... Моля си избийте от главата че догодина истински ще празнувате, вие още тази си празнувате истински, дето се казва по рождение ви е правото хаха.

Мале Бъбъл ти ме отчайваш хахах, аз сега го прекъснах лактажина, че бях в цикъл, от днес пак го почвам, като приключа другия пробиотик ще взема и този. АГто каза че няма проблеми за опити.

# 269
Момичета утре ще изследват пролактина, освен ядене и пиене, забравих да питам пушенето дали е прптивопоказно на резултата?

Общи условия

Активация на акаунт