Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 280
  • 804
  •   1
Отговори
# 270
  • София
А относно симптомите - две седмици точно след бх и аборта усещам сякаш овулация. Чак ми е странно. Не очаквах... 😳 Никакво търпение нямам, но този месец и следващия ще изчакаме.
Пожелавам ти на другия осми март да си майка ❤️
Съвсем възможно е да имаш овулация.Аз овулация имах още първия месец след аборта ми в почти шестия месец.

Маце,то проблем няма,обаче сперматозоидите не обичат много кисела среда 🙂 Но иначе е абсолютно непротивопоказно,спокойно.По-скоро за Ваги Ц-то то бях написала,защото това си е вит Ц на практика.Лактацина не подкиселява толкова.
В по-кисела среда се зачеват много хубави момИченца.

# 271
  • София
днес съм крайно критична към сперматозоитите и носителите им... егати и силният пол.... всичко трябва да им харесва на тях....

# 272
Момичета утре ще изследват пролактина, освен ядене и пиене, забравих да питам пушенето дали е прптивопоказно на резултата?
За пушене и пиене не знам да има връзка, но е забранено пипане на гърдите и май секс също.
Честит празник, момичета! Майчинството не е тема днес, а правата ни. Аман от невежи люде. Празнувайте смело и сериозно! ❤️

# 273
  • Замък сред облаците

# 274
  • Пловдив
Много ти благодаря, Одри! Успех и на теб!

# 275
По-добре не пуши преди изследването. Поне 24 часа без секс, ласки и т.н. стимулации, масажи и пипане на зърната/гърдите. Като стигнете в лабораторията трябва да седиш поне 20-30мин, би било даже добре да лежиш, но не навсякъде имат условия за такова нещо. Успех!

Честит празник, дами! Бъдете здрави и обичани!

Reginasr, в крайна сметка какво казват след всички изследвания?

# 276
Честит Празник, мили дами! Бъдете много обичани и вечно да ви носят на ръце Heart

При мен днес е малко греда, в крайна сметка май си ми идва цикъла.. никакво имплантационно не е Frowning1 Малко се натъжих, но нов цикъл, нов късмет!

# 277
Цитат на: the doors link=topic=1529331.msg46119022#msg46119022 date=167830388

Reginasr, в крайна сметка какво казват след всички изследвания?
[/quote

В крайна сметка утре съм на вторичен при неврохирурга и се надявам на най малкото зло. Искам да се наспя вече и да не ме боли и да излезна на разходка

# 278
Честит празник, мили дами!

Желая от сърце сбъдване на най-съкровените мечти на всяка! И здраве, защото без него сме за никъде. И разбира се любов, за да има смисъл всичко!
❤❤❤❤❤❤❤❤

# 279
Честит 8-ми март, момичета! Нека другата година на този ден да си казваме наздраве с бебешко пюре от круши Simple Smile

Аз ви чета, но не пиша. Очаквах цикъл на 05.03, но още няма никой. Естествено, както и си знаех, три отрицателни теста. Та в момента съм в нищото - нито Ц, нито Б. Което още повече ме изнервя и вече толкова искам и си пожелавам да идва тоя проклет цикъл, че не знам. Имам си ПМС, ама дотам. Очевидно и овулацията, която си мислех, че съм засекла на 16-ти ден не е била тогава. А тия тестове за О. на 28-ми ден, ако са били наистина положителни, това значи че си чакам поне още една седмица или повече до МЦ. Ама как и да е, вече се отказах от идеята за естествено забременяване. То се вижда, че при нас няма как да стане. Просто за красота си го правим. Така ми омръзна това гонене на О. , тестове, чакане, мислене. Да се оправя ТСХ-то и да си ходя по трансфери, поне там знам какво се случва. Другата седмица ще пусна контрола и ще видим дали е спаднало. Така или иначе март месец го губим, Дай Боже поне април месец да са наред нещата и започваме. Ще се надявам на Великденско чудо, макар че в момента въобще не се надявам на чудеса. Нещо ми изчезна оптимизма.

Шантал , знам че вит Д подобрява Я, но може би има и други причини за АМХ-то. Мисля, че стимулациите също го намалят, но не съм сигурна. Аз на инвитрото бях с вит Д около 30 ng  и АМХ 3,58

# 280
Reginasr, доста неща са ти се насъбрали, дано всичко е благополучно накрая. Аз с толкова облъчвания и подобни притеснения предпочитам да пропусна опити, не толкова дали е вредно, а че ще има да се тревожда после излишно.

Hope.Love.Patience, стискам палци всичко да е наред с изследването другата седмица.

shan^tall, дано АМХ да е лъжливо нисък, не се трвожи предварително и пробвай, както са казали момичетата да вдигнеш още витамин Д, дали пък няма да се вдигне и АМХ.

Viki_gs и Valerita, хайде дано това ви е последен цикъл и повече късмет на следващия.

Аз днес имах много работа и чак сега успявам да ви прочета. Честит празник на патерици, скъпи дами! Бъдете най-вече здрави, за да имате силата да постигнете всичко за което мечтаете. И не забравяйте, че да си жена е понякога трудно, невинаги благодарно, но истинска привилегия. И нека скоро "вашите прострени ръце за прегръдка люлка да станат за нов живот".

Чета ви сега и не мога да повярвам как сте написали всичко за което си мисля днес. Този празник така и не успях до ден днешен да го почувствам като мой. На 17-19г. ми се обясняваше, че било празник на истинските жени, не на момичета. След това, че е празник на майката всъщност. Но тези неща не ме притесняват толкова, колкото, че празник като този обвързва смисъла на жената и нейната най-висша цел и постижение в този живот с раждането на дете в ума на много хора. Не подценявам разбира се раждането, но определено полагам усилия от няколко години да утвърдя в съзнанието си, че жената може да има истински смисъл и без да е дарила живот.

И да добавя, че ние направихме беля, защото докато ви обяснявах как аз след аборта не искам да пробвам естествено и как високата ДНК фрагментация на ММ е риск при спонтанно забременяване, след разгорещени страсти осъзнах, че не сме се пазили точно около овулация. И сега набързо си припомних как преди треперех дали нещо е станало след всяка овулация. Абе приятно ми става за момент да си призная честно, има една надежда, че може пък и да стане чудо. Иначе в петък сме на преглед в Надежда, за да видим какво ще правим. Отделно да ви призная записах час при един билкар за двама ни, съдбата ми подхвърли идеята и реших да я сграбча, дано излезе нещо полезно.

# 281
S.G.С,  благодаря!! За билкаря и аз си го мислих онзи ден. Винях,че Айдън Мустафов имал място за консултации и бая се чудих..

# 282
Аз при билкаря от Симеоново записах консултация, основно заради мъжкия фактор при нас. Впоследствие в няколко много стари теми от форума видях, че преди години д-р Кацаров е изпращал мъжете при него, предполагам, че дава някакви билки от сорта на бабини зъби. Ще споделя, ако имате интерес как е минало.

# 283
  • София
S.G.C.,  Salsera благодаря за подкепата. Добавям още вит. Д, но според мен дори и фалшиво занижен е не повече от 1ца така или иначе...Важното е да имам още някакви яйцеклетки останали - или по скоро една да е ама да е читава...

# 284
  • Пловдив
Момичета, а по колко вит Д приемате и от кой вид? Аз пия на Джеймисън от 1000 IU. Преди месец го изследвах и беше 26 и нещо. Искам да го вдигна преди стимулациите, които се надявам, да започнат през май месец.

Общи условия

Активация на акаунт