Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 283
  • 804
  •   1
Отговори
# 285
  • гр. София
За вит Д си пръсках Д+К на Бетър ю. От почти дефицит съм вече на долна граница, пък има хубави мнения за него из интернет пространството...
След неуспешния трансфер, дойде ред да повторя АНА скрининга от имонологичните изследвания, че ми баха гранични предния път/ резултат 1:100 при 1:100<> /. Сега излезе 1:320, демек явно положителен. Тепърва ще се свързвам с доктори, ама при този резултат има ли смисъл да продължавам с Летрозола, в подготовка за ЗЕТ, или ще трябва някакви медикаментозни корекции, някой дали е наясно?

# 286
Добро утро момичета
Готвя се да ходя при неврото, чета ви за сили
Аз витамин Д вдигнах мн бързо със спрея на бетър ю
S.G.C да споделиш после за билкаря от Симеоново
@S.G.G

# 287
  • София
аз досега пиех 1000 IU, вдигнахме го на 2х1000 IU януари. Сега си взех спрея на Better you 3000IU, допълнително и в FH Pro има още витамин Д.

Reginasr, успех при невролога.

petufin, нямам идея дали трябва да спираш Летрозола, но най-добре по докторско предписание да стане.

# 288
За витамин Д, отначало и аз пръсках на бетър ю, но нещо сякаш не бях впечатлена и дозата все ниска ми се струваше. Сега си взех от iherb ето този, който се равнява на 5,000 IU, и отделно пак е с витамин К2. Мисля, че сега по-бързо го вдигам.

# 289
  • Бургас
Здравейте момичета, изчезнах за няколко дни, че постоянно пътуване Бургас-София за прегледи е доста изтощително. Ние сега сме в нова инвитро процедура. Този път на естествен цикъл. Довечера съм на преглед и се надявам да са добри резултатите, за да насрочим пункцията за събота. Стискайте палци! Целувам ви виртуално!

# 290
petifun Аз съм с високи  АНА. При мен са 1:640. Не съм в процес на инвитро и не мога да споделя за това. При мен обаче ми искаха да направя АНА blot. Като ходих в имунологията на Александровска ми казаха, че са малко за да има автоимунно. И всичките излязоха отрицателни. Пратихаме при ревматолог и тя също е на мнение, че едва ли имам такова. Според нея те могат да бъдат завишени и от други фактори.

S.G.C За билкаря в Симеоново, ходихме по препоръка на Кацаров. Миланов мисля, че беше. "Преглежда" сина на билкаря, като иска изследвания и прави ирисова диагностика. После ви дава готови пликове с билки. На нас ни даде и за двамата, които струваха около 160лв по спомен. Стигнаха за месец. Не знаеш вътре какво има. Пият се по 3 пъти на ден, 2 или 3 чая и тинктура. Две от тях се пиеха преди ядене на гладно и 1 след ядене. Варят се всеки ден. Като тръгнем на почивка носихме и една чанта с бутилки чай. Много неприятни на вкус.

Пихме няколко месеца и не видях ефект и ги спряхме. Миланов твърдеше, че действат като лекарство и бързо имат ефект. Имаше една потребителка, която пишеш в темата и при тях имаше положителен ефект. Успех.

# 291
Добро утро! Аз съм с тежък дефицит на вит.Д (19nmo/L) и ендокриноложката ми изписа Vitamin D Smart Hit, като на опаковката пише да се пие по 10 капки( които се равняват на 400 IU) , тя ми каза да пия по 1 милилитър. Пия го от една седмица и след 40 дни трябва да направя контрола.

# 292
  • Замък сред облаците
Мечето, тялото на ден изразходва около 1200 единици вит Д. Тоест с тези 1000 и дефицит нищо няма да наваксаш така. В предната тема обсъждахме надълго и широко витамина, виж там. Накратко ако взимаш 3000 единици и нагоре трябва да се комбинира с К2.

# 293
Таничка, успех с прегледа довечера и ще стискаме палци за пункцията в събота! Flowers Four Leaf Clover

Аз утре сутрин съм на изследванията за контрола на ИР, та ми стискайте палци малко да са паднали надолу стойностите, че много се притеснявам дали съм направила достатъчно този път.

# 294
*Таничка* МГ 2/5, силно стискам палци за голям успех. И аз се чудя дали да не предложа на естествен цикъл при следваща процедура, тези стимулации имам чувството, че излишно ми скапват материала.

Пълнолуние, много благодаря за споделеното, ще го имам предвид! Аз се реших на него по препоръка на съфорумка, която е успяла да вдигне днк фрагментациите, защото другите неща що годе с добавки оправяме.

Monita576, не знам колко е 1 мл, но ако приемаш само 10 капки при такъв дефицит, според мен е твърде недостатъчно. Моят дефицит беше някъде 21-22 и след около 2 месеца на прием първо на 3,000 IU, после на 5,000 IU успях да го вдигна някъде до към 37-38.

Fayona, стискам палци и на теб за по-добри резултати и да си заслужават усилията ти.

# 295
  • Бургас
Благодаря ви момичета!

S.G.C. Ние отидохме на консултации при друг доктор и реално той каза, че при нас това е най-добрия вариант на ЕЦ когато има ИЯР. Защото природата си знае най-добре и сама най-добре си подготвя яйцеклетката и фоликула, вместо с химия да се насилват изкуствено и после да не е сигурно точно какво е качеството. А както знаем при ИЯР има често проблем с качеството и като не можем да повлияем на количеството, поне на качеството.

# 296
  • Пловдив
Мечето, тялото на ден изразходва около 1200 единици вит Д. Тоест с тези 1000 и дефицит нищо няма да наваксаш така. В предната тема обсъждахме надълго и широко витамина, виж там. Накратко ако взимаш 3000 единици и нагоре трябва да се комбинира с К2.

Това не го знаех. Много ти благодаря!

# 297
S G.C. не знам колко е, но докторката каза че 1ml е много повече от препоръчителната доза на листовката и да не я чета. Ще видим средата на Април какъв ще бъде резултата.

*Таничка* МГ 2/5, силно стискам палци за голям успех. И аз се чудя дали да не предложа на естествен цикъл при следваща процедура, тези стимулации имам чувството, че излишно ми скапват материала.

Пълнолуние, много благодаря за споделеното, ще го имам предвид! Аз се реших на него по препоръка на съфорумка, която е успяла да вдигне днк фрагментациите, защото другите неща що годе с добавки оправяме.

Monita576, не знам колко е 1 мл, но ако приемаш само 10 капки при такъв дефицит, според мен е твърде недостатъчно. Моят дефицит беше някъде 21-22 и след около 2 месеца на прием първо на 3,000 IU, после на 5,000 IU успях да го вдигна някъде до към 37-38.

Fayona, стискам палци и на теб за по-добри резултати и да си заслужават усилията ти.

# 298
Имам въпрос относно прием на антибиотик и бебеправене този месец. 5 ден от цикъла ми е, в общи линии във връзка с лечение на зъб кътник имам много силна болка от 2 дни, зъбът е умъртвен и с инфекция в корена. Лекуваме го като изчистваме корена и каналите, но заради болката зъболекарката каза, че няма как да се размина с антибиотик, явно се е образувала бактериална инфекция. Обясних ѝ за опитите за бебе, каза ми, че ако ги пия от днес 7 дни било точно преди овулация и нямало проблем след това да си правим опити. Но аз знам, че в месец с антибиотик не се правят опити. Това ни е последният месец преди ММ да замине извън страната и се чудя какво да правя. Хем не ставало без антибиотик, хем не искам да пия... Освен да пробвам с някакви билки и народни отвари. Вие какво мислите?

# 299
  • Замък сред облаците
Да си прочетеш показанията на антибиотика и дали е съвместим с опити. Ако няма противопоказания на листовката, потърси активната съставка в гугъл.

Бабините отвари могат да са също толкова противопоказни за зачеване.

Общи условия

Активация на акаунт