Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 289
  • 804
  •   1
Отговори
# 300
Шантал ,не се отчаивай,има още много показатели за изчерпан резерв.
Стискам палци за момичетата,който не чакат скоро цикъл.ѝ
Файона успех с изследванията.

Това чакаве е доста отегчително.  9 дни след Хорииомон, 7 дни след овулация,на всичкото отгоре днес съм като парцал,а кръвното ми е добре. Ужасно е чакането , нямаам особени надежди.

# 301
  • София
Габриела ако е неизлекувана инфекция, ще си навлечеш още повече проблеми.Пий си антибиотика, правете си опити ако искате, излекуване на инфекция е приоритет преди опити за мен поне

# 302
  • София
Момичета, готова е и спермограмата. Утре сутрин ще тичам да входирам документите в ЦАР.

Някакви особенности в комплектоването има ли? Аз ще мина през клиниката, за да взема спермограмата с печат от тяхна страна и ще ги питам, ама... друго си е да ми кажете вие Grinning

Скрит текст:

# 303
Шантал според мен показателите  са добре, без морфологията.

# 304
Gabriela9, Като прясно минала операция на зъб с гранулом ще ти кажа при мен как беше. Пих антибиотик Амокси*лав, д-р Калчев каза, че е подходящ при опити за бременност. Иначе така нагласихме операцията, че имах време да си го изпия, макар че съм го пила и по време на овулация. По принцип не пия антибиотици, но в случая беше задължителен. Пих го заедно с Пробиотик Комбо. С билки няма смисъл да се тровиш, а и при бактериална инфекция по-добре не си рискувай здравето, то бебето я стане, я не този месец. Няма какво да го мислиш. И аз така всеки месец премислям по сто пъти, отлагах я тая операция само зор да не се падне овулация, накрая стигнах до антибиотици.

# 305
Gabriela9, Като прясно минала операция на зъб с гранулом ще ти кажа при мен как беше. Пих антибиотик Амокси*лав, д-р Калчев каза, че е подходящ при опити за бременност. Иначе така нагласихме операцията, че имах време да си го изпия, макар че съм го пила и по време на овулация. По принцип не пия антибиотици, но в случая беше задължителен. Пих го заедно с Пробиотик Комбо. С билки няма смисъл да се тровиш, а и при бактериална инфекция по-добре не си рискувай здравето, то бебето я стане, я не този месец. Няма какво да го мислиш. И аз така всеки месец премислям по сто пъти, отлагах я тая операция само зор да не се падне овулация, накрая стигнах до антибиотици.

На мен ми изписа докторката Клиндамицин. Наистина това вманиачаване по бебеправене може повече да ми обърка нещата. А и ние след това като замине имаме материал за инсеминации, така че може би наистина е по-добре да си оправя нещата с инфекцията. Ще разгледам за този вашия, щом доктор Калчев е потвърдил за него, че няма проблеми.

# 306
Само да кажа,че заради вадене на мъдрец преди време също пих Клиндамицин - отвратителен антибиотик и страшно боли корем от него.
Вземи си хубав пробиотик.

# 307
Момичета, готова е и спермограмата. Утре сутрин ще тичам да входирам документите в ЦАР.

Някакви особенности в комплектоването има ли? Аз ще мина през клиниката, за да взема спермограмата с печат от тяхна страна и ще ги питам, ама... друго си е да ми кажете вие Grinning

Скрит текст:

Шанталче, с мъжки или със женски фактор ще кандидатствате в ЦАР?  Защото, ако е с мъжки фактор тази СГ няма да ви свърши работа. Не виждам какво е заключението, но трябва да има олиго, астено, терато-зооспермия ( всички заедно или поне две от тях). Както и два лоши показатели от изброените - брой, морфология, концентрация, подвижност. Иначе ако кандидатсвате с Женски фактор, напр. тубарен, става. Но тогава пък защо ви искат спермограма?

# 308
Шанталче, тази спермограма сравнително добра ми се вижда (де да беше и на ММ толкова хубава). По отношение на документите, аз бях оставила на болницата да ги подготвят и ми взеха 90лв. за тази услуга, но наистина бяха подготвили всичко  декларациите, спермограмите, становище от андролог, информирано съгласие и т.н. Ние май само личните карти трябваше да си сканираме и подпишем. И после сами ние изпращаме целия комплект, подписан и попълнен от нас. Вече ако сама ще ги подготвяш не съм много компетентна какво точно е необхдоимо, особено в зависимост от това вие с какъв фактор ще кандидатствате.

# 309
  • Бургас
Шанталче, тази спермограма е доста добра, браво!

# 310
  • София
С тубарен фактор ще кандидатстваме, имам всички документи от клиниката попълнила съм ги разписали сме ги, сложила съм ги в джоб.

# 311
Шанталче, супер е спермограмата.
Таничка, стискам ти палци и напълно те разбирам за пътуването Бургас - София и обратно... Ние повече от година бяхме през няколко дни Бургас-София-Бургас в един ден и през останалото време работим. С малки паузи между процедурите.
Аз не съм в състояние в момента да споделям, но имам нужда от вашата положителна енергия. Не съм много добре емоционално, но това е в следствие на физическото ми състояние, което не е много ок. Все пак вярвам, че ще ви зарадвам с най-хубавите новини, рано или късно. Днес сме в края на тунела, сега тръгваме обратно към светлината. Никога не се отказвайте, никога! Вярвайте, че рано или късно ще имате успех! Колкото и невъзможно да е всичко, колкото и малка да е надеждата, вярвайте! Прегръдки! ❤️❤️❤️

# 312
Shantall Спермограмата е доста добре и според мен. На ММ беше подобна, само бр.сперматозоиди му бяха доста по-малко и репрото каза: Супер си! Щом сте с женски фактор, имате голям шанс да стане от първия път с такива хубави войници. Стискам ти палци!

Кактус Изпращам ти всичката положителна енергия, която съм събрала тези дни! Вярвам, че сте в края на дългия път и скоро ще си имате вашето чудо!

# 313
Ние този месец ще пропуснем опитите. Аз се разболях много тежко от грип, 6 дни с висока температура, вече нямам, но продължавам да кашлям ужасно и да нямам никакво обоняние (грип тип Б, не е Ковид). Тамън се позакрепих и ММ го тръшна. Дори да не се беше заразил, аз се чувствам толкова изтощена и още болна, че изобщо не ми е до бебе правене.

Габриела, на твое място и аз бих си излекувала зъба първо. Бактериална инфекция и сериозни болки звучи опасно, по-добре недей да рискуваш.

# 314
  • София
Кактусче, стискам палци за каквото кажеш, пращам енергии, мантри и шамани ако трябва!

Доколкото разгадах резултатите са си супер, надявам се и аз да подобря мойте яйца и дет се вика и да не ни одобрят да се самофинансираме и един опит да ни е достатъчен!

Общи условия

Активация на акаунт