Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 654
  • 804
  •   1
Отговори
# 315
Кактусче, стискам палци за каквото кажеш, пращам енергии, мантри и шамани ако трябва!

Доколкото разгадах резултатите са си супер, надявам се и аз да подобря мойте яйца и дет се вика и да не ни одобрят да се самофинансираме и един опит да ни е достатъчен!

Как може да се подобрят яйцеклетките може ли да споделиш? При нас първи опит инвитро само три оплодени, едно трансферирано, едно спряло развитие и едно на изчакване. Докторката каза, че по скоро проблема бил в яйцеклетките, не в сперматозоидите

# 316
Sparkling HeartSparkling HeartКактусче, много, много положителна енегрия имаш от мен Sparkling Heart

Ако имаш нужда почини си физически, за да можеш да си починеш и емоционално. Не всичко е на всяка цена, понякога и тялото, и душата имат нужда от почивка. Flowers Hibiscus То когато му е писано, ще си дойде!

# 317
  • София
Jakito999999, приемам добавка FH Pro, предния път пак горе долу по това време я започнах и май месец стана ИБ, което го отдавам повече на тръбите. Преди това повече от година май не бяхме виждали две чертички.

# 318
Кактусче,  силно гуш❤️🥰❤️
Имаш нужда от почивка. Пожелавам ти бързо да оздравееш и в най-скоро време чакаме добри новини!
Шантал,  плана с витамините е добър, спермограмата също е добре.  Смело напред, нека да имате успех още от първия опит🍀

# 319
Кактусче, чета ти поста и си мисля, как мога аз да дам енергия и кураж на момиче, което дори в най-трудните си и емоционално наситени моменти не пропуска да дава от енергията си за другите, да ги окуражи и вдъхне надежда. Аз мисля, че ти нямаш нужда от нашата позитивна енергия, ти преливаш от такава, просто никога не забравяй, че я имаш и нека тя ти служи за двигател да продължавате напред. Моят съвет е да си изживееш емоцията, каквато и да е тя, за мен емоциите и преживяванията са ценност, те ни маркират и формират нашата личност и душа. Обаче не ѝ се отдавай за дълго. Не губи фокус, а "просто плувай...". И да нищо не е на всяка цена, животът е ценност във всичките си форми.

# 320
❤️S.G.C. ❤️ Колко мили думи и колко хубаво си ги написала 🥰 Благодаря ти от сърце! Наистина днес беше един от най-тежките дни в живота ми и още съм под влияние на емоции, също и мъжът ми, но вече се поуспокоихме и продължаваме с вяра напред! 🙏❤️☀️💋💗
Благодаря на всички ви! Невероятна подкрепа сте! Надявам се и аз за вас, дори в най-тежките ми моменти ❤️

# 321
  • Бургас
Кактусче, виртуално гуш! Силно се надявам напред по пътя ви да е само светлина. Пожелавам ви успех и позитивно мислене!

# 322
  • Пловдив
Кактусче, след толкова борба, вече е време и вашето чудо да се случи. Преживей си емоционалния момент и продължи напред. Вярвам, че скоро ще се похвалиш с най-прекрасната новина на света. ❤️😊🤞

# 323
Kactus, прегръщам те и ти пращам много положителна енергия! Heartpulse

# 324
Кактусче Пожелавам ти леко и бързо да преминеш през този етап и на финала да те чака едно прекрасно чудо. Не веднъж си доказала какъв боец си. Дано вече си вземеш почивка от тези битки и преминеш на друг етап. Пращам ти положителна енергия и те чакаме с хубави новини. Hug

# 325
Кактусче ,прегръдки
Не забравяй,че винаги най тъмно е точно преди зазоряване
❤️

# 326
Момичета, моля за вашият съвет...днес ми излезе резултат от микробиология - candida non albicans. Правим усилени опити за бебче, но днес АГ по телефона ми изписа хапчета за през устата и глоболи вагинално, на които в листовките пише, че са противопоказни при бременност. Аз все още не зная получило ли се е този месец, даже по мои изчисления вчера трябва да ми е била овулацията и сега не зная, какво да правя ...
АГ е наясно, че правим опити и ми каза да изчакам цикъла да свърши и да започна терапията, но ако той не дойде...какво да правя? Някоя от вас имала ли е подобни гъбички и как сте процедирали?

# 327
  • София
Гъбичките се лекуват и по време на бременност. Какво ви е изсписала?

Кактусче прегръдки и да мине каквото и да e!

# 328
Аз също лекувах упоритите гъби днес ми е последното хапче. Лечението беше по схема като първия месец ни беше забранено бебе правенето, така пропуснах две О през януари и февруари надявам се вече всичко да е ок. И въпреки че този месец пропуснах тестовете си имахме опити но не целенасочено с бебе правене.
Знам че е прекалено рано но от тази сутрин съм с едни киселини и леки болки в яйчниците.... Имам 7 дни до цикъл чудя се дали да не взема един ранен тест който да направя след ден два въпреки че на 15ти имам час при АГ за преглед.

# 329
Jakito999999, приемам добавка FH Pro, предния път пак горе долу по това време я започнах и май месец стана ИБ, което го отдавам повече на тръбите. Преди това повече от година май не бяхме виждали две чертички.

Колко време преди процедурата е хубаво да се започне? И може ли без лекарско предписание да се взима

Общи условия

Активация на акаунт