Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 37 314
  • 804
  •   1
Отговори
# 450
  • София
аз сега прочетох, че мартенската комисия е минала, значи чакаме априлската... офффф

# 451
  • София
^hope^ гарантирам ти че не е от морето и от пътуването. Последните ми две загуби, бях като писано яйце, от пръста по-тежко не вдигах, всички терапиии и какво ли не. С успешната ми бременност със сина ми, бяхме на море, мъкнах куфъри 4 етажа, болеше ме като да ми идва, сложих си превръзка. И след като два дни не дойде, се оказах с положителен тест. Та здрав плод нищо не го мори!

# 452
Мацето и ти си права! Като е писано ще стане! Просто се върнаха старите спомени като прочетох за плануване на почивки… Успех на всички! 🙏

^hope^ гарантирам ти че не е от морето и от пътуването. Последните ми две загуби, бях като писано яйце, от пръста по-тежко не вдигах, всички терапиии и какво ли не. С успешната ми бременност със сина ми, бяхме на море, мъкнах куфъри 4 етажа, болеше ме като да ми идва, сложих си превръзка. И след като два дни не дойде, се оказах с положителен тест. Та здрав плод нищо не го мори!

# 453
  • София
Хоуп знам, мен сега страха ми е от вируси, тааа разбирам те напълно, но, и аз си повтарям написаното по-горе за да се успокоявам в такива ситуации.

# 454
Половинката днес има доста ангажименти и чак вечерта ще може да правим опити. Дано не е много късно. Въпреки, че е малко късно почнах и преднизолона. Благодаря Ви момичета. Просто не очаквам нещо да се случи с един фоликул и 4 години опити, които не са дали резултат. Вярно е, че не съм била с терапия през всички тези месеци. Аз и овитрела бях забравила в нас, но в клиниката щях да взема друг. Не знам защо реших да го направя след прегледа обаче. Явно е имало защо.

И аз съм "за" да се плануват почивки, защото няма как да знаем кога ще се случи. В началото и мен ме беше страх, но сега когато погледна назад, определено много щях да изпусна. Все пак 4 години не са малко...Много обичам да пътувам и при всяка възможност се възползвам.

За вирусите и мен ме е страх, особено след вливките с Интралипид. Ходя с маска на обществени места и пропускам градският транспорт, ако е възможно.

От както пия коктейла от витамини рядко ме хващат настинка и др. Да не се хваля много, че да не ме хване нещо.

# 455
Момичета, здравейте! Аз съм сравнително нова тук, но ви чета редовно. Само дето не се осмелявам да пиша , но ето че набрах смелост. На 29 години съм и декември месец спрях противозачатъчните, които пих 4 години с цел контрацепция. В момента ни е третия месец на бебеправене, имам 5 дни до менструация и 10 дни след овулация и все още имам надежда да е станало , но днес направих тест на Believe pro с по-голяма чувствителност и е отрицателен. Sad Пределно ми е ясно, че може да е рано , но като ми е толкова акъла.. обаче този месец ми се случиха някои странни неща , които ги нямаше предните два и може би затова се обнаждежих- 3-4 дни след овулация рязко ми се повиши апетита, появиха ми се доста пъпки, гърдите ми наедряха,подут корем, а настроенията ми бяха ужасни. Учудих се , защото знам , че е прекалено рано за каквито и да е усещания, но се замислих на какво може да се дължи. Ако не е бременност, възможно ли е според вас да е заради повишен прогестерон след настъпила овулация? Просто предните два месеца още да не са ми се нормализирали хормоните и все пак 4 години съм поддържала ниски нива на прогестерон заради ОК. Отделно си признавам , че съм малко разочарована , че едва ли не чудото не се случи от първия месец или поне от втория , защото се начетох колко по-лесно било след прием на ОК. И това ми е грешка, защото все пак всичко си е индивидуално. Съжалявам за дългия пост и благодаря!

# 456
Момичета пак ми дойде с 5 дни по рано. До колко е нормално тези аномалии в цикъла 2 месеца по ред миналия закъсня сега подрани.... Писах мейл на др Калчев за час... 😢

# 457
Sunday, добре дошла и ти пожелавам скоро да минаваш към отчетни!
Два месеца са малко време, а и още има да ти се наместват хормоните от противозачатъчните.
Зареди се с търпение, а аз ти стискам палци все пак още този месец да стане! Flowers Four Leaf Clover

Минзухарче, съжалявам, че пак така ти е подранило.
От една страна поне ти е спестило фалшивата надежда, но пак си е супер неприятно.
Пожелавам много ползотворен преглед при Калчев и скоро да ни зарадваш с положителен тест! Nature Star2

# 458
Момичета, според вас това положителна ли е ?Вчера правих и беше доста по-бледа сега значи ли че ову ще настъпи до 48ч.

# 459
Sunday1 и аз все получавам "факсове" и се вглеждам в множество симптоми, докато чакам..и дори все си казвам "Ей сега е станало, няма как иначе" и съм страшно убедена...и накрая ми идва (че даже и подранява).
Минзухар съжалявам, и на мен ми подрани с 5-6 дена, а предния месец закъсня (но тогава овулация нямаше изобщо и дори не се надявах), отчитам го на пътуване до Лондон в началото на този цикъл.

Аз едно позитивно нещо обаче виждам в цялата работа..времето сякаш върви два пъти по бавно след овулация Sweat Smile Преди чувствах, как направо времето ми изтича през пръстите, за нищо не ми стигаше времето, годините се изнизваха бързо..а откакто бебеправим, всеки две седмици след Ову са ми толкова баааавни и протяжни.

# 460
Sunday1, днес и аз си правих същия тест и беше отрицателен. 13 дни след + тест за овулация. Не знам след колко дни трябва да повторя, понеже съм с нередовен цикъл…

# 461
Sunday1, днес и аз си правих същия тест и беше отрицателен. 13 дни след + тест за овулация. Не знам след колко дни трябва да повторя, понеже съм с нередовен цикъл…
Аз съм чела и лоши мнения за тази марка тест из форума и не знам какво да си мисля.

# 462
  • София
Нямах време да пиша напоследък, но искам да честитя на всички с положителни тестове! Лека бременност момичета и до пухкав финал! Hug

Fayona поздравления за резултатите, определено напредъкът е голям.

Sunday1 аз пиех ОК основно заради нередовен цикъл и това, което забелязах след спирането им е, че два месеца имах редовен цикъл и след това започна кошмарът с нередовността, така че поне според мен е напълно възможно да си се поизчистила и вече да усещаш ПМС. Стискам палци и да е бременност, защото симптомите се припокриват.

По темата с планирането на почивки, досега само съм се замисляла, но не съм се отказвала от нищо само защото може и тогава да е станало. Аз обаче имам друг страх, че тренирам редовно и то с тежести (доста тежести), та това с 'невдигането на тежко' не знам как ще стане. Sweat Smile

Последните 3 месеца постигнах редовност в МЦ от 35дни, като ову хващах на 21-22 ден, обаче този месец вчера (15ти ден) тестът за овулация светна с две черти и съм в шок. Хем е хубаво, че го скъсявам и става все по-нормален, хем не ми се е случвало. Sweat Smile

# 463
Sunday, добре дошла и да не се задържаш много! "Симптоми" може да има и от прогестерона, и от прекаленото вглеждане. Аз дълго време си мислих, че не се вглеждам в симптоми, но след предишното инвитро си водих нещо като дневник на физическото състояние и като го четох наскоро - бая вглеждане си е било и въпреки това положителния тест тогава ме изненада.

Минзухар, дано скоро се срещнете с Калчев и да имаш някаква ясното след прегледа.

На мен ми върви на оплакване тези дни. Днес ходих до спешното. Един час бях с ужасно силни болки в десния дроб, стягане от ляво на гърба и изтръпнали ръце. Доста се уплаших честно казано, но ме изпратиха с думите, че съм здрав, млад човек. Според 112 е паник атака, според лекаря в спешното - невралгия. Дано не се повтаря това, че чак детето се притесни като ме гледаше... И още си чакам обаждане от репродуктивната, а трансфера наближава.

За почивките  и далечните планове - запазихме си хотел за септемврийско море в Гърция. Около 6 часа път с кола, но или ще съм бременна и ще спираме често, или няма да съм бременна по това време, ама и в двата случая отиваме (освен ако не изскочи нещо друго де, че както знаем плановете се променят).

# 464
  • Замък сред облаците
2402, я иди на невролог, да не е плексит - така ми звучи по описанието ти.

Общи условия

Активация на акаунт