Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 780
  • 804
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
Jakito9999, яйцеклетките може да са се "скапали" поради лоша стимулация и лошо качество. Очевидно щом цели 5 са били презрели, стимулацията не е била таймирана правилно. А щом останалите са дегенерирали още на първи втори ден има проблем с тях. Мъжкият фактор в случай остава на второ място, защото ако Я бяха читави, все някоя щеше да се оплоди с ИКСИ. И ние бяхме с ИКСИ, с 1.5 % морфология, но от 7 Я се оплодиха 5. Докторът каза, че и за оплождането, и за развитието на ембриона най-важна е Я. Може би да пуснете кариотип и SDI тест. Имате ли някакви наследствени заболявания или диабет, инсулинова резистентност? Какви са ти стойностите на вит Д, В12 и фолиева? Вит Д, ако е в дефицит много скапва яйцеклетките. Това, че си млада няма никакво значение, ако имаш дефицити.

Ами последно като го изследвах витамин Д беше 29.51 взимам по пет капки вигантол на ден. ИР не знам мах обременяване с глюкоза като на мен инсулина ми се видя висок ендокриноложката каза че всичко е ок. Прилагам снимка на инсулина

Вит Д в какви мерни единици е? Не се виждат реф. граници за инсулина, но предполагам е в норма. Би трябвало да има НОМА и там да пише дали е ок.

Няма HOMA прикачвам пак както и емриодоклада ако има някой по запознат да го разгледа ще е супер [/img]

# 586
  • София
Вит. Д е ниско, и аз съм с около 29, но след като АА ми обърна внимание се зачетох - трябва да е над 35-40, за да не е в дефицит

# 587
  • София
Джаки нямаш ИР със сигурност.

# 588
Jakito9999, подкрепям казаното от Мацето. Мисля, че и преди си споделяла резултатите от обременяването, така че проблема едва ли е ИР. Но витамин Д наистина е добре да е по-висок. Може би една контрола не би била излишна, за да видиш с тази доза Вигантол колко го покачваш.

Редактирам се, че от два дни се каня да питам: sevinc, как си? Пусна ли кръвен, какво стана?

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 16:24 от 2402

# 589
Шанталче ти каза, че пиеш някакви добавки за качеството на яйцеклетките? Как се казваха?

# 590
  • София
Jakito999999, в момента пия FH Pro + омега 3 и вит Д

# 591
Jakito999999, в момента пия FH Pro + омега 3 и вит Д
А витамин д колко и на каква марка? Питам защото последна път репрото ми изписа някакви супер скъпи витамини като видя че витамин д ми е 29 при положение, че може да ми изпише нещо по нормално

# 592
  • София
спей на Бетър Ю светло зелен, беше на промоция в Ремедиум

# 593

Колко впръсквания?

# 594
  • София

Колко впръсквания?
1, защото в FH Pro също има 2800единици вит.Д

# 595
Дими, прочетох малко от блога ти и доста поревах (по мои си причини), аз май избягвам да коментирам, това което ви се случи, ма виждам, че ти помага да говориш за него, та не знам защо избягвам.
Реших да пиша тук, а не на лично, щото и други може така да се чувстват.

Скрит текст:
Аз бях с двуплодна бремнност, ма едното човече изкара само до 7ма седмица и е много, много различно, но пак си го преживявахме доста време.
Мечето също беше с двуплодна и не знам какво е станало.

Успех сега на трансфера и да се хванат толкова човечета, колкото трябва Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

# 596
Благодаря ти, Одри Heart

Помня, че при теб бяха двечки в началото и честно казано тогава нямах идея как може би се чувстваш.
На теория всички знаем, че една бременност никога не е сигурна, особено в началото, още повече при многоплодните бременности, но на практика като човек е част от "статистика", възприятието за нещата е коренно различно...

# 597
  • София
Аз събирам кураж да го прочета, само го отворих... Но обещавам ще 🤗

# 598
  • Пловдив
Дими, прочетох малко от блога ти и доста поревах (по мои си причини), аз май избягвам да коментирам, това което ви се случи, ма виждам, че ти помага да говориш за него, та не знам защо избягвам.
Реших да пиша тук, а не на лично, щото и други може така да се чувстват.

Скрит текст:
Аз бях с двуплодна бремнност, ма едното човече изкара само до 7ма седмица и е много, много различно, но пак си го преживявахме доста време.
Мечето също беше с двуплодна и не знам какво е станало.
Да, бях с двуплодна. Върнахме 2 3-дневни ембриона, СЕТ. Чухме 2 пулса, но единият спря развитие. Сега си имам едногодишно момченце 💙, което се надявам да стане батко. За съжаление нямаме замразени ембриони. Сега чакаме одобрение от фонда и започваме отначало.

Успех сега на трансфера и да се хванат толкова човечета, колкото трябва Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

# 599
Аз днес пусках кръвни и инсулинйт ми излезе 8 на гладно (реф.стойности до 17), при предишна стойност 22, а хома индекс 1.79, гликираният хемоглобин също е в норма...това значи ли,е ИР се подобрява? Мина ЯМР-то на хипофизата. Аденомът не се е смалил, стои си същият. Поне не се е увеличил. Но не знам какво да мисля. На някой да му се е случвало?
Поздрави на всички с добри новини!

Общи условия

Активация на акаунт