Моята надежда е едничка - скоро да видя втората чертичка. ~бебеправене 412~

• 36 758
  • 804
  •   1
Отговори
# 660
  • София
7 дена е в рамките на допустимото отклонение, моята миналият месец също закъсня с 2 дена

# 661
Честито на всички с положителни тестове! Heart Пожелавам най-сладките и мили скорпиончета (любимата ми зодия) Stuck Out Tongue

И аз да се оплача, че ние също изпуснахме овулацията този месец, а знаех кога е точно. Правихме 2-3 дни преди това, но изобщо нямам надежди за този месец.

# 662
  • София
При повече късмет 2-3 дена преди това също върши работа Grinning

# 663
Ох, момичета да ви се оплача, освен че си ми дойде, ММ от днес е с висока температура. И сега съм много объркана, защото знам, че високата темп. уврежда спермата и знам че сперматогенезата трае 3 месеца. Какво според вас означава това обаче? Дали след 3 месеца все още ще се наблюдава негативното влияние на температурата върху резултатите от спермограмата или най-рано след 3 месеца ще може да има някакво подобрение. Притеснявам се, защото тъкмо започна нови добавки и билкови чайове и сега всичко сигурно ще отиде на кино. И вече започвам да се панирам, защото и без това спермограмата му е зле и сега си представям как най-рано след поне 6 месеца мога да очаквам някакви по-хубави резултати  и като помисля колко време ще мине до някакъв положителен резултат направо се отчайвам и така ми се реве...ох, не знам, имам чувството, че и 10 години няма да ни стигнат с тея цикли и чакане и процедури и билки и добавки и глупости. Тея емоции постоянно на вълни, ту да се зарадвам за нещо хубаво и се успокоя, ту след това нещо лошо се случва и отново отчаяние. Искам да сляза от тая въртележка вече...

# 664
Ох, момичета да ви се оплача, освен че си ми дойде, ММ от днес е с висока температура. И сега съм много объркана, защото знам, че високата темп. уврежда спермата и знам че сперматогенезата трае 3 месеца. Какво според вас означава това обаче? Дали след 3 месеца все още ще се наблюдава негативното влияние на температурата върху резултатите от спермограмата или най-рано след 3 месеца ще може да има някакво подобрение. Притеснявам се, защото тъкмо започна нови добавки и билкови чайове и сега всичко сигурно ще отиде на кино. И вече започвам да се панирам, защото и без това спермограмата му е зле и сега си представям как най-рано след поне 6 месеца мога да очаквам някакви по-хубави резултати  и като помисля колко време ще мине до някакъв положителен резултат направо се отчайвам и така ми се реве...ох, не знам, имам чувството, че и 10 години няма да ни стигнат с тея цикли и чакане и процедури и билки и добавки и глупости. Тея емоции постоянно на вълни, ту да се зарадвам за нещо хубаво и се успокоя, ту след това нещо лошо се случва и отново отчаяние. Искам да сляза от тая въртележка вече...

Преди месец моя имаше температура, на следващия месец направихме инвитро. Неуспешно, но нямаше проблем със спермограмата

# 665

То предните вече 7-8 месеца като беше по точното време пак нямахме късмет, пък сега ли… 😂

# 666
  • Варна

То предните вече 7-8 месеца като беше по точното време пак нямахме късмет, пък сега ли… 😂

Ох, момичета чета ви и си мисля... ние също пробваме различните месеци различно - по-често преди +тест за О., следващия около, после след и засега няма успех Disappointed . Спермограма не сме правили, та се замислям (как ще го убедя не знам), че няма да е лошо да знаем все пак на какви часове разчитаме. Защото аз виждам +тест ама кога настъпва О. не е много ясно.

# 667
  • София
arogans От колко месеца опитвате и на каква възраст сте?

Иначе най-правилно е дните преди О дa има контакт

# 668
  • Варна
arogans От колко месеца опитвате и на каква възраст сте?

Иначе най-правилно е дните преди О д има контакт
Аз на 40, ММ на 43. Сериозните ни опити са от м.Октомври.

# 669
  • София
S.G.C. ММ беше с термепратура 3-4 дена две седмици преди да прави спермограмата - резултатите са повече от добре при него

# 670
So close, честит Самуил. Да расте жив и здрав и много щастлив.
Mommy22, скорпиончетата са наистина много, много мили, а на мен са ми и много на сърце и ако е дал Господ ще ми стават все по на сърце.
Теста от тази сутрин е положителен. Няма да качвам снимка, тъй като чертата е бледа. Както знаете нямах тест в нас и след като оставих малкия на ясла си купих, т.е не е правен с първа урина, но си има втора черта.
Надявам се този път всичко да е наред.
Още и съпругът ми не знае.
Наистина не мога да повярвам. Все още ми се струва нереално.
Мисля да изчакам утре сутринта да направя рано тест, да е по-категорична чертата и тогава да го изненадам.

# 671
Ах m-angel  Прекрасна новина Heart Пожелавам ти да е лека и успешна бременност. Стискам палци всичко да бъде наред.

# 672
m-angel, ех, че хубави новини! Честито, пожелавам ти всичко да е наред и до финал! Heart Flowers Four Leaf Clover

# 673
m-angel, чудесна новина. Честито и нека само щастие, спокойствие и успешна бременност ти предстоят! Sparkling Heart

shan^tall, Jakito999999, благодаря ви, давате ми надежда.

# 674
So close, честит да ти е Самуил, много здраве и късмет да има във всичко! Бързо възстановяване на теб и приятни забавления! Честити чертички, момичета, да бъде леко пътешествието и да завърши навреме с бебчета в ръце! M-angel, силно вярвам, че този път всичко ще бъде леко и с наистина успешен финал! Това е съвършената новина за първа пролет! Да се насища чертичката, с нея и вярата в чудесата! ❤️ ❤️ ❤️ Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт