Майки имат своята амбиция, а ОСМОКЛАСНИК чака пролетна ваканция

• 36 418
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Утре в Пловдив кмета издаде заповед да е неучебен ден.Поне да не го играем същия филм.Дано след изборите да мирясат,че почна да ми писва в какъв свят живеят децата ни.

# 466
  • София
Моят преди 2 часа ме сюрпризира, че го боли глава и може би има температура. Казах му да  се прибира . Беше я измерил у дома 38,1.
Сутринта нищо не каза, само имал малко гърлобол и искаше нещо да смуче.
Оффф, а как се надявах да ни подмине!
На всички болни, бързо оздравяване!

# 467
Нов сигнал за бомба, училището е обявило неучебен ден утре.

# 468
  • Бургас
Набора не са получавали бомбени заплахи. В тяхното училище няма изборни секции. За мен те са свързани с изборите.
В училището на малкия първият ден на бомбените атаки ги освободиха от часовете.
Набора освен 6цата на проекта по математика,сега е с 5, на много лесна контролна за окръжности 🤔😯 Чакам тези резултати и по другите предмети.
Немския,ах,немския..... Утре ще имат диагностичен тест,хич обаче не се е трогнал 😡 А положението е червено!

# 469
  • София
Това със забравения клас в училище ме ококори, но хич не се учудвам. Да им имам организацията и постоянната връзка с МВР.
Хайде да видим как ще е в изборния ден, дали ще има сигнали за бомби в избирателни секции?

# 470
Ние пак сме болни! То аз не съм се оправила де, ама младежа пак хремав и пак изпуска плуването.
Не са имали повторна заплаха или поне не е обявена. Вчера бяха с намалени часове, заради изборите. Другия петък също се очаква да са намалени, така правят преди всяка ваканция. Няколко понеделника не учат, а тогава имат по 2 часа математика. Те са доволни, че изпускат, но после трябва да го наваксват тоя материал. Моя младеж има пропуски при дробите. Това го виждам и го говоря 2 години вече. Но кой ли ти слуша. Онзи ден пак обяснявах, той се сърди. Оправял се някак си до сега! Ама аз си дудна, знам, че все нещо влиза в тая глава и вчера са решавали и в час и май му е просветнало!

Значи, аз като чета темата трябва да си взема лист и химикал и да си записвам, на кого какво искам да кажа 😂 Чета, чета и после като почна да пиша вече съм забравила, кой беше писа нещото.

Забравен клас! Еми! Ужас! С тея бомбени заплахи, вече не мисля, че е свързано с изборите. Ще видим! Не е приятно да ги изкарват навън, но пък не дай Боже стане нещо, кой ще носи отговорността?!

Вампирче, това нещо ми го разказваше една приятелка преди години. Аз не й повярвах! Викам си как пък чак толкова ужасни хора, да оставят болните без лечение. Тя също се лекуваше тогава, но в чужбина! 😢

По натам, като си напиша "домашното" ще се включа пак!

И днес да внимавате, кой ще ви подхлъзне, че нали е ден на шегата. Нека ема поводи за повече усмивки! 😊😊😊

# 471
  • София
Предупредила съм у дома (от години), че разни шегички и лъжички са разрещени само ако носят положителна емоция. Глупости като "ауу забравих си портфейла в метрото" и после: "ха-ха хвана се" са абсолютно забранени, че не се знае докъде ще ме докарат. Така де нека се напънат да измислят нещо по-креативно.

# 472
Добро утро! Загубих се, но и нямам нищо интересно за казване.
Работа, училище ... рутина. Тийнът започва все повече да не слуша. Ударил го е на социализация, което ме радва, че преди не мърдаше от в къщи. Но рязко премина в другата крайност. Сега не се прибира. Бомбени заплахи при нас нямаше.
За репортажа за лекарствата за онкоболните - направо полудях. Как спят тези хора. И изобщо хора ли са? Нищо не ни е като хората в тази държава. Казала съм му на моя хубавец, да си прави планове и да се маха от тук. Не виждам и лъч надежда. А бях голяма родолюбка... Пак се ядосах.

# 473
Привет,тук сняг хвърчи:heart_eyes:
Гледам отново има бомбени заплахи,добре,че при набора няма.Извъртяха им тестове почти по всички предмети,ще звънти Школо(надявам се да няма инфарктни ситуации).Сега ще следва малко релакс и спане до късно,това му липсвало на човечеца.Вчера си извади колелото,помпа гуми,бърса го,ама като гледам времето,може ли с това да си остане🤨?

# 474
  • София
За малко да си помисля, че има нова тема. Много сте мълчаливи.

Със захлаждане на времето, моето дете пак го заболя гърлото като го "пресякохме" уж само с една таблетка ибупрофен. И тази нощ ми изникна споменът как синът на колежката се разболя в 9-ти клас от мононуклеоза (без да има гадже) и си викам дали моя мърльо не е лепнал и той нещо подобно, та го влачи толкоз дълго време. Вече със затихващи функции има проблеми с гърлото, не вдига и Т повече, но много дълго продължи туй чудо.

Чакаме с нетърпение ваканцията, разбира се, а след нея ще имат важен тест по БЕ. Моят си загубил учебника (поредния) та трябва и това да купя. Добре, че е само около 9лв. този път.

# 475
Наборчето беше в детската градина, когато му правиха някакви изследвания точно за мононуклеоза. Беше влязъл в някакъв цикъл от последователни разболявания. Тогава се позачетох за тази болест. Чист се оказа.

# 476
  • София
И аз помислих,  че нещо не е наред . Толкова време никой да не пише ми се стори странно.
Младежът оздравя! Още от събота се почувства добре и в неделя вече се беше залепил за компютъра и телефона. Преди това от  температурата беше като парцал. Този път му мина бързо - пак беше с 39,9 , но поне само за 2 дни и после с 38,4, което за него е почти здрав.
Вчера в Школо ми цъфна някакъв "червен" плод  ли беше зеленчук ли, ама яко грее. Stuck Out Tongue Winking Eye Тони къде си да оправим зарзавата? Heart 3 по немски от контролно. Бях уведомена още миналата седмица,  че учителката им пуснала изненадващо контролно на предлозите и се справил зле. Надяваше се да е 4, ама явно добре е оплескал нещата. Но отново има оправдание - само половината клас имали 5,4 и 3, а другите 2. Т.е. да се радвам, че е с 3.Imp Flushed Както и мен ме болеше гърлото , така хубаво го прочистих, че останах без глас. Joy
Контролни при нас не валят, ама то и предметите са ни малко.
Чакаме с нетърпение ваканцията, аз да си "почина" от изненади, той от "дудненето ми". Laughing
Болните да оздравяват, че предстои ваканция и трябва да сме в добро здраве, че да й се насладим!

# 477
Оле, lms много висока температура. Синът се записа с 5 по БЕЛ.🤪Очаквах 3, че било изненадващо контролно. Казала им, че ще правят контролно за залозите, а им направила по литература. И синът отново изненадан. 😂 Там и ние има да оправяме червен зарзават.

# 478
2 - нар, 3 - морков, 4 - банан, 5 - боровинка, 6 - грах.
Ха сега, да видите колко съм зла.
Нара е оти е цървен, цапа много,и има много странен трапчиво - кисел вкус. Морковчето от е сладичко, да може да подслади вкуса на нарчето, но да не забравим, че е твърдо все още. Бананчето е по средата, вкусен, сладък, лесно се преглъща, нъл е мекинко, да облекчи твърдото на първите.
Боровинката, и тя киселка, но пък тя е, за туй, от ши я помним как за мъъъъничко не ни е стигнало за грахчето, или как сме се разминали на косъм от бананчето. А грахчето е, за да прави компания на морковчето, като се добавят и други зеленчуци и др. нещица, става чудна манджорна. Всички взети заедно, става един хубав буламач.
Скоро не съм писала, не че нямаше какво, просто не съм в кондиция. Излезнах от строя, кога ша влезна, хич си нямам на идея. Върти мъ въртележката яко. Когато се пооправя, ша драсна, но няма да е един, а цели два романа, ма шъ ги сложа скрити. За оценки хич не съ косете, оправят се, само здраве да има, и болки да няма.

Болничките да се оправят, оздравелите да ги не повтаря,а здравичките, бъдете здрави.

До нови срещи, дано скоро да съ оправя. До тогава ша въ четъ, после препрочета и лайкна.

Целувки и прегръдки от една шантава, изкукуригала, изкуфяла гарга. Hug Kissing Heart Joy

# 479
  • София
Тони, да се оправиш бързо, че ни липсваш!
Може да е и от промяната на времето, атмосферното налягане , топло пък студено. Не е лошо да отидеш на лекар.
Дано скоро си добре и да прочетем "романа" ти!
Heart

Общи условия

Активация на акаунт