Майки имат своята амбиция, а ОСМОКЛАСНИК чака пролетна ваканция

• 36 105
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
[url]https://travelerscoffee.ru/bg/kapusta/sdelat-svistok-iz-der … svoimi-rukami-iz/

https://www.iceblingshop.co.uk/shipping_Global-76712/

https://abritvs.com/%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D … 1%80%D0%B2%D0%BE/

Ан, ме изпревари, но пускам три линка, единият е към сайт за пазаруване, пуснах го за самата идея.

Христос Воскресе. Весел и приятен празник.

# 586
Христос Воскре! Живи и здрави бъдете!
При нас нищо интересно, беше болен за една вечер. Не му се учи, голям мързел. Утре ще го стегна. Като се сетя, че и малкия трябва да учи...

# 587
Краси, горките деца, от ша ги мъчиш, утре е почивен ден, пожали ги, до следващата почивка ша съ препотят доста.

# 588
Наистина възкресе! Здраве, щастие и благоденствие на всички!
Весел празник!

# 589
  • София
Христос Воскресе!

Бъдете здрави.

За първа година тийна отказа да участва в боядисването на яйцата. Яко се е потопил във ваканцията. Мързел.

Ние боядисвахме късно снощи. Дъщеря ми каза, че трябва да я чакаме да се прибере от провинцията. И я изчакахме.

# 590
  • София
Христос Воскресе!
Много здраве, късмет и благополоучие на всички!

# 591
Христос Воскресе! Здраве и благоденствие в дома ви!

# 592
Христос возкресе! Бъдете здрави!
И ние яко помързелувахме до морето (моят роден Балчик) добре,  че набора няма домашни.😁

# 593
  • в очите на дъщеря ми
Честито Възкресение Христово! Бъдете здрави и благословени!

# 594
Вампи, от съ занимаваш да съ обясняваш, нема смисъл.
Я по - добре кажи как са дяцата, че скоро пак ша тръгнат на уч - ще, ша съ завърти колелото на късмета, и циркът ша е пълен.

# 595
  • София
Воистина Воскресе! Бъдете здрави и благословени!
Поздрав с нашата продукция. Наборката меси козунаци, аз тряваше да ги изпека и, както се вижда, почти ги изгорих. За реванш направих кифлички с шоколад и се изядоха на мига. А козунаци още има. Сега бъзикам щерката, че все още съм по-добрата кулинарка в къщи, щом моята продукция свърши скорострелно, а нейната още стои. Ама как да не я дразниш, като толкова много се връзва, милата. Не е случила на майка Joy

# 596
  • София
Ей каква си, мандаринке!
Гледам и яйца са ви останали - туй да не е защото и кокошките не ги бива? Или и от тях си по-добра?

Тони, малко попочистиха и отговорът ми замина Blush  До морето отскочихме по празниците. Бяха започнали да се разболяват децата преди да тръгнем, но смяната на климата стресира вирусите и ни се размина (направо ги издуха).

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 05:31 от Вампирче

# 597
Още едно полезно нещо от почивката на море. Имаме нужда от смяна на климата.
Дано не се връщат повече тез гадини.
То голямо чистене е паднало, щом са ти затрили писаното, язък за труда.

Явно само диването не ще смяна на климата. Колкото и да я подлъгваме всички, тя все е на задна скорост, а сигурно ще и се отрази добре едно гостуване в балкана. Разбирам я донякъде, има едни обстоятелства, заради които и аз не бих отишла ако бях на нейно място. Една зимна коледно - новогодишна ваканция беше отишла, когато настъпи време да се прибере, такова притеснение имах, дали ще успее да си дойде на време, дали пътищата ще са отворени, от тогава, само едно - две лета отиде за малко, и до там. Сега е, или ще дойдат да ме видят, или само по телефона ще се чуваме, и предимно по поводи. Толкоз от нея. Обича да си е самичка, никой да няма около нея. Шантаво хлапе, определено не съ е метнало на майка си.

# 598
  • София
Да сте здрави и благословени!
И ние поотпочинахме, бяхме на Банско на ски. Малко духаше, но като за последно ставаше.
Вчера при мама със семейството на сестра ми се събрахме да хапнем и да се чекнем с яйчица.
Мандаринка, ама много красиви яйца сте нашарили. И козунаците изглеждат много вкусни. Браво на девойката!
Нинка, браво и твоето момче, мамина отмяна!
Зайче, ако сте любители на лего и имате достатъчно части може да направи акустична китара (с дъно и горна част) и да сложи струни от тънки кръгли ластици. Моят преди 4-5 години беше правил такава и даже издаваше тихи звуци. Още ме е яд, че не съм я снимала. Можеше да я показва на децата си. Blush
Ама защо така се трие в групата? За 3-4 дни съм ви изпуснала и вече не съм в час със събитията, пък обичам да съм информирана. Sunglasses
Уф, утре пак на тръстиката!
Младежът нещо чете, нещо писа и след час рече готов съм. А дано, ама надали!:joy:

# 599
  • Сф
Светъл празник на всички и от нас! 
Ама как на ски бяхте ? Работеха пистите?
На Боровец беше тъжно вчера .

Разходихме се , хапнахме и така .
Нищо не сме пипнали през ваканцията. То затова било " ваканция" ме информира.
Няма лошо, ама има да наваксва по математика,скоро ще пусне контролно. Само за там се притеснявам с основания. Другото върви някак си.

Общи условия

Активация на акаунт