Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 38 948
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Беше на някоя от последните три страници - межди 21 и 23 страница

# 571
Разбрах, мерси на писалите ми Simple Smile

Ами няма да коментирам, да не издавам Simple Smile

# 572
А аз не искам да знам кои остават.....все още.
Започнала съм го, смятам да го догледам, та макар и с превъртане.
Интересно ми е докъде се простира или ще се простре продуцентското безсилие.
Сигурна ли си, че  не искаш... JoyJoy

# 573
И аз нищо не намерих в спойлери.😔 Обаче съм сигурна , че поне две жени ще стигнат черните куртки. И няма да са Вероника и Клавдия.Ама ми е интересно освен Аполончо кой друг ще се добере.

# 574
  • Другата България
А аз не искам да знам кои остават.....все още.
Започнала съм го, смятам да го догледам, та макар и с превъртане.
Интересно ми е докъде се простира или ще се простре продуцентското безсилие.
Сигурна ли си, че  не искаш... JoyJoy
Joy
Да, за момента да, тъй че точно ти внимавай. Hug
Ако започнат много да ме дразнят, ще ти пиша за ЛС, защото има и други хора, които не искат предварително инфо, тъй че моля да се съобразяваме един с друг. Не, че ми е чак толкова важно, защото и вчера писахме всички колко очеизвадно е бутането на определени участници за сметка на други, при това съвсем незаслужено, та очаквам тенденцията да продължи. Ама да им погледам сеира сама още малко.

# 575
То и мен ме спойлнаха за някои неща и донякъде съм доволна, защото вече съм сигурна, че всеки е с определена роля там и прави това, което му се каже.

# 576
  • София
Преди много години наградата пак си беше 100 000 и за тези пари можеше  и да си купиш много неща. Затова и на кастинга са идвали повече добри играчи . Сега за тези пари идват като тези и веднага се разбира ролята им , никаква интрига,дории този нов дето трябва да вкара интрига.Явно и чалга певиците са вип ,но да други маси и за селфита...

# 577
  • София
Браво на Мацоев, има нещо в 'таз глава' 😉 Харесва ми.

Кристиан и Асен добре помагаха на своите съотборници за омарите.
Браво на Асен, Цанко и Васил! Особено Васил. Станислав пак блесна. Сякаш от добре транжираните омари изпъкнаха най-много Васил и Станислав, но всичко рухна в мига в който шеф Ангелов изпрати омара на Венко за корицата на списание. Хех, Мишленката най-накрая блесна! 😀

Васко пак се справи отлично и на второто изпитание. Браво! Тази вечер натрупа точки пред шефа.
Асен блесна и той, браво, направо бе изкопирал мароканското ястие.
Общо взето от сините видяхме най-много готвене, бяха повече във фокус и там вече се циментират трима силни лидери с егота и умения: Иван, Васко и Асен. Цанко ми е много забавен, но го слагам след тях.

Наталия е потрес! Много олеква предаването като я държат все още вътре. Срам и позор! Не знам дали четат темата, но хора, тази жена е като щипка отрова в храната. Вижте я с каква злоба говори за самата храна, не осъзнавате ли, че си правите ужасна антиреклама, като я държите вътре??? 🤢🤮

Бях сигурен, че Цанко няма как да си тръгне толкова рано, защото е от типа забавни шутове и влиза в роля много лесно, така че се чудех кой червен ще излети. Вероника или Павлин. Бях убеден, че ще е един от двамата, но нямаше как да е Вероника заради днешното гостуване в Дружба 2. И остана Павлин на който шеф Ангелов отдавна е вдигнал мерника. В смисъл отдавна се заяждаше с него и по някаква причина не го харесваше. Този път не мисля, че имаме напуснал по свое желание участник, а просто шеф Ангелов му би дузпата. Той просто го усещаше и за това се бе примирил и изглеждаше така все едно излиза по собствено желание. Не ми харесаха думите на Станислав по негов адрес, че е мамино синче и че ги е саботирал нарочно. Не мисля така, но ние и много неща не виждаме все пак. Като цяло останалите не го изпратиха по начина по който изпратиха Теодор или Богомил...

Вероника скоро ще си тръгне, защото не умее нищо, а и сеир не прави, защото е добричка. Цвети се изтърка вече, но ще я подържат още известно време и нея. Тя ще остане по-дълго от Вероника.
Не знам колко агресивен е Кристиан, но от това което ни показаха, Цветомира бе за усмирителна риза... Наистина ако Станислав не я бе хванал тежко му и горко на лицето на Кристиан с този нейния маникюр, хаха.
Големи драми, голямо нещо. Какво се цупят, важното е отбора да печели. Преди като казаха, че Кристиан няма да играе не видях да се сърди или да държи сметка, защо е изключен от отбора, а тези двете опищяха орталъка и то само защото шеф Ангелов им 'закачи' черни точки за проявеното малодушие.

Застрашени следващата седмица:
Мартин (прекалено е добър за биг брадъра там) и Вероника (не умее нищо) от червените
Клавдия и Наталия от сините. Време е една от двете да си тръгне. Много ми се ще да е злобарката, ама надали.
Сега са обаче май 8 на 7 за червените, така че със сигурност единия напуснал (ако са двама) ще е червен и се притеснявам за Мартин, защото е добро момче, ама натам отиват нещата. Дано да е Вероника.

# 578
  • ГО
На мен Цвети не ми е забавна, интересна и не мисля, че ѝ времето за тоя формат.
Вероника… за нея ептен! Що дири там, не става ясно. Иска да продължи да се занимава с кулинария или???

# 579
  • Буркина Фасо
Вероника… за нея ептен! Що дири там, не става ясно. Иска да продължи да се занимава с кулинария или???
момето иска да се учи, но очевидно е объркАла мястото. сигурно има кулинарни курсове. тях първо трябва да посети.

# 580
  • София
След седмица 4

++
Виолета

+
Кристиан, Мацоев, Станислав и Мартин / Иван и Васил

= / +
Цанко

=
Венелин и Цвети / Асен и Виктор
Последен шанс давам на Цвети да смени амплоато. Вече не е забавно...
Асен и Виктор изплуваха от зоната на здрача.

-
Вероника / Клавдия

--
Наталия

От всички риалити формати, които следя  в момента ако трябва да направя една обща класация, то Наталия със сигурност ще е на дъното, така че какво да кажа повече...

# 581
Дяволче, така хубаво си ги подредил, че изпъква кой ще мине по-напред.

# 582
  • Sunshine state
Коментар за снощния епизор. Вероника няма никакво място в това предаване и наистина дразни с постоянния си рев и мрънкане. Гостуването у тях бе най-слабото до този момент - мъжът й сготви някакви гадории и дори не съм убедена, че ги довърши, а гостите останаха гладни според мен. Тя се държи като някое 5год. момиченце, а е голяма жена. Отделно тоя изблик как искала да се доказва направо ми дойде в повече. Нищо освен рев не е показала до тук. Еестествено изобщо не вярвам Павел да е изгонен, а по-скоро, че и той доброволно е напуснал манежа на цирк Дьо Солей. Sweat Smile
Мароканския манджурляк изобщо не ми хареса - варени зеленчуци със сладко от лук. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Гадничко си беше!
Ами това е общо взето.

# 583
  • София
Прочетох всички мнения и масово се критикува сеира на Тупаревци, но явно масовата публика си харесва сезона, защото вече втора поредна седмица именно Хелс Кичън е лидер сред всички риалити формати този сезон. Изключвам Капките, които са музикално състезание и аз никога не съм ги причислявал като социално риалити (много участници събрани на едно място, които участват в игри и т.н.)
Така че честито на хард Хелс Кичън феновете. 😉
Не че резултатите на ХК са цветущи. 11.4% е добър резултат, но далеч от отличното. И все пак и двата епизода имат над 10% рейтинг, докато конкуренцията е много, много надолу...

# 584
  • Варна
Не съм чела спойлери, не съм гледала клипове, но съм убедена, че Станислав и Кристиян ще стигнат до края.

Общи условия

Активация на акаунт