Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 98 821
  • 783
  •   1
Отговори
# 300
Много благодаря! И аз поръчах новия la vie est belle iris absolu , доста ми хареса, след като го тествах, утре ще бъде в фиса на Спиди, но ще мога да го взема едва в понеделник Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 22:24 от 🌼 Мама на двама 🌼

# 301
Плюс от мен за Старкорп. Поръчах снощи тестер на Ланком Идол Интенз, 50 мл, 116 лв. (споделих офертата тук). Бях почти сигурна, че ще се окаже неналичен, но не. Утре ще си го взема. И явно адекватно си актуализират наличностите (за разлика от много други сайтове), защото днес вече не беше наличен на сайта им.

# 302
Моля ви ако видитр dior sauvage (edp или perfume) 60 ml на цена без аналог да сигнализирате. В момента най-изгоден ми се вижда тук:
https://parfium.bg/christian-dior-sauvage-parfium-za-myje-edp-1
Добра оферта ли е?

# 303

Важи до 9.03.23...Дава и подарък мостра BK ANGELS’ SHARE 1,5ML SAMPLE

Тук е мястото и да отправя специални благодарности към Parfium.bg за жеста към поръчката ми - виолетова чантичка на S.T. Dupont.Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 23:54 от Никой като Някой

# 304
Моля ви ако видитр dior sauvage (edp или perfume) 60 ml на цена без аналог да сигнализирате. В момента най-изгоден ми се вижда тук:
https://parfium.bg/christian-dior-sauvage-parfium-za-myje-edp-1
Добра оферта ли е?
От няколко дни го гледам в немския дъглас. Струва ми се, че е добра цена. Чудя се дали да го взема за подарък Simple Smile
https://www.douglas.de/de/p/3001016002?variant=876970

# 305
Онзи ден на братовчедка ми поръчахме 100 мл Sauvage parfum от parfium.bg ,с 10% стана много добра цена.Мисля че на 204 излезе.Като цяло по-добре от това няма в момента, Парфюм държат супер цени от началото на годината, направо и да не ти се пазарува ти се ще нещо да си купиш.

# 306
Sherilyn,

за момченца 15-25г. - EDT
за момченца 25-35г. - EDP
за момченца 35г. + Parfum, Elixir

Как да ти обясня дали е траен EDT - представи си, купуваш го от Германия, парфюма идва и човека казва, не го усещам? От "силно разбиращите" веднага ще те посъветват - "Продали са ти менте", "Аз ако бях щях  да го върна" Simple Smile

Не се занимавай с глупости, виж за кой е парфюма и го вземи без да мислиш за трайност!  Трайността ще определи, този който го носи.

Скоро се очаква между 15-17% повишаване на цените на Chanel и Dior , даже Елексира вече е повишен. На много места все още има количества и се продават на старите цени.

Така че, те съветвам да не се бавиш.

# 307
  • някъде там
Някой дали ги получи и  как са като размери ? Благодаря предварително!

Днес дойдоха. Бяха забравили да ми ги сложат към поръчката, но още на следващият ги получих .

# 308
# 309
Sherilyn,

за момченца 15-25г. - EDT
за момченца 25-35г. - EDP
за момченца 35г. + Parfum, Elixir

Как да ти обясня дали е траен EDT - представи си, купуваш го от Германия, парфюма идва и човека казва, не го усещам? От "силно разбиращите" веднага ще те посъветват - "Продали са ти менте", "Аз ако бях щях  да го върна" Simple Smile

Не се занимавай с глупости, виж за кой е парфюма и го вземи без да мислиш за трайност!  Трайността ще определи, този който го носи.

Скоро се очаква между 15-17% повишаване на цените на Chanel и Dior , даже Елексира вече е повишен. На много места все още има количества и се продават на старите цени.

Така че, те съветвам да не се бавиш.

Милен, благодаря! Имам доверие, ще взема за 35+! Всяко твое мнение е много ценно, благодаря, че отделяш време за темата.

# 310
# 311
https://visshakozmetika.com/

и мостри на Xerjoff  - 8 лв за брой

# 312
Искам да похваля парфюми-шоп.
Онзи ден поръчах allure - chanel. Цената е перфектна, с код стана 112 лв и стотинки. Безплатна доставка, без такси като наложен платеж и подобни!

Дойде в перфектно състояние. Няма никакви изрязани кодове. Извинявам се за лошите снимки, но нямах търпение да го отворя.
Скрит текст:

# 313
Все още ли я има тази промоция!?

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 19:01 от bubanka

# 314

Общи условия

Активация на акаунт