🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 3 (02.03 - 10.03) 🌴

• 24 356
  • 475
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Още от началото съм за Известните, имат повече хъс, а и ми допадат Филип, Чефо, Благо и Снежана. От Булкин нищо не сме видели.

От Воини симпатизирам на Елина, а Геновева и Светльо вървят също натам, без да са ми фаворити все още. Особняци са, Геви е леко нескопосана, но пък ми е интересна. Харесвах Цецо, но и той изпадна в миманса. Ермина е добра в игрите, но никакви емоции, не може да ме грабне, покрай Мария даже към минуса се е запътила.

# 16
  • Буркина Фасо
Айде, пожелавам тази седмична тема да стигне 50 страници!

🤐
Даже увеличих с един ден темата, вече ще се пуска в петък (живот и здраве). От петък до петък.
То страниците нямат значение де, защото темата е седмична, може да са 200 или 10, ама наистина е много разочароващо това. 😑😌
доказателство за интереса към сегашният Сървайвър.

# 17
Разпределението на времето в епизодите правят предаването трудно за гледане. Игрите като игри не са лоши, но са прекалено дълги и често към края си стават досадни. Отделно и "крадат" от времето за показване на отношенията между участниците.

Иначе казано.
При тази схема на разпределение на времето в епизодите в посока към игрите качеството на КАСТА не отговаря на идеята на Продуцентите. Прекалено много слаби звена има и в двете племена, за да е интересно непрекъснато.

# 18
Благодаря за темата!

И аз от самото начало подкрепям Известните. Не харесвам Мария, Ермина и Марго най-много. Просто не разбирам Марго по какъв критерий са я избрали, нали все пак трябва да имаш някаква физическа подготовка.

# 19
Не харесвам Марго, Ермина и Мария.
Подкрепям сега Войните.

# 20
Bengun,объркала съм се,редактирах.Благо ми е фаворит.Божана не ми допада.

# 21
При мен Марго не успя да се класира, голяма конкуренция има - Божана, Мария, Ермина, Георги в този ред.

На Марго не ѝ е мястото там, докато четиримата герои са ми откровено непоносими.

Подкрепям Известните заради Филип, Чефо, Благо и донякъде Снежана.

# 22
Говорът на Ваня не ме дразни, мисля, че доста добре му се разбира от ден първи. Това, което ме дразни е, че задава и натъртва едни и същи въпроси, както на терена, така и на съвета:  „отново паднахте, какво ви липсва, явно има проблем в племето, какъв е?“. И това, при условие, че резултатите и на двата отбора са близки, да кажеш, че разликата е огромна. Ами досадно е, вижда се и по реакциите на участниците също, че не са възхитени да им се задават постоянно тези въпроси.
Следващото, което ужасно ме дразни във Ваня е, че пита директно за коалиции, за стратегии, изпусна се поне веднъж за вот на даден участник. Все едно този човек, не е играл тази игра.
Потресох се и от опитът да се коментира личната драма на участници в предаване като Сървайвър на племенен съвет?!? Имах чувството, че водещ е не Ваня, а Венета Райкова.
Относно последната игра – защо е направено така, че отборите трябва да се изчакват, а не си играят в отделни полета? Така печели не най-бързият, а този, който може да уцели коша, дори Маргото успя да се изяви в тази игра. Губи ми се смисълът от цялата тази игра в съоръженията, защото с известни изключения, те стигаха почти наравно до коша. Определено ми липсват игрите от истинския Сървайвър.
Не мога и да не спомена, че съм потресена от агресията и простотията на някои участници. Следя няколко чуждестранни Сървайвъра, такова нещо не бях виждала досега.

# 23
  • Буркина Фасо
Относно последната игра – защо е направено така, че отборите трябва да се изчакват, а не си играят в отделни полета? Така печели не най-бързият, а този, който може да уцели коша, ..
печели този, който по-бързо вкара в коша.

# 24
Благодаря за новата тема!
Колкото и да са скучни и протяжни игрите, два пъти по-досаден ми е последният час от предаването, та доста често го пропускам и добре, че е темата да се информирам.

Сега си мечтая за по-кратки епизоди и щафетни или отборни игри, та даже и за някое пъзелче, което да загатне има ли някой на втория етаж.

Имаше коментар по-напред за гардероба за Ваня - според мен се мъчат да го издокарат като Джеф Пробст.
Де да можеше и на маниер да го докара!
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 00:18 от Дидичка

# 25
  • София
Въобще не гледах последните епизоди. Сега като е в събота може и да го гледам. Надявам се да няма повече сезони в този си вид.

# 26
Не харесвам Георги, Божана и Мария. Предпочитам спънати на терен пред тазманийски дяволи и влечуги.
За да попълня петицата - Ермина щях да преглътна, ако не ме бяхте прецакали със снимките и. 😉 И Марго, разбира се, тя просто не знам как е попаднала там.

Харесвам Чефо, Снежана, Филип, Благо, Едис, Светльо, донякъде Геновева и Цецо. Другите не са ми интересни

# 27
Мария, Божана и Марго!
Славата на Бога го забравих и сега не ми се почва отначало, та ще е намазал от грешката ми Simple Smile
Не мога да кажа, че симпатизирам на някое племе. Симпатизирам на определени участници и симпатиите ми ту се засилват ту отслабват. Симпатизирам и на Светльо през цялото време, макар да не съм го споменавала досега.

Доминиканските профсъюзи си вършат добре работата - предполагам задължително вкарват свои хора в тия шоута да изкарат някое песо. Видяхме един да носи сандвичите, а друг да се пуска по трасето за демо.

Обаче никакъв усет нямат как да вкарат малко хумор, да стане по-разчупено.. Ми пуснете няколко пъти Ваня по трасето бе!

Пак ще редактирам че се сетих едно друго нещо от преди - салама Орехите. Първо тоя салам е бил донесен със самолет ли? Второ - разрешено ли е да се вкарва салам в Доминиканската република? Трето - държат запаси в хладилника за такива случаи?  А защо не дадохте някоя качествена луканка вместо тоя сланинест салам?
Конспиративен намек:  салама е местен, носят си само етикетите   Wink

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 23:21 от Soney

# 28
Голяма гонитба между Нова и БТВ.  Нова преместили Един за Друг в събота върху сървайвъра. Решили са съвсем да го потопят.

# 29
https://youtu.be/tojoNnwN80o нова реакция, анализ на 2рата седмица на Сървайвър

Общи условия

Активация на акаунт