Лидл - 173 Мартенско пролетна

• 91 130
  • 1 425
  •   1
Отговори
# 765
Като каза Делукс , и ликьорчета има заредени

# 766
  • shumen
Взех козунак и се изяде за нула време.Детето за още питаше чак.

# 767
Привет.
Видях,че са пуснали крем брюле на марка Deluxe в Лидл. Някой да го е купувал да сподели отзиви?

Убийственно вкусно е !
Над 100бр. в годините сигурно сме изяли, взимай

сега да попитам този планетарен пускан ли е в БГ
- ако да, доволни има ли ?
1300вата 6,3л. купата звучи ок?!

# 768
Привет.
Видях,че са пуснали крем брюле на марка Deluxe в Лидл. Някой да го е купувал да сподели отзиви?

Убийственно вкусно е !

Благодаря,ами значи ще закупя.
Аз за първи път виждам крем Брюле да се продава в магазин ,досега не бях срещал и затова се изненадах много как досега не съм го видял из лидъл

# 769
Отдавна го има в Лидл, на мен също ми харесва. И стъклените купички са популярни - виждала съм къде ли не да се ползват (за пепелници, подложки на саксии, купички за котки и др.)

# 770
Нещо друго от ориенталската седмица да препоръчате?
Сокчетата нар и манго, каймак, печените чушки.

# 771
  • София
А този крем-брюле различен ли е от крема, който пуснаха преди 2-3 седмици? Не си спомням дали е бил от Делукс серията, но май картончето му беше в по-светли цветове. В новата брошура е почти само черно. Цената беше същата - 3,79 лв.

# 772
има една идея повече ванилия, като се загледаш се виждат  повече "кафяви точки", на вкус разлика няма
Все е вкусен ммм

# 773
  • На изток от Ада
Привет.

Убийственно вкусно е !

Пускали са  го 249 лв. нещо такова, нямам го. Харесва ми идеята, миналата год го имаше в единият магазин или и в 2та, но по различни времена.

# 774
За планетарен миксер си трябва и място. Все това ме спира, че имам немалко други уреди...
Правила съм крем карамел в купичките от крем брюле (този от френската седмица). На делукса купичките различни ли са или са същите?

# 775
  • На изток от Ада
Опитах 2 чая от Делукс портокал и червен касис. И двата са хубави

# 776
Миналата година си купих такъв планетарен миксер с кана отгоре. И на другия ден го върнах... Бъркалката стои на разстояние от купата и ако искаш да разбиеш нещо малко, бъркалката не го достига.

# 777
Отдавна го има в Лидл, на мен също ми харесва. И стъклените купички са популярни - виждала съм къде ли не да се ползват (за пепелници, подложки на саксии, купички за котки и др.)
Харесваме брюлето вкъщи. Купичката за вода на котката, подложката на кактуса и купичката до ТВ за дребни монети познайте от какво са.

# 778
Обожавам брюлето.

# 779
Долче
Купичките са 1:1

mima_r
а преди да го върнеш, настрой ли го?  Има един болт - той се отвърта, пуска се бъркалката да опре дъното и се завърта пак Wink

Общи условия

Активация на акаунт