За любителите на салати - тема 5

• 79 370
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
последното е супер

# 166
Овчарска салата

Краставица,домат,лук,чушка сиврия, сирене,кашкавал,свински бут,варено яйце, маслини,олио, оцет и сол

# 167
Аз сварих картофи за салата и установих че съм попаднала на много интересни картофи. Отвънка розови и отвътре също не са бели. Обикн. с розовата люспа отвътре са бели или жълти. Направих салатата с 2 вида лук бял и червен малко целина и малко резене . Не е зле.
НЕ съм варила картофите с нищо което оцветява, но са такива на цвят -

# 168
Mama iasi, страхотно изглежда, и розовите доматки са супер Simple Smile Heart Eyes! Аз съм правила така пълнени чушки с кътък, чесън и копър и нарязани по същият начин!
Ние тази вечер сме на
зелена салата, червен лук, пресен спанак и чесън, домати, авокадо и маслини.

# 169
Салата от домати и домашно дзандзики

# 170
  • Русе
Зелена салата

# 171
От мен пресен спанак, краставица, домат, червен лук, авокадо, зелена салатка- много малко 2-3 листа и печен слънчоглед Simple Smile
 и не е по темата, люляк окъпан от дъжда- обожавам аромата му !

# 172
# 173
Салата от розови домати с пушена бурата, песто от босилек, маслини Таджаска, поръсена с водорасли Дулсе

# 174
Тази вечер бяхме на зелена салата с репички

и миди пане в очакване на лятото, много ги обичаме Simple Smile!

# 175
Любима вечеря-салата с риба тон

Днес обядвахме мариновани патладжани в хладилник по рецепта на Ваня77. Много вкусна и сполучлива рецепта.
Ваня , благодаря!

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 12:55 от Krotinia

# 176
И аз патладжани. Първите ми печени на жарава патласжани за тази година

ето от това ще е моята салата днес Simple Smile

# 177
Явно днес е ден на патладжана Simple Smile, и у нас печен патладжан, чушки, пр.лук, чесън и домати

и пържени гъби !

# 178
И ние и гъби имахме на грила Simple Smile В алуминиево фолио с малко мазнина и сол гъбките по 3 в пакетче. Снимки ако намеря време утре, че има едно мероприятие.
Салатата ни беше нормална зелена със зелен лук , репички и по-особеното беше един хубав хрупкав алабаш нарязан на пръчици отгоре.

# 179
Надявам се да не досаждам, за мен тази вечер домати, краставици, чушка сиврия, пр.лук, сирене маслини и варени яйца Simple Smile а за ММ  и сина

, за съжаление вече всичко е изядено! Мръвките не ги показвам Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт