За любителите на салати - тема 5

• 79 364
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Корейска картофена салата, нещо като руската, но с пресни краставички, пресни моркови, зелен лук, варени яйца, шунка, сварени картофи, майонеза и оризов оцет

салата от айсберг, предни краставички, репички, лук и заляти със сос дзадзики

# 211
Леле, страхотни салати показвате Heart Eyes Purple Heart направо ми се иска да си хапна от всички Simple Smile!
У нас традиционно въртим едни и същи салати
от промоцията в Кауфланд, мислех да ги нарежа в салатата, ама мъжа ми поиска да са отделно

# 212
  • München, Deutschland
Днес дояждаме, така че съм на салата Обери хладилника (все пак в последните дни подбирах кое с кое да се изяжда, де). Домати, моцарела и козе сирене, магданоз. Тази салата я предпочитаме само със зехтин, фльор дьо сел (fleur de sel) и блсамова редукция.

# 213
  • Mediterraneo
Табуле

# 214
Тарталета кажи моля те с какво го подправяш. Лимонов сок ?

# 215
  • in Wonderland
Тарталета кажи моля те с какво го подправяш. Лимонов сок ?
Да си кажа и аз, че ми е любима салата, подправям със сол, лим сок и зехтин.

# 216
  • Mediterraneo
Сол, много малко лимон и много, много зехтин( булгурът носи).

# 217

Зелена салата с пресен чесън от мен.

# 218
Див чесън(левурда), царевица, краставици, моркови, маслини, копър и френско меко сирене

# 219
# 220
В началото не се усетих, че под аспержите има печиво. Мислих че просто са приготвени и са наредени в плитка тавичка и с малко грах.
За жълтурчетата не знаех че се ядат. Подобна рецепта съм виждала за цветове на тиквичики. Мен по-ми стана интересно едно мнение, че пъпките мариновани може да се ползват за заместители на каперси. Бих пробвала. Само ще огледам какво представляват пъпките на жълтурчетата . До сега не съм се заглеждала. Мислих че каперсите са много по-малки.
Ние днес сме без салата , само на нарязани зеленчуци. Айсберга го изядоха разрязан на 4 започвайки да хрупат отвътре и после се отказах да правя салата , само добавих към айсберга няколко измити стръка пресен лук и един нарязан на шайби пресен алабаш ... това ми беше салата

# 221
  • В Космоса
Салата Бурата - бурата, домат, рукола, авокадо, песто, сол, лимон, зехтин. Забравих да поръся със семки и балсамико, ама глад...

# 222

Домати, краставица, зелена чушка, червен боб и червен лук.

# 223
Домати,цедено мляко, магданоз,чесън на гранули,олио

# 224
Зелена салата, царевица, розови домати, зелен лук, магданоз, маслини и люспи от водорасли Дулсе

Общи условия

Активация на акаунт