Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 2 / 05.03. - 19.03. /

• 33 082
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Ооо,Фики си остана Номер 1 с това изпълнение!

# 121
Димо прави много добра имитация. Ралица прилична, но не блести

# 122
Я, Веско Маринов как грейна на Ритон. 😂😂😂😂 Ралица ми напомня малко на Преслава в зората, но иначе ми харесват.

# 123
Много ме радва този дует ''Ритон''!Страшно се забавляват,а и другите покрай тях.Аз също!

# 124
  • ВАРНА
Толкова ми прилича на Ейдриън Броуди

# 125
Много сладки бяха Димо и Ралица.

# 126
Да,Ралица прилича на Преслава ,или по-точно на фолк певачка Laughing .И най-после  Веско Маринов се разсмя .А Димо много ми хареса Smiley

# 127
  • София
Димо и Ралица не са най-блестящите участници, но са ми много приятни за гледане. Хубава песен, и те се постараха, кой колкото може. Simple Smile

Керана според мен се справи блестящо. И пя, и танцува, само във фейса нещо я бяха направили... недобре.

# 128
Димо и Ралица много ми бяха опротивяли покрай други ангажименти, ми сега са супер! Свеж полъх! Перфектни са за Капките

# 129
Димо доста пародира образа, според мен излишно, въпреки че докара тембъра на Здравко.
Страшен бюст са докарали на Ралица. Blush

# 130
Цитат
Толкова ми прилича на Ейдриън Броуди
Много любим актьор.Какво се чудят на Хилда?Права е,фалшиво пя Димо,но беше адски забавно.

# 131
  • София
Дуетът е супер. Поотделно пееха прилично, но като запяха заедно се получи страхотно допълване на гласовете.

Фънки започва да ме дразни вече - по-добре си беше преди, като режеше всички, отколкото сега. Като Хилда N2 ми е

# 132
Включвам се и аз,Тома ме грабна,Керана също се справи отлично,ритонките и те,но има какво още да се желае.Имам въпрос как можем да бъдем публика там?С билети ли е,как стават нещата?

# 133
  • София
Много ми харесаха Димо и Ралица.
Създадоха настроение.

# 134
Димо и Ралица са много добри. Определено са приятна изненада, но все не мога да изброя от главата си образа на Ралица от ИВ. Много са ми паднали в очите от там. Тя ми е направо неприятна, но на черното бяло не може да се каже. Не разбирам защо не се признават качествата на хора, които не са симпатични на зрителя по някаква причина. Не ги харесвам като хора, но са страхотни като имитатори

Общи условия

Активация на акаунт