Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 2 / 05.03. - 19.03. /

• 33 040
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Според мен пък, Керана беше много далече от оригинала. Ами не й се получи.
Владо Михайлов го пропуснах. Тома ми хареса.

# 106
Керана беше върхът на връжката!

# 107
  • тук, на мястото си

# 108
Харесвам Керана, пее страхотно, но отново не се справи с имитацията. Да, изпя песента, танцува, но според беше много далеч от Бионсе.

# 109
Аз пък съм бяла и добра днес, и всички досега, с изключение на Яна, ми харесаха.

# 110
  • София
Тома ми хареса.
Фен съм и на Керана, макар имитациите да не са й силата. Има великолепна фигура!

# 111
Аз в това шоу видях Керана за първи път.Предвид,че не харесвам БионситУ,ми е все тая как се е справила имитаторката.Млада жена,страхотно тяло,парчето тъпо.По-добре да беше изпяла за Цеца мецата и Васко жабата.Поне щеше да е по-весело.Липсва ми веселба.

# 112
Бионсе никога не съм я харесвала,и на мен ми идва креслив гласът й,но Керана беше радост за окото и ухото.

# 113
  • Буркина Фасо
сега ще видите крака и цици от Ралица Smiley

# 114
Най-култовата имитация на Бионсе беше на Фики Стораро, уникално просто, журито и зрителите изпопадаха от смях.

# 115
Жалко за Тома, според мен Керана ще спечели, но мисля че за Тома вокално изпълнението беше по-трудно. Но пък Керана пя и танцува. И двамата много ми харесаха.

# 116
В. Маринов е такъв пън, че още се чудя какво прави в подобен формат. Той и за жури не става, изглежда все едно е на партийно събрание и се чуди защо в дневния ред има шоу програма.

Керана не съм я слушала извън Капките, сигурно е добра певица, просто има хора, на които имитациите не им се отдават. Но тази вечер и беше най-доброто представяне досега според мен.

# 117
Керана е прекрасна! Красива и забавна, и с чувство за самоирония. Качество, което липсва в много хора и, което ми е много важно, за да си пасна с човек.
Извън това лирично отклонение, според мен се справи повече от добре. И с танците беше супер. Засега е най-добре. Дано вземе повече точки

# 118
Айде да видим след тези суперлативи за Керана, особено Хилда - "перфектната имитация!", кой ще ѝ даде максимума точки? Аз знам кой - никой! Защото беше прилична имитация и нищо повече, и журито го знае ама се изхвърлят напразно. Много ме дразнят като почнат така.

Иначе Тома беше страхотен, Владо се справи супер и той, но му беше по-лесно с мъжкия образ. След това Керана и Яна, понеже я харесвам като човек, ще се престоря, че не е пяла. ;р

Дотук много добре, забавно ми е на мен. Simple Smile

# 119
Най-култовата имитация на Бионсе беше на Фики Стораро, уникално просто, журито и зрителите изпопадаха от смях.
Да,с голямата дупара.Joy

Общи условия

Активация на акаунт