Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 2 / 05.03. - 19.03. /

• 33 029
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Гърбов го превъртях. Чух само едно изцвилване и превъртях. Егати и некадърника. Не знам как го сравнявате с Краси? Краси е класиииии над този пародиен "артист".

# 451
До там стигнахме, че чак да се радваме, че Гърбов не е направил поредната пародия. Тук-там улучваше по някоя дума от текста.

Точно за "Лъжа е" се сетих и аз покрай Меди. Вярно, че едно време Тома направи и страхотен Азис, бях го забравила.

# 452
Наистина ли Дони подбира песните, които се изпълняват? Ако е верно, то не се справя добре според мен. Прекалено са екстравагантни.

# 453
Аз съм доволна,доколкото може No Mouth от Гърбов.Днес ''най-много се постара'' в сравнение с преди.Rolling EyesРазбирам,че не може да пее,разбирам,че не знае езика,но поне не бръщолевеше  дебилно,както направи с друго любимо парче на Афромен.Толкова си може.Само се надявам в бъдеще да  НЕ му се падат мои любими песни.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 21:21 от Silverstone

# 454
Най-накрая Кали се намери. Явно трябва да пее на френски. Добре й се получи.

# 455
  • Sofia
Хареса ми Кали 👍
Може и тя да е победителят тази вечер 🍀

# 456
Как добре, тя вие като заклана кучка!?
Гърбов не знам как въобще се води актьор, чеп за зеле не става от него.

# 457
  • софия
Кали пее фалшиво, но толкова си може.

# 458
Кали е груба жена, тази чувствена песен изпълни като кавалерист.

# 459
Напротив. Окепази песента Кали!
Мрънка в началото, а накрая вие като чакал.
Френския....хич го няма.

# 460
На Кали грим не ѝ трябва. С малки грешки се справи супер. До тук добре вървят Капките.Simple Smile

# 461
Не на френски.И на български не.Кали е по добре да спре да пее въобще.Ми не го може.

# 462
Абе, при нейното певческо неможене, сякаш добре се справи. Баш като човек на който пеенето не му се отдава. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 463
Лара Фабиен не е за имитация в "Капките", тъй като няма какво да се имитира, тя е статична. Тук Кали искаше да покаже, че може да пее и пак не ме развълнува.

# 464
Хаххаха, Милко е Калйджиев 😁
Ама Кавалджиев май също става 😁😁😁

Оф, да, бе, ама тая вечер гледах Драго Чая и даваха изпълнения на Вили Кавалджиев. Stuck Out Tongue Winking Eye

Христо поне не направи пародия тая вечер. Опита се, просто не му се получи.

Кали ми хареса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт