Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 2 / 05.03. - 19.03. /

• 33 017
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Керана не съм я слушала, нещо на Гуен Стефани ми бие с тая песен 🤔

# 541
  • София
Участието на Яна и Гърбов в този сезон е подигравка със зрителите на формата.

# 542
  • Брюксел / София
Може ли да ми подскаже някоя добра душа дали участниците взимат хонорар за участието си? Ако да, това обяснява в известна степен излагацията на Яна, Кали и Гърбов. Може да са закъсали за пари Wink

# 543
  • Варна
Ами примерно защото ни харесва формата. Но пък дай да си затваряме очите за всяко недоразумение в него Simple Smile
То някой, освен Тома, харесва ли ви? А някак критика без обиди не става ли? Или?

# 544
Мондьо бая заслабнал ми се види.
Видимо е отслабнал
Ооо, браво на Владо

# 545
Много се старае Владо. Добра оценка от мен.

# 546
Не от мен за Владо. Като Яна ми е тая вечер. Мммм не.

# 547
Абе, хора, защо си го причинявате това гледане, щом толкова ви дразни? Не разбирам, наистина. То злоба, то обиди... 🙄
Защото са поканили талантливи хора като Тома, Влади, Керана и Дара и заедно с това които са повече от посредствени да не кажа трагични. Не трябва да се толерира некадърността и да печелят пари хора без талант в това което правят. Като не можеш да имитираш отиваш в друго предаване, а не да те дават в телевизора в prime time - a и ти да си рекламираш проектите с участието си. В тази държава трябва да разберем, че трябва да си заслужиш нещата, а не само с познати и защото си бил име преди време да си бутан напред.

# 548
Владо се старае, но песента е много тъпа и скучна за мен. Почти нищо не разбирам от текста.

# 549
  • София
Владо се справя перфектно с тази ужасна, малоумна песен. Аз по-тъпа песен скоро не бях чувала - честно!

# 550
Браво на Владо. Успя.

# 551
  • София
Яна не е певица, все пак. Нали не спират да повтарят, че не е шоу за пеене, но тези дето не могат съвсем да пеят винаги са на дъното. Иначе много зле беше преди години и Диана Любенова.

# 552
Керана не съм я слушала, нещо на Гуен Стефани ми бие с тая песен 🤔

Да, точно това и аз си помислих!

# 553
Може ли да ми подскаже някоя добра душа дали участниците взимат хонорар за участието си? Ако да, това обяснява в известна степен излагацията на Яна, Кали и Гърбов. Може да са закъсали за пари Wink
Вземат хонорар, да.

# 554
На Керана всички песни ли са такива алабализми,че то на Меди песента сто пъти по добра,ще е жалко,ако с това си пропилява хубавата визия и глас.
Ужасна песен,тази вечер един Тома ставаше за слушане.
Все едно слушах онова Луди,луди жаби...

Общи условия

Активация на акаунт