Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 2 / 05.03. - 19.03. /

• 33 005
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Пгффгффф,...съсипаха и това предаване! 😡

# 526
  • Варна
Добре де, като знаеш че грам не можеш да пееш, защо приемаш да участваш в подобен формат?
Примерно защото не е за пеене този формат точно? 🤔

# 527
Погледът на Веско Маринов беше един път. 🤣🤣🤣

# 528
  • София
Майкъл се върти в гроба! Няма по-лоша и слаба имитация на Майкъл!
Чакам Фреди Меркюри да се падне на Яна, Кали или Гърбов и ритуално ще се гръмна!
Съсипаха го това предаване!
Защо канят некъдърници?!
Фънки ми хареса много при този коментар!
Яна какво рекламира: толкова е посредствена и семпла. Да се извини на публиката и да се скрие!
А, ще се извини😂научила била песента, ама разбрала, че не може да я изпее като МД и решила да наблегне на танците. 😂 Нахална и неприятна некадърница.

# 529
  • тук, на мястото си
Яна не е певица все пак, няма как да очакваме повече. Но е далеч от Гърбовите подигравки.
Никога не е имало по-зле представил се участник

Джуджи ( Диляна Маринова) - във втория сезон май беше.

# 530
  • Брюксел / София
Добре де, като знаеш че грам не можеш да пееш, защо приемаш да участваш в подобен формат?
Е, как защо?! Суета до небето и грешна самооценка. Тя, Янчето, и актриса е без образование. Природен талант, диамант, ама фалшив. Нищо не става от нея, ама се вре, бута със зъби и нокти да докаже, че става…ама, ц, не става!

# 531
Това излезе преди дни. Меди и Софи Маринова

https://www.youtube.com/watch?v=7_DYrx6yd74

Дует са направили.
Не знаех. Меди е звезда в момента и се държи професионално и скромно. Галена не пееше ли тези балада с друг текст.
Музиката ми е позната.

Направо префърлих канала като Яна имитира краля.
Фънки под масата се скри Joy

# 532
  • София
Майкъл Джексън е труден за имитация, да не кажа невъзможен, но Яна направи най-лошата имитация за всички сезони във всички издания на шоуто по света.  😬

Значи все пак е N1 в света за всички предавания за най-лошо изпълнение на Майкъл Джексън ЕВЪР! 😂😂😂😂

# 533
Янчето е вътре само да си рекламира най-вече филма, че нали са ѝ отишли спестяванията покрай него.

# 534

Примерно защото не е за пеене този формат точно? 🤔
Ами не съвсем, все пак са имитации на певци. Не можеш да влезеш в образ без да пееш. Аз харесвам Яна, но не и на тази сцена.

# 535
  • тук, на мястото си
Яна

# 536
  • Варна
Абе, хора, защо си го причинявате това гледане, щом толкова ви дразни? Не разбирам, наистина. То злоба, то обиди... 🙄

# 537
Мондьо бая заслабнал ми се види.

# 538
Ами примерно защото ни харесва формата. Но пък дай да си затваряме очите за всяко недоразумение в него Simple Smile

# 539
Майкъл Джексън с мартеница. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт