Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 2 / 05.03. - 19.03. /

• 33 054
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Гърбов освен в "Комиците" съм го гледала единствено във "Вечеря за тъпаци" и ми беше харесала, но нямам голяма база за сравнение. Иначе съм му слушала интервюта и ми се струва, че е хубав човек.
За имитации обаче се оказва, че няма талант и явно за да хванат интереса на зрителя, го накараха да направи явна подигравка с Кичка. Вижте, как това му изпълнение получи повече вот от предните.

femmi2, не си изпуснала, че не си слушала великия хит "Мижав интерес". Иначе лесно можеш да се поправиш, ако решиш. Grin
Мисля, че този DJ Диан е инициатора. Не знаех, че и той е такъв сеирджия.

# 361
  • тук, на мястото си
И миналата година Красимир Радков правеше пародии, ама много хора му се радваха, включително и журито. Чак първото място по договор му дадоха. Тази година явно ще е Гърбов. Още сега му дават четвърто - пето място и то не само от публиката, ами и журито му се възхищава. На какво отгоре - не знам. Не мисля, че Яна беше по-зле от Гърбов, но тя е с 3 точки, а той с 5 или 6 беше.
Не знам за скандала между Панайот и Кичка и Мижав интерес не съм слушала. Ако трябва да избирам между двамата, повече харесвам песните на Кичка.
Чудно ми е как така Гърбов е и в БТВ и в Нова, или е зарязал комиците?

# 362
  • Sofia
“Комиците” отдавна не снимат.
Пускат повторения.
Гърбов участваше и в другата тъпа халтурка”Дъ шоуто” 🤮

# 363
Аз "дъ шоуто" докато се наканя да го гледам и те го спряха. Grinning
Силно се съмнявам Гърбов да спечели, особено на фона на Владо и Тома.

# 364
  • тук, на мястото си
То и миналата година участваше Сано.
Бих се ядосвала, ако Гърбов е по-напред от 9-то място.

# 365
  • София
Ама как ще се разграничи Дара от майка си. Че то ако не беше тя, кой щеше да е чувал за нея. Дара не е някаква невероятна певица, сигурно има много по-добри момичета, но тях няма кой да ги бута. Малко като женски вариант на Графа, да ме прощават феновете му.

# 366
Каква е тази история с “мижав интерес”? Явно съм пропуснала и не разбрах скеча. Моля за малко разяснение.
Иначе много долно изпълнение на Гърбов. Изобщо не ми беше смешно и забавно. Очаквах да е на дъното на класацията.

# 367
  • София
От август миналата година:
"Само преди броени дни една случайна публикация на певеца Панайот Панайотов "взриви" Фейсбук и предизвика вълна от коментари и реакции по негов адрес. "Няма да пея на 11.07. в Бургас с Кичка Бодурова в Летния театър, поради мижав интерес към концерта. До всички мои феновe - извинявам се.", това написа Панайот в своя профил в мрежата."

# 368
Блатечки добре се справя. Харесва ми като жури.  Беше секс символ преди, сега се е променил. Природа.
Маги смени Вергов заради делото, което се води срещу него.
Някъде четох че дълго е мислил преди това.

# 369
Лято!, благодаря Simple Smile
Аз доколкото разбрах, Вергов сам е отказал участие заради скандала.

# 370
Възможно е и така да е. Колежката сама си вреди с поведението си.
Какво се случва с това дело знаете ли?

# 371
  • Пловдив
Възможно е и така да е. Колежката сама си вреди с поведението си.
Какво се случва с това дело знаете ли?
Спряха го
https://www.dunavmost.com/novini/spirat-nakazatelnoto-delo-sreshtu-yulian-vergov

# 372
Моята информация е,че Маги не е имал никакво намерение да маха Вергов от журито.Той сам е взел решение да не журира,за да не пада фокуса върху него.Делото е спряно,свидетелите са дали коренно различни показания от тези на "великата актриса".Надявам се Вергов да заведе контрадело срещу нея и да я осъди за уронване на престиж.Заслужава си го!

# 373
  • тук, на мястото си
Алфея, ще има ли анкетка? В последната се оказа, че сме далеч от истината. Blush

Извинявайте, но не знам как да сменя анкетата горе.

# 374
  • Буркина Фасо
Алфея, ще има ли анкетка? В последната се оказа, че сме далеч от истината. Blush

Извинявайте, но не знам как да сменя анкетата горе.
обърни се към модератор/администратор де Smiley

Общи условия

Активация на акаунт