Студенти в Нидерландия - 16

• 67 847
  • 718
  •   1
Отговори
# 315
Според резултата, който получихме синът ми попада в квотата за компютърни науки в Делфт и Айндховен. В имейла, който получи го известяват за мястото в класирането. Той е много спокоен, но аз съм още в напрежение, докато не получим категорично потвърждение за прием. Имате ли идея, кога , след колко дни се получава потвърдителният имейл от Делфт за прием?

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 07:54 от dudi

# 316
  • Чикаго / София
Да, и на мен ми е нервно и се чудех кога изпращат имейла, че си приет и това, че попада в квотата значи ли, че е приета?

# 317
Да, и на мен ми е нервно и се чудех кога изпращат имейла, че си приет и това, че попада в квотата значи ли, че е приета?
Да,точно това означава.

# 318
  • София
Сега имате 15 дни да потвърдите мястото в избрания университет през Studielink. Веднага след това ще получите мейл от университета. Честито на приетите!

# 319
Излезнаха резултатите за нумерос  фиксус в Еразмус. Дъщеря ми е приета или поне попада в квотата за Психология. Започва великото търсене на квартира. Ако някой знае и има свободна стая в Ротердам да пише моля!

Изпратила съм ви съобщение с няколко сайта за студенски стай.Успех!

# 320
И моята дъщеря е в квотата за Делфт "Компютърни науки". И сега започва още по-трудното-квартирата. И аз ще се радвам, ако някой може да удари едно рамо. Регистрирали сме се в разни групи, сайтове, но до тази нощ само информативно Simple Smile.

# 321
Излезнаха резултатите за нумерос  фиксус в Еразмус. Дъщеря ми е приета или поне попада в квотата за Психология. Започва великото търсене на квартира. Ако някой знае и има свободна стая в Ротердам да пише моля!

Честито!!!  Значи засега от новаците стават 3-ма от Еразмус Ротердам. Ако има и други, вдигайте ръка!

# 322
  • София
Да се отчета и аз с девойка в квотата на Делфт за Aerospace engineering.
На хала на Bunova сме, че и по-зле, защото търсим и в Тилбург за другата щерка.
Bunova, oтворени сме за наем на нещо за двама или голям апартамент. Има и други приети  от СМГ, а и не само

# 323
bibi, ще държим връзка и ние сме ок да се комбинират

# 324
bibi, ще държим връзка и ние сме ок да се комбинират

Имайте предвид и нас за комбиниране , за квартира в Делфт Simple Smile

# 325
Честито на приетите! Може ли информативно да споделите тази година какви са квотите за компютърни науки в ТУ Делфт и ТУ Айндховен? Дали има промяна от миналата година?

# 326
  • София
Още един младеж с квота в Айндховен и Делфт. Започва чуденето.
Квотите в Делфт са 550 от 2300 кандидата. За Айндховен 375. Не знам дали са направили вътре разделение с английски или не, за твърдение 50 % с английски.
И още един търсач на подслон Blush След като реши къде.

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 10:55 от bora

# 327
  • София
Още един младеж с квота в Айндховен и Делфт. Започва чуденето.
Квотите в Делфт са 550 от 2300 кандидата. За Айндховен 375.
И още един търсач на подслон:blush: След като реши къде.
На щерката в писмото пишеше, че 2100 са завършили процеса по кандидатстване за Делфт, аероспейс. 440 места. По статистика от м.г. приемат докъм рейтинг 550. Явно се отказват някои деца.

# 328
  • Габрово
Ние сме от щастливците в Айндховен. Сега предстои трудното (поне за мен) - квартирата 😵💫 Леко съм в потрес и нямам грам идея дали и как ще се справя, защото сякаш това удоволствие за откриване на квартира ще се падне на мен.

# 329
Честито на новоприетите ! Леле, вълнувам се все едно е моето дете. Хора, на децата ви предстои нещо наистина интересно и вълнуващо. Давам си сметка, че и на моя син в нощта срещу 16 ти е излязал приема . При девойката му не беше така леко, защото на 15 ти беше малко извън чертата, но на 26.08 я поканиха да се запише .  Толкова бързо се изтърколи времето, тази година тя завършва . Така че  шансове има . Стига да са упорити и да не се отказват .
Още веднъж - честито на новоприетите , и успех!!

Общи условия

Активация на акаунт