Студенти в Нидерландия - 16

• 66 942
  • 718
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте,
дъщеря ми е приета в Аванс в Бреда, но вече 1 месец търсим квартира, платихме и регистрации в няколко сайта, но нищо не се случва.
Не отговарят или ако отговорят, не можело за международни студенти или задължително място на оглед...
Моля, помагайте!

# 616
  • София
На първо четене отворих за Бреда в момента има три локации на сайта Xior.

# 617
  • София
Здравейте,
дъщеря ми е приета в Аванс в Бреда, но вече 1 месец търсим квартира, платихме и регистрации в няколко сайта, но нищо не се случва.
Не отговарят или ако отговорят, не можело за международни студенти или задължително място на оглед...
Моля, помагайте!
И ние така.
В xior са доста високи цените, над обявените още около 300 евро отгоре. Не казвам, че не е опция, само споделям. Аз там ще дебна за по-нататъшна дата, защото сега излизат за от 01.06.

# 618
Здравейте, дъщеря ми си дойде и си смени документите. Полетът и е отиване и връщане с Райън. Сега се опитваме да я чекираме, но не ни дава да и сменим документа, въпреки че е променен в myrayan.
Моля за ПОМОЩ, ако някой знае как.

# 619
  • София
Здравейте,
Моля, помагайте!
И ние така.
В xior са доста високи цените, над обявените още около 300 евро отгоре. Не казвам, че не е опция, само споделям. Аз там ще дебна за по-нататъшна дата, защото сега излизат за от 01.06.

Благодаря, момичета! Не бях търсила в този сайт.
А това са техни сгради, в които се отдават помещенията ли, малко по-специфични са описанията на стаите или са нещо като общежития, но по-скъпи?
Ако някой е наемал стая от там, ще съм благодарна за отзиви.

# 620
Може да пробвате с къстъмър съпорта им

# 621
  • София
Здравейте, дъщеря ми си дойде и си смени документите. Полетът и е отиване и връщане с Райън. Сега се опитваме да я чекираме, но не ни дава да и сменим документа, въпреки че е променен в myrayan.
Моля за ПОМОЩ, ако някой знае как.
Аз обърках едни билети за wizz и после коригирах данните в профила, но нищо не се промени в резервацията. Обадих се на оператор - той нанесе корекцията.

# 622
  • Sofia
Aз съм силно впечатлена от този вид магазини . Разбира се, добре е да имате списък с повечко - ние за ден, със собствен автомобил успяхме да посетим осем локации, които предварително бях намерила в интернет. Не всяка беше уау, но имаше места... казам ви, бях изумена.

Може ли локации? Може и на лично😊

# 623
Aз съм силно впечатлена от този вид магазини . Разбира се, добре е да имате списък с повечко - ние за ден, със собствен автомобил успяхме да посетим осем локации, които предварително бях намерила в интернет. Не всяка беше уау, но имаше места... казам ви, бях изумена.

Може ли локации? Може и на лично😊

Slingerweg 86.Бреда, 4814
Най добрия магазин за мебели и всякаква друга посуда втора ръка в Бреда . Сега ще пратя и други на лично.

# 624
Привет, студенти и родители!

Към момента съм втора година в Saxion Енсхеде, програма International Human Resource Management. Както следва структурата на моята специалност, трябва да се запиша за Мinor Study, който се провежда във втория семестър на третата учебна година. Спрял съм се на International Law & Relations в Hanze Гронинген. Има ли някой сред вас, който е запознат с университета, има контакт там или просто мнение? Бих искал да чуя впечатления от първа ръка.

Благодаря ви предварително Simple Smile

# 625
Здравейте отново, момичета! Дъщеря ми е вече три дни в Грьонинген и търси друго момиче, с което биха могли да наемат заедно студио. Ако някоя майка също търси бъдеща съквартирантка, пишете ми, моля ви. Хубави и спокойни празнични дни!

# 626
  • Шумен
Здравейте!
Синът ми също е приет в Айнховен. Намирането на квартира ми се вижда мисия невъзможна.
Дали не е възможно 4-5 деца да се кооперират и да се наеме цяла къща?

Моля майките с повече опит да споделят.

# 627
MeryM, и моята девойка е от търсещите квартира в Делфт и околностите (Хага, Ротердам...). Дано бързо успеем с намирането
[/quote

И ние търсим за Хага

# 628
mistake, днес тъкмо това говорихме с дъщеря ми. Мисля, че има доста семейства в нашето положение, но как да се организират децата?

# 629
  • Шумен
Ние децата ще ги организираме набързо тук. Въпросът е, че не знам дали е разрешено така. Примерно тристаен апартамент да се наеме от трима едновременно, за да могат да се регистрират и тримата.

Общи условия

Активация на акаунт