Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 51

• 77 289
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
denyil -здраве и щастие  пожелавам !

питка и козунаци за закуска днес на моите юнаци Wink ей с рима🤣

# 661
denyil,бъдете щастливи още мноого години заедно ! И на всички,които са имали повод  честит празник 🤗
Меденки по рецепта на Бени -УНикални и много вкусни,меки...
Благодаря за рецептата ,ще се правя пак

# 662
Печени моркови

Крем Pistacchio

# 663
  • София
Откъснах си от тестото да си направя закуска.

И карамелизирани моркови и картофи, подсетена от Габи.Преди години често правех, в тенджера, после съм забравила или им е омръзнало..

Скрит текст:
Съжалявам, че показвам само месо и картофи, но малката щерка все по-малко неща яде. Само месо, картофи, салата без лук, таратор без чесън. А и сандвичи печени с разни неща яде.Вече реши, че и яйце и прясно мляко не трябва да има никъде. Манджи без подправки.Ако слагам чесън и лук, то е само на мен и внука, за нея отделям без.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 20:09 от Тайна

# 664
  • там където има винаги вятър

И прясно агнешко с боб от миналата година.

Може да нямаме пак вода от аварии Rage, но пък дъгите често ни спохождат, че и по две.
Скрит текст:

# 665
и при нас имаше 2 дъги  преди малко Simple Smile мама Яси, аспержите за тиган  ги увивам в прошуто  , то не се начупва. Аз два дни правих с яйца и сирене на тиган и свърших пакета, но за четвъртък съм си поръчала 1 кг от наш производител, надявам се да са млади и съвсем пресни, но и мъж ми се научи да ги яде.
Дени, честити бъдете! Здрави и щастливи!
Днес по поръчка на ММ, че се прибра от командировка, а в Румъния леща нямали Simple Smile Тя е за утре де.

пиле с картофи яхния   https://pep-4o.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

Жабешки бутчета (размразявах фризера и си намерих пакетче) https://pep-4o.blogspot.com/2022/03/blog-post_27.html

Бекон и ушета също за мезе.

Хубава вечер да ви е!

# 666
  • Варна
Тайна, как добре те разбирам. И у нас мис Каприз всеки ден е на различно мнение какво яде и какво не. Но ми донесе шестица днес и я нагостих с каквото харесва.

# 667
Благодаря на всички за милите думи и пожелания!  Здрави да сме всички и близките ни!
"Тортата" беше сладкиша с майонеза 😉

# 668
  • София
На всички честитя празниците с най, най - добри пожелания, бъдете здрави!
Вечерята ни е това, но съм обърнала внимание на пресните картофки, кюфтето на скара не е интересно

http://cookwithmarcheva.blogspot.com/2023/04/blog-post_25.html

# 669
  • София
китайски питки със зелен лук и яйца
Може ли рецепта.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 11:07 от bubanka

# 670
  • При децата ми
Скромно от мен, пържени филии и мързелива баница:

Danifin1, много интересни неща правиш от азиатската кухня!
Скрит текст:
Сигурно не живееш в България? Simple Smile

Има ли някъде където могат да се видят рецептите, или да питам за всичко, което ми харесва? Simple SmileHeart Eyes

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 11:56 от Hrispa76

# 671
Натуся заповядай
Green Onion Shao Bing или тази Pepper & spring onion flatbread Избери си ,която искаш.
Аз просто ги напълних със ситно нарязан зелен лук и прибавих едно разбъркано изпържено яйце и с тях напълних питките.

# 672
Пилешко в сладко-кисел сос и жасминов ориз с яйца и зеленчуци:

Скрит текст:
За пилешкото взаимствах от рецепта от нета, като 1. измених соса и добавих сос от ягоди(може и с ананас) и 2. направих го в двойна доза ➩
https://receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0 … D1%81%D0%BE%D1%81

# 673
Мляко с ориз Simple Smile

# 674
Пепи, къде намери жабешки бутчета. Искам да опитам от толкова години и без успех в търсенето.

От мен Пица от лаваш с чери домати и пъдпъдъчи яйца

Общи условия

Активация на акаунт