Добро утро 🍀🌞☕

Отново, много, много благодаря за превода ❤️
Разбира се времето ме притиска, но много бързо да споделя и моите впечатления.
Няколко момента само ще щрихирам. Утре повече.
Първо разговора между Девин и Хюлия. Малко ми заприлича на игра на шах. За сега, като че ли е реми, но какви ще бъдат следващите ходове на тези двама играчи ? Много символи имаше при тази среща. Жената, с която се разминаха в началото и носеше на палтото си изобразен скорпион, случайното вземане на бижуто, чиято висулка беше брадвичка, погалването и в края от Хюлия, зеленото облекло.
Разговорът с баба Сахер. Това, като че ли отрезви Аслан, накара го да погледне под друг ъгъл на Девин. И накрая думите, които Аслан каза на бащата на Девин. Брилянтно обяснение в любов 😍
Това, че стана от масата без да иска дори намек от Девин за нейната любов, ми говори за истинските и дълбоки чувства, който той изпитва.
Наистина в този епизод се разкриха повече черти на характера на Аслан. Той изненада с поведението си всички, които са го познавали до този момент и близките си и приятели си.
Черупката, под която се е криел почва да се пропуква, но от фрага, който видяхме разбираме, че ще видим и този Аслан, който всички познават, но е непознат за Девин.
Аслан е дистанциран по някакъв начин към всички от семейството си, той няма силна връзка с никой от тях. Може би това се дължи най-вече на Хюлия, която го е поставила на пиедестал и той живее с усещането, че едва ли не всички са му длъжни. Девин е нещо много по-различно. Някак му се опря. Ударът с главата му даде да се разбере, че тя няма да се подчинява, думите й, че няма да се съобразява с неговите правила и условия само засилиха ефекта така. Но в тази серия тя му , че не иска той да отгоря вместо нея. Пази като лъвица своята независимост.
За сега толкова 😊
Терзи, благодаря за татуировките. Имам една молба към теб. Имаше един медальон, който Къванч и Башак си бяха подарили , който съдържаше някакъв звуков сигнал, за да могат винаги да се свържатат независимо къде се намират. Имам чувството, че линиите, които са при розата на ръката му са копие на този медальон, но не мога да го открия. Ако случайно се сещаш за какво говоря можеш ли да го качиш. Просто ми е любопитно дали моите предположения са верни.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

благодаря, че си донесла превода на 2 серия!
Сърдечно благодаря на Евето, Галка, и на вас с Алинка за удоволствието да си го гледаме доста скоро с бг. буквички, друго си е!

/Ванче, ти си най -бърза
/
, сетих се за медальона, но нямам идея къде точно писахме за него и кога беше.
, благодаря за коментара на Анна!

Явно не сме и единствените, харесах си един коментар при италианките.