💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 105

• 47 449
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Неше е голяма излагация, не само себе си, но и Девин излага. Хилка само това чака, скоро ще привлече всички на своя страна, вечната жертва. Ах, никой не ме разбира, ама аз за добро 🤦 Великият манипулатор

Девин е единствената, която чува Джихан

Джейлян е много глупаво момиче, мисли се за голяма. Опа, бившия се появи ...на Ханде, момиче на повикване 🙃

Пей Девин, пей...

# 676
Аслан остави жена си да спи в колата Expressionless
ама й носи кафе......

и тия двамцата Laughing

# 677
Еко я закъса Joy
Аслан гадничко я остави в колата, но пък сутринта явно се събуди в настроение. Шашави са и двамата.
Ибо и Ати си заслужават да ги лепне и да ги прати в болницата.

# 678
"Ние с баща ти никога не сме спали поотделно"
😂😂😂😂😂 Я пак 😜

# 679
много сладка сцена с бабатаа за РД!!! BlushGrinning

# 680
Това прилича на сградата от Дръзки и Красиви (не че има значение, де Wink )

С мостчето...

# 681
Толкова мила беше сцената с бабата и поздравленията.
Пропуснах, какво е напрвила Девин и е подписала: от снахата?

# 682
За мен нещата вървят натам, че Джихан засега ми е любимия герой - и най-положителния! Толкова много е преживял, а е останала добрина в него!

# 683
За мен нещата вървят натам, че Джихан засега ми е любимия герой - и най-положителния! Толкова много е преживял, а е останала добрина в него!

Съгласна съм. Дано има надежда за него.

# 684
Юсуф е бил доста тъмна личност. Нищо хубаво до сега не чух за него.
Много искам да видя и аз Джихан като положителен герой, но има нещо в него, което не ми харесва. Не му вярвам. Жал ми е някак, но не му вярвам. Не мога да си обясня защо.
Ехааа, сериозен играч е Хюлия.
Спирам да я гледам тази, толкова ме дразни! Майката на Девин.

Девин се светна, че Хюлия стои зад новината, но как ще убеди Аслан не ми е ясно. Оф, заплитат се на 100 места интриги.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 23:36 от Бл@гуна

# 685
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното! Kiss Не успях да гледам нищо, сестра ми утре си заминава и се събрахме за последно тази вечер. До сега ви четох, благодаря, интересни неща сте обсъждали. Как беше серията ? Нямам търпение да я изгледам.

# 686
Фенче, още се печем на бавен огън Simple Smile
Дали Аслан изгори писмото?
Ох, и тази музика, все едно плющи камшик.
Малиии, много гадно. ДА им иска извинение, да си сабира багажа и да се махне. Там шанс няма. Тегаво много ми стана за Девин.
Дали ще има фраг? Не разбрах аз.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 23:50 от Бл@гуна

# 687
Благуна, много вярно, печем се на бавен огън.
И това писмо....дано не го е изгорил или поне да го е прочел.
Девин, дано удържи. Стана много лошо стечение на обстоятелствата. Състоянието на Аслан с думите на Девин.
Признах я Хюлия, голям манипулатор.

# 688
Асланееееееее 😡😡😡 жена си ли унижаваш
Извинение йок

# 689
Хюлия така го овъртоли Аслан! Така го настрои подмолно и използвайки всяка ситуация между него и Девин. Интригантка, злобарка и  отвратителна егоистка.
А Аслан - беше чудесно определен от Джихан - син на майка си!
Девин, ако остане там - все едно се съгласява да се пече на бърз огън. Джихан така я гледаше с разбиране. Тази злоба и студенина толкова пъти са го заливали....
Не знам Девин какво още чака  да стане. Много хубаво и каза на Хюлия. От първия ден се опитва да и прави мръсотии.
Черните точки на Аслан станаха много!
Ще изчакам и превода, но Аслан е непредсказуем в реакциите си.
Той наистина ще принуди Девин да се превърне в това от което бяга...Силно се надявам да не се сбъднат думите на Джихан, но развитието на събитията вървят натам.
Аслан за втори път унижава Девин! Веднъж в болницата - негласно, сега на масата - явно и отвратително.
Сигурно е прочел писмото в крайна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт