Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 256

• 48 076
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте

Мили момичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

"Бъдете себе си.
                             Добрите ще видят доброто.
                            Останалите ще видят това, което искат."

Приятен следобед,дами

# 586
Здравейте момичета,
Днес рано , рано Туба ни е споделила сутрешно кафе. Ведра, усмихната и както винаги красива. Явно днес снимките са от по ранен час.
Не знам в при тях на снимачната площадка колко градуса е ,но тук е бая топличко.

Хубав остатък от деня

# 587
Добро утро,момичета!

Нов понеделник,нова седмица!Да ни е на късмет!

Благодаря ви за споделеното! Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom
Да видим днес Туба ще си пие ли кафенце с нас,както вчера? ThinkingCoffee

Снощи в една от руските групи(ТуКи) са пуснали инфо,че ни очаква още една героиня.Това е актрисата Gözde Kansu/Гьозде Кансу.Тя играе в ''Рибарче'',майка на главния герой-Мерт Рамазан Демир!(Аз го гледам сериала).През август започват снимките за 2 сезон.Не знам каква ще е ролята й.Или ще е за кратко.Явно реж.Бурджи Алптекин ще я използва за няколко епизода,може би 3,на колкото ще е тя.

Желая ви приятен ден и щастлива нова седмица!

# 588
Здравейте

Момичета
]Благодаря ви за всичко споделено.

"В живота трябват две неща: Търпение, за да изчакаш подходящият момент и
                         Кураж, за да приемеш, че си чакал прекалено дълго!"
                         / Лев Толстой /

Приятен следобед,дами.Пазете се от горещините

# 589
Следобеден юлски  много горещ привет. Бая топло е при нас. Момичета благодаря за всичко споделено. Лека полека каста се попълва и с нови герои. Ще видим какви ще ги вършат и те.
От старите герои още не сме видели всички, но пък са снимали само два три дена. В очакване сме. И все пак много по ще се радвам, ако поредицата излезе поне малко по рано. А не чак другото лято. Много ми се вижда до тогава.
Снимката от днес, която Туба е сложила в ig си, сте я сложили. По късно тя е направила репост на същата снимка от актрисата Клаудия Стапел.  Направила е и репост на снимка на Алптекин,:
Трябва да направим римейк

Тази пък също е от сета

Ще ме прощавате, ако има пропуснати знаци и правописни грешки, ама от тел, толкова.

За изминалата седмица Туба е на шесто място в класацията

Хубав ден

# 590
Среднощен привет момичета  
В тези жеги когато имам възможност гледам да избягам някъде на зелено
Че иначе трудно се издържа при нас

Благодаря ви за всичко споделено през почивните дни и днес Flowers Hibiscus
Злати, Вичи, Снинова

Разбрах, че в събота в Северозападна България е имало ураганни ветрове. Дано при Линка нещата да са се поразминали Hands Pray

Вчера Туба ни е зрадвала със сутрешно кафе, а днес е споделила снимка на непълния женски състав на ДА, която Вичи е донесла.
Да видим дали ще видим римейк на снимката от преди 2 години на децата на трите актриси, както иска режика Ако има такава мисля, че ще има и още едно попълнение с малкото момиченце на Седа. Аз лично бих се зарадвала да ги видя Майя и Топрак отново снимани на снимачната площадка.
Значи ще имаме още едно попълнение (за малко) във 2 сезон на ДА. Злати мерси за информацията за актьорите

Ето я Туба от вчера пиеща сутрешното си кафе

Снинова Hands Thumbsup добре се справяш с писането през телефона

Предлагам ви на вниманието материал, който може да ви е полезен  
Уникалната способност на пръстите да лекуват тялото ни
https://search-2.blogspot.com/2023/02/unikalnata-sposobnost-na-p … P6PBCcV9T4ccI&m=1

Лека, спокойна и по-прохладна  нощ!

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 02:51 от kanti

# 591
Добро утро,момичета!

"Щастие е, когато в момента не се нуждаеш от нищо, освен това, което вече имаш. И благодариш."

Благодаря ви за всичко споделено от вчера!
Снинова,добре се справяш.Дори и снимки качваш. Hands Plus1 А аз така и не знам как става.

От инстасторията на Мелиса Инджи Курт.
Моята приятелка!

(Мелиса е съпругата на Умут Курт...)

...снимките май са от събирането след финала на 1 сезон...

Желая ви приятен ден и се пазете!

# 592
Здравейте

Мили дамиБлагодаря ви за всичко споделено.

Хората са като музиката. Някои са прекрасна мелодия..
                                   . A други – просто много шум за нищо!

Лека вечер,дами

# 593
Здравейте дами и благодаря за споделеното. Днес голяма суша от към нови неща . Къде ли снимат?  Никой нищо не е споделил, ще чакаме нещо да се появи.

Една рисунка слагам

Хубава вечер

# 594
Среднощен топъл привет и от мен, момичета

Благодаря ви за споделеното през деня    
Злати, Вичи, Снинова

Туба все пак е споделила по-късно тази вечер в ИГ си нещичко
Направила е снимка на част от екипа, където се виждат режисьорката Burcu, Erdem Tepegoz, който е кинорежисьор и Boncuk Yilmaz.

Погледнах ИГ на Ердем. Видях, че Туба го следи. Дали това няма да е режика, който ще продължи заснемането на сериала след 3 еп, когато Бурджу се оттегли да заснема "Рибарче"?  

Преди 1 час Туба е споделила и тази снимка на трите, която Седа е качила    

Надписът гласи:"Работа, работа, работа..."
Изглежда, че днес са работили до късно. Да видим дали утре Туба ще ни сложи сутрешно кафен Rolling Eyes

"Истинското търпение е да се търпи нетърпимото."
Японска поговорка

За настроение Yum

Лека и спокойна нощ, която се надявам да  е малко по-прохладна!

# 595
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за споделеното от вчера.
Канти Heart ни е донесла последните нови снимки!Най-после с Туба и Седа се видя и Бончук Йълмаз на сета!Видях в Уикипедия за този режисьор-Erdem Tepegöz/Ердем Тепегьоз,който е на снимката.Имал късометражен и документален опит и награди за това.Набор е на Туба.Те сцен. и реж.също са млади!
https://tr.wikipedia.org/wiki/Erdem_Tepeg%C3%B6z

...по-отблизо,без надписи на триото...Flowers Herb

...нова снимка от Мурат Боз....

последна нова снимка на Айтач Шашмаз..на почивка е..явно по-късно ще се присъедини към снимките

..накрая от сутринта...
Tубa е добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
На 25 юли 2023 г почина Yilmaz Gruda/Йълмаз Груда, турски театрален, филмов и телевизионен актьор, поет, драматург, театрален режисьор, преводач и рекламист.
@nebilozgenturk
Скрит текст:
...неговият глас
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245699%2F9000d0b4 … pl_wall_-63875573

Желая ви спокоен горещ ден!

============================================================

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ПП Изчаках,но не сте писали и ще допълня поста с новото,което излезе след като си пуснах поста...

Туба.. Нови снимки от срещата в понеделник с екипа на "Маслиново дърво"

видеото...
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245703%2Feb60a839 … pl_wall_-63875573
превод:
Туба Бюююкюстюн попадна пред камерите в Етилер, разговаря с пресата. Туба каза, че е присъствала на вечеря с няколко колеги от екипа на Olive Tree: „Ваканцията свърши, пристигнах, сега е време за работа. Всичко е наред. Туба отказа да коментира видеото, което сподели в стори на английски. Не искам да говоря повече за това. Казах каквото щях да кажа. Добре съм, супер. Благодаря ти. Пожелавам ви лека нощ.."

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 14:13 от Zlatina3

# 596
Здравейте момичета, днес не ми остана време. Благодаря за споделеното. Обнадеждаващо звучи този режисьор. видях, че Туба го е последвала в Инстаграм си. На вечерята в понеделник с екипа в Етилер са я заловили и папараци. била е лаконична, всичко е наред и сега я чака работа. Този младеж да не би да участва само в някои от епизодите, че е още на почивка .

Общата им снимка е много хубава. Бончук се е разхубавила.

Лека нощ.

# 597
Здравейте, момичета и от мен след полунощ!
При нас привечер започна да се разхлажда и сега температурата е прекрасна Yum

Днес пресата многократно е тиражирала снимките от видеото, както и самото видео след партито на екипа на ДА,  Злати благодаря ти за линка и превода на казаното от Туба
Много тактично им е отговорили на въпроса относно видеото на английски, което сподели преди няколко дни. Който е трябвало да разбере е разбрал казаното от нея
Ето го и днешното видеото под формата на няколко гифчета  

Снинова  изглежда, че героя на Айтач Шашмаз няма да е активно участващ в началото на сериала. Но екипа може да занема епизода както реши , може и да не е в хронологически порядък. Все пак е разгара на лятото и доста хора са планирали почивките си от по-рано Hands Thumbsup

Тази вечер Туба е споделила и едно сладурско весело клипче в ИГ сторито качено от Седа. Но не го видях във ВК и ТТ. Затова слагам линка за сторито й и гифче за да го видите    
https://www.instagram.com/stories/tubabustun.official/3155221137772700969/

Надписът гласи:
Някой ми говори за нещо важно.
За моя мозък Laughing

Вече има и кукла на Туба а-ла Барби   Затова е сложена отдолу снимка на Туба, за да не се чудите коя е куклата    На мен лично не ми харесва особено Hands V

"Целият космос се е събрал, за да те създаде.
Ти носиш целия космос
в себе си.
Ето защо
да приемеш себе си
и да обичаш себе си
е израз на благодарност към целия космос."
🍀  Тик Нят Хан  

"Твоето виждане ще стане по-ясно тогава,
когато можеш да се вгледаш в собствената си душа.
Който гледа наоколо, вижда само сънища,
който гледа в себе си, се пробужда".
Карл Густав Юнг

Една тъжна новина Disappointed Relieved Тази вечер е починала Шиниъд О'Конър - певица, която харесвах, но за съжаление с тежка съдба Sad
https://nova.bg/news/view/2023/07/26/420420/отиде-си-шиниъд-оkон … -музикална-сцена/

https://www.youtube.com/watch?v=0-EF60neguk

Лека и спокойна по-прохладна нощ!

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 01:26 от kanti

# 598
Добро утро,момичета!

След 2 дни жега и при нас сутринта е поносимо.Да видим ще завалили дъжд,както предадоха синоптиците!
Благодаря за споделеното от Снинова и Канти ...
Очакваме както всеки ден да излезе нещо ново около снимките на ''ДА"!  

Скрит текст:
Да почива в мир Шиниъд О'Конър. Hands Pray

Хубав и успешен ден ви желая!

# 599
    Здравейте
                            Мили момичета
Благодаря ви за всичко споделено.

. Това, което не можеш да получиш, винаги ти се струва по-хубаво от това, което имаш.
                                   В това се състои романтиката и идиотизма на човешкия живот...
                                   Ерих Мария Ремарк

Приятен следобед от дъждовна Варна.

Общи условия

Активация на акаунт