Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои стратегии за предизвикване на раждането, споделени във форума?
Какви са някои препоръки за управление на хиперлактацията, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои стратегии за предизвикване на раждането, споделени във форума?
-
Какви са някои препоръки за управление на хиперлактацията, споделени във форума?
-
Какви са някои препоръки за лечение на хеморроиди след раждане, споделени във форума?
-
Какво представлява хиперлактацията и какви са начините за нейното намаляване?

Не се притеснявай, ако не тръгне тази нощ или утре, ще предизвикат те раждането. Голямо ли е бебето? Реално до няколко дни ще го държиш с ръце. Дано си подгптвила багажа и си се наспала добре, ще ти е нужно 😍

За моя най-голям радост е че се кърмим, имам страаааааашно много гърма и гърдите ми просто ще се пръснат. Атия засука още от болницата. Но си имам страшно гръмогласно момиче
Днес от както сме си вкъщи нон стоп сме на ръце.
Нямах търпение за момента на напъваното, защото ей боже така ми се напъваше още в 22:00
.

Момичета, пишете термините си за следващите дни, за да стискаме дружно палци. Знам, че march23 е за края на месеца.