Мами с термин март 2023 тема номер 9 и вече бебчета валят, валят!

• 39 921
  • 605
  •   1
Отговори
# 90
Ахх, какво хубаво мнение написах ... На телефона ... И изчезна 😡
за бебеносенето - ние сме пристрастени, още преди ... 20-тина дена взехме ергобейби ембрейс.
Бяхме с бебето в магазина и исках да пробвам и слинг, но като видях как за две секунди носилката е готова се отказах.
За сега внимаваме да не го ползваме повече от 30 минути, но пък го ползваме за всичко:
- държане в изправено положение след хранене докато се оригне,
- успокояване на дискомфорт от колики - до ден днешен никакви капки не сме дали,
- шетане из къщата
- кратки разходки
- просто гушкане докато си свърша някоя работа на лаптопа - кабинетът е на етажа със спалнята и мога да дръпна некст-ту-ми кошарката, но си го гушкам вместо това 😁

# 91
Може ли линк или снимка да видя как изглежда това.

за бебеносенето - ние сме пристрастени, още преди ... 20-тина дена взехме ергобейби ембрейс.
Бяхме с бебето в магазина и исках да пробвам и слинг, но като видях как за две секунди носилката е готова се отказах.
За сега внимаваме да не го ползваме повече от 30 минути, но пък го ползваме за всичко:
- успокояване на дискомфорт от колики - до ден днешен никакви капки не сме дали,
- шетане из къщата
- кратки разходки
- просто гушкане докато си свърша някоя работа на лаптопа - кабинетът е на етажа със спалнята и мога да дръпна некст-ту-ми кошарката, но си го гушкам вместо това 😁

# 92
** държа да спомена, че моя колежка, чието момченце сега стана на 2 каза, че като бебе е мразел да бъде носен 🤷 и така и не са се бебеносили, но нашето бебенце обича определено.

ММ с бебето на 13 дена в носилката:

(Не можах да я завъртя правилно от телефона 🤷)
Скрит текст:
Линк:

Може ли линк или снимка да видя как изглежда това.

- шетане из къщата
- кратки разходки

# 93
Здравейте и от мен 🌷 Да си призная с термин съм 11.03 тоест утре , няма индикация за раждане . Няма симптоми 😀😀 не съм очаквала да държи до последно , напоследък малко се притеснявам дали ще може да излезе естествено,но пък ако не може ще играе скалпела. Ако до неделя няма нищо ,отивам в болницата при доктора ,който избрах да ме изражда ,за да ме прегледа обстойно и да видим какво ще се случи. Иначе аз си мислех че още миналия месец ще се появи ,каква изненада 😀😀😀

# 94
Танюша, на финалната права си Heart Не се притеснявай, ако не тръгне тази нощ или утре, ще предизвикат те раждането. Голямо ли е бебето? Реално до няколко дни ще го държиш с ръце. Дано си подгптвила багажа и си се наспала добре, ще ти е нужно 😍

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 23:09 от So close

# 95
  • Варна
Честито и на другите мами Gift Heart
Ние от днес сме вкъщи. Като за първи ден, сме статус- оцелели Grin За моя най-голям радост е че се кърмим, имам страаааааашно много гърма и гърдите ми просто ще се пръснат. Атия засука още от болницата. Но си имам страшно гръмогласно момиче Grin Явно се е метнала на майка си Sweat Smile Днес от както сме си вкъщи нон стоп сме на ръце.
Относно раждането, ами какво да ви кажа, изобщо не очаквах и не исках да ме изненадва по този начин но...  тапата падна, а водите изтекоха 30 мин по-късно. Влязох в болницата ( Майчин дом) с 4см разкритие на 06.03 в 21:30.До 22:30 разкритието стана 10 см. Много много много бързо стана всичко. Бях в паника и плачех, че няма и не искам да родя естествено. Еее по-малко от 2 часа по-късно все пак  родих Laughing Нямах търпение за момента на напъваното, защото ей боже така ми се напъваше още в 22:00 Laughing Имам шевове, боли си, няма да лъжа никого. При мен самия процес от първото напъване беше около час и половина, в крайна сметка Атия е прекрасна, а сега дори не мога да опиша болката от раждането. Забравя се, много бързо се забравя...
Отсвирих всички баби и сме си само с ММ. Миии много е хубаво. Гледаме си я на бебефона и ще хапваме. По-хубаво не може и да бъде.

# 96
  • София
Здравейте и от мен 🌷 Да си призная с термин съм 11.03 тоест утре , няма индикация за раждане . Няма симптоми 😀😀 не съм очаквала да държи до последно , напоследък малко се притеснявам дали ще може да излезе естествено,но пък ако не може ще играе скалпела. Ако до неделя няма нищо ,отивам в болницата при доктора ,който избрах да ме изражда ,за да ме прегледа обстойно и да видим какво ще се случи. Иначе аз си мислех че още миналия месец ще се появи ,каква изненада 😀😀😀
Същата работа. Тоя термин нещо не искат да излязат Grinning.
Днес бях на ЖК и следящата вика "ама той никакво намерение няма да излиза" Grinning Високо бил.
Иначе за пръв път усетих подготвителни контракции! Чак се стреснах. С баткото пропуснах това удоволствие, та ето че нещо ново ме споходи.

# 97
Nicolee, много хубави новини! Насладете се на моментите. Прекрасно е, че имаш мляко, аз имам едва едва и наблягаме на адаптирано. Бъдете много щастливи. Пиши как сте със съня.

Midna, каза ли АГ колко ще го чакате след термин бебето? Ако е високо, секцио ли препоръчват?

# 98
Никол, малкият е приказен ❤️☺️
Радвам се, че нещата ти се получава добре с кърменето и всичко е наред.
Нямам търпение и моето чудо да с появи и да се гушкаме вкъщи, а и каката е много нетърпелива вече 🤭

Танюша пожелавам ти успех и дано бебчо тръгне сам, а да не се налага предизвикване, защото и ти ще си по - спокойна (от опит го казвам).
Всичко ще бъде наред. Настрой се така и че скоро ще гушкаш прекрасно бебче ☺️

# 99
  • В твоето съзнание...
So Close, прекрасен е Сами и вече раздава усмивки Heart Eyes

За слинговете - аз мисля, че всеки слинг е ок за новородени, а вече раниците са за малко по-големи бебоци. На мен ми заеха ластичен слинг, ще видкм дали ще ни се получи... Много се надявам да се носим, защото така и разходките с кучето ще са по-лесни.

Иначе аз вчера бях на преглед из а съжаление, май няма изгледи за естествено раждане. Имам още време до термин и ще видим какво ще се получи, но АГ каза, че според него няма да тръгне естествено... А бебо си е голям. Хем не съм против секциото, хем малко ми дойде изневиделица...

# 100
Танюша, на финалната права си Heart Не се притеснявай, ако не тръгне тази нощ или утре, ще предизвикат те раждането. Голямо ли е бебето? Реално до няколко дни ще го държиш с ръце. Дано си подгптвила багажа и си се наспала добре, ще ти е нужно 😍

Слагам снимка на Сами и ще я изтрия след някой и друг час.

Пу пу прекрасник малък той 😍😍😍 нямам си на идея да ти кажа колко е голям ,ония ден като бях в болницата само тонове ми направиха и казаха,че било наред всичко . Може би неделя доктора като ме преглежда ще узнаем,и на мен ми е интересно 😀

# 101
  • София
Midna, каза ли АГ колко ще го чакате след термин бебето? Ако е високо, секцио ли препоръчват?
Понеже се следя в ДКЦ-то до нас, а не в болницата е малко по-особено. Следящата каза да чакам седмица максимум и каза че понеже е високо, ако ми изтекат водите да отивам по най-бързия начин в легнало положение. Причината е че ако бебето реално не “запушва” отвора, може през него може да мине пъпна връв примерно. Или някоя ръчичка Grinning

И по ирония на съдбата той реши да тръгне на термин посред нощ Grinning
Наложи се спешно секцио, въпреки че всички бяхме подготвени за естествено. Ще разказвам после, че дори името не е финализирано. Даже не съм го виждала още, но ако днес не изляза от реанимация, ще ми го доведат около 5

# 102
Леле Мидна, това звучи като голямо приключение, бързо възстановяване, и скоро да можеш да гушкаш бебето ♥️
Понеже се следя в ДКЦ-то до нас, а не в болницата е малко по-особено. Следящата каза да чакам седмица максимум и каза че понеже е високо, ако ми изтекат водите да отивам по най-бързия начин в легнало положение. Причината е че ако бебето реално не “запушва” отвора, може през него може да мине пъпна връв примерно. Или някоя ръчичка Grinning

И по ирония на съдбата той реши да тръгне на термин посред нощ Grinning
Наложи се спешно секцио, въпреки че всички бяхме подготвени за естествено. Ще разказвам после, че дори името не е финализирано. Даже не съм го виждала още, но ако днес не изляза от реанимация, ще ми го доведат около 5

# 103
Midna, честита рожба! Дано сте добре, очакваме да пишеш, когато имаш сили.

Кого още чакаме да роди Simple Smile Момичета, пишете термините си за следващите дни, за да стискаме дружно палци. Знам, че march23 е за края на месеца.

# 104
Аз съм за 30.03.

Общи условия

Активация на акаунт