Магазин Sinsay - тема 7

• 64 446
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • София/Севлиево
Магазинът в Дъмол да не е на мястото на Пийк енд клопънбърг(последно зимата ходих там и го бяха затворили като имаше надпис Очаквайте скоро,но не пишеше какво).Към 11-12 май ще отскоча за няколко дни до София и мисля да мина през двата ми любими мола-този и Ринг мол (там има ли Синсей)?!

# 331
Има в Ринг. Може да пробваш и Ризървд пак там, преди месец ходих и имаха някакви страхотни намаления.

# 332
Новия Синсей в Парадайс е супер. По-голям ми се стори от Дъ мол. Горе на последния етаж е до Хепи и КФС.
Няма намаление от сметката (на откриването на магазина в Дъ мол имаше 10%).

# 333
Днес получих последната си поръчка, еми всичко си заминава обратно. Ужасни материи, трикото е тънко, прозира и е много неприятно на допир.

Всеки път се подлъгвам по снимките, където дрехите изглеждат съвсем прилични. Но още щом ги пипна на живо и осъзнавам, че не стават за носене.

# 334
  • София/Севлиево
Затова не смея да се престраша да поръчам за мен ,а само за бебето и някоя дрънкулка за дома.Снимките перфектни,като ида в магазина и пипна материите оставам разочарована.Все пак се надявам някой ден да намеря нещо, което да ми хареса...

# 335
  • Beyond the stars
В Ринг-а е само дамско.

Доста пъти на живо рязко се отказвам от идеи за покупки, но пък с безплатното връщане и промоции си струва риска.

# 336
  • София
Аз имам 2 рокли от миналата година, прекрасни са и много приятни като материи. Но явно сега качеството падна поголовно. И то не само в Синсей. Като им видях стоките на живо в магазина, тотално се отказах да поръчвам каквото и да е за мен. Евентуално само за детето и някое и друго яке на разпродажба.

# 337
Според мене качеството отговаря на цената при днешните условия и цени като цяло. Има и изключения и в добра, и в лоша посока, разбира се, но аз не очаквам от тениска за 10-12 лв, че и по-малко, от бранд за ултрабърза мода да е на нивото на адидаските, найкитата или на Скалата марката и не бих поръчвала с торбите с надежда да попадна на добро изключение.

# 338
Според мене качеството отговаря на цената при днешните условия и цени като цяло. Има и изключения и в добра, и в лоша посока, разбира се, но аз не очаквам от тениска за 10-12 лв, че и по-малко, от бранд за ултрабърза мода да е на нивото на адидаските, найкитата или на Скалата марката и не бих поръчвала с торбите с надежда да попадна на добро изключение.
Ми че то вече и “качеството” на Адидас, Найк и т.н не бих казала, че е особено добро (от личен опит и не само) пък какво остава наистина за блуза от 10-тина лева 😁 Като привърженик на белите тениски имам Синсейски имам и Адидаски, еми ще кажа, че и двете след известно време носене не изглеждат ок и в такъв случай по-добре да си купя 3 тениски по 10лв и да ги нося 1 лято,  отколкото тениски, които са по 60-70+ и пак да ги нося толкова.

# 339
А, това е съвсем отделен въпрос Simple Smile понеже и аз намирам база за сравнение с един рейд из по-скъпарските магазини в мола.

# 340
За мен дънките им за 17-25 лева изглеждат много по- добре от такива на Зара и Манго за по 40-50.
Имам чанти, пуловери, блузи, чудесни за цената си и по нищо не отстъпващи на скъпи марки.
Иначе в магазините е трагедия, затова пазарувам само онлайн - там намирам хубавите им неща.

# 341
  • София
Аз имам няколко приятни неща от тях. Потници, тъничко плетиво. Имам едно палто с малко вълна в него- не е лошо.
По-големи пуловери се пробвах няколко пъти да си купя- кройките са странни, ръкавите са ми огромни. Последно поръчвах един дебел пуловер с поло. Леко кроп, широки ръкави в ярко зелено. Доста време чаках да го намалят. Стоеше ми потресаващо, а бях взела най-малккя номер.
Една риза бях взимала- все едно аз съм я шила 🤣 Беше от две изрязани части от плата и зашити така една за друга. Т.е. без прикачени ръкави, задната част беше 1 цяло, отпред две парчета и зашито под мишници и рамене/ръкави 🤣 Едно време така си шиех блузи за куклите.
Панталони съм си взимала само къси. Тези от трикотаж бяха ок, но те са ми за вкъщи. Имам едни къси "дънки", които ми стоят като на мишлен. Самата кройка е странна, някак стоят квадратно.
Та е на късмет. За децата взимам разни неща, материята на някои анцузи е ужасна, но аз вече съм претръпнала и не ми дреме, защото ученикът къса всяка седмица долнища.

# 342
Здравейте! Харесала съм тази рокля в зелен цвят. Някой може ли да даде мнение? Страх ме е да не би да прозира.https://www.sinsay.com/bg/bg/mini-roklya-6428t-71x

# 343
Някой купувал ли е спално бельо размер 200/220 да каже дали наистина си отговарят размерите?

# 344
отговарят си
аз доволна от спалното им бельо

Общи условия

Активация на акаунт