Магазин Sinsay - тема 7

• 64 457
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • София/Севлиево
И аз на бебето дето доволно му пазарих размер 92 за това лято (не само от Синсей,а и от Пепко,Лидл, Кауфланд)-почти всичко му е на ръба,не изглеждат като да са се свили,но пък той е 87 см и ми е странно,че размер 92 почти не му става(13 кг е,може и това да оказва влияние).През бодита на Синсей едва си пъхва главата (за съжаление са без копчета).

# 376
  • Варна
Здравейте, някой да има от тези гащеризони? Дали са непромокаеми, не е упоменато подобно нещо:
https://www.sinsay.com/bg/bg/gashterizon-4714t-39x

# 377
  • София
Да, непромокаем е. Поне за сега, след малко носене и пране.

# 378
  • Карлово

Иначе бельо имам и съм доволна. Памучни бикини комплект, взех си Л, свиха се и са ми идеални Satisfied   38 номер съм в долната част. Имам и по-фенси бельо, едни лилави стрингове, по наше му прашки. С висока талия и платът е разтеглив и плътен, много ми харесват. Сутиените им хич не ми пасват, но си взех от меките дантелени с триъгълна чашка и стоят хубаво.
Може ли снимки на бикините, от които си доволна и стринговете, ако са хубава материя.

# 379
Момичета, как да разбирам думата 'храмове' в описанието на банските? Това примерно. Не са подплънки, имаше модели, в които пише, че имат храмове, а нямат подплънки.

# 380
Предполагам банели.

# 381
  • Beyond the stars
Поръчах до магазин на Sinsay, на 25. 04 получих мейл, че поръчката е изпратена, все още на ам съобщение, че е пристигнала, мноооого дълъг път Flushed

Най-дълго чакам поръчките до магазин. Не разбирам логиката, но вече го имам предвид.

# 382
  • Велико Търново
Хахахах, нз какво е храм, като част от сутиен Simple Smile вероятно всичките ми имат, защото нямам особено голям бюст, а остава място за молитви Simple Smile

# 383
Поръчах до магазин на Sinsay, на 25. 04 получих мейл, че поръчката е изпратена, все още на ам съобщение, че е пристигнала, мноооого дълъг път Flushed

Най-дълго чакам поръчките до магазин. Не разбирам логиката, но вече го имам предвид.
Вчера отидох до магазина да проверя, не била при тях още, пристигнали 3 пратки от Румъния, но моята не била между тях, туй в 15,40 часа, в 17, 35 часа получих съобщение, че пратката ми е при тях, странно.

# 384
В новия магазин в Парадайс има ли намаления?

# 385
В новия магазин в Парадайс има ли намаления?

Има, да.
Промоция четвъртък има. Минус 50% на втори артикул дамски суичъри.
Отделни артикули имат оранжеви етикети. Има много неща с 50,60 и 70% намаление.

# 386
  • На изток от Ада
Купих чатта на свекървата, но май няма да я хареса.  Как е работата с връщането.  Купена е от магазин,  не онлайн.

# 387
Здравейте,за първи път ще поръчвам и видях,че при регистрация на бюлетин получаваме -15%,но в мейла ,който получих няма код:(

# 388
Купих чатта на свекървата, но май няма да я хареса.  Как е работата с връщането.  Купена е от магазин,  не онлайн.
На място с касовата бележка.

Здравейте,за първи път ще поръчвам и видях,че при регистрация на бюлетин получаваме -15%,но в мейла ,който получих няма код:(
А регистрирана ли си за бюлетина? Регистрацията в сайта и тази за бюлетина са две различни.

# 389
Някой купувал ли е бански? А дали могат да се връщат?

Общи условия

Активация на акаунт