Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да определя правилния размер дрехи от Sinsay, ако обикновено нося 38/40?
Как мога да разбера кога приключва 40%-ното намаление на сайта на Sinsey?
Как мога да определя дали размер M на ризата е подходящ за мен, ако обикновено нося размер L?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да определя правилния размер дрехи от Sinsay, ако обикновено нося 38/40?
-
Как мога да разбера кога приключва 40%-ното намаление на сайта на Sinsey?
-
Как мога да определя дали размер M на ризата е подходящ за мен, ако обикновено нося размер L?
Когато избирате размер на риза, важно е да вземете предвид конкретните мерки, предоставени от производителя. За овърсайз ризата на Sinsay се препоръчва да се обърне внимание на таблицата с размери в уебсайта на марката. Освен това рецензиите на клиенти във форума показват, че тези ризи са по-големи от стандартните размери, така че размер M може да е подходящ дори за тези, които обикновено носят размер L.
-
Как мога да видя промоционалния панел за 8.03 на уебсайта на Sinsey?
-
Как мога да използвам код за 40% отстъпка на уебсайта на Sinsey?
38 номер съм в долната част. Имам и по-фенси бельо, едни лилави стрингове, по наше му прашки. С висока талия и платът е разтеглив и плътен, много ми харесват. Сутиените им хич не ми пасват, но си взех от меките дантелени с триъгълна чашка и стоят хубаво.

вероятно всичките ми имат, защото нямам особено голям бюст, а остава място за молитви